Haha tek değilmişizBenimde olmustu oyle birsey sen anlatinca aklima geldi oturup gulmustuk 5_10dk..
En son ne zaman xx oldu hatırlamıyorum bileAy nasıl güldüm belli değilAllah iyiliğini versin emi inşallah bu ateşli ilişkiden bi bebek gelir
Lipido tavan yapmış oh oh güzelEn son ne zaman xx oldu hatırlamıyorum bilekendimi aşmış durumdayım
Rabbim oralara düşürmeden doğal yolla nasip eder inşallah gerçekten Alışık olmayan erkek için zordurHahaha sorma birde suratlar hep kizarik ve utaniyorlar yazik ya mecburen bize direk vermek zorundalar hemen cihaza koyup olmemelerini saglamak zorunda oldugumuz icin.
Wcdekilere hep acidim ne yalan soyliyim ayakta oturucak yerde yok ugras dur
Anommm kiz hepimizin esleri gorse ayni hooo dediginden yapa kizz aramizda aramizdaaaa ama olsun belkim ise yarar kiz kardes gibiyiz biz burdaEşim burdan bunları yazdığımı görse
Koca yatağa sığamadıkşaka gibi birşey oldu ya tam Düşerken birbirimizden ayrıldık eşim kendini tuttu ama o da kendinden emin değil kaç kez sordum oldu mu oldu mu? Garip garip bakıyor şaşkınız.soermler geri içeri kaçmış olabilir diyor bir ilişki daha mı olsa
Rabbim oralara düşürmeden doğal yolla nasip eder inşallah gerçekten Alışık olmayan erkek için zordur
Sahalara hızlı bir giriş yaptıkÇalış canm çalış
Elhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
Ay fena güldüm canim ya. Bir de istek yok diyorsun olsa firtinalar mi kopacaktiBugün bir çalışma daha kondurduk tabloya ama ne oldu anlamadıkafedersiniz tam boşalacakken nasıl oldu ise yere düştük yataktan nerde ise dışarı akacaktı.ama eşim içeri aktığından da emin değil
Hepimizin bi tavn yapmis seysi var mesela ben hicc caktirmiyorum ama benim bebiste hoyleee bi tavan yapmis bi seyde yani o ayda geldi yani sey iste heheheh diyemim kiiiLipido tavan yapmış oh oh güzelşey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
Lipido tavan yapmış oh oh güzelşey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
Libidonun gücü mü Boşa giden ilişkinin verdiği Acının gücü mü bilemedimGozun aydin kat kat artsin insallah degerin canim.
Ay fena güldüm canim ya. Bir de istek yok diyorsun olsa firtinalar mi kopacakti
Maşallah maşallahkızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
Ayyyyy cok guzel bia rtis olmus kiz artik korkmayi yasakliyorum sana sag saglim kuagina al insaAllah ablacummmmm benimmmmm seninde varmi bizimki gibi bi libido yapmisligin bu aykızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
Hemen çatlayan yumurtalar da oluyor 3-4 güne çatlayan yumurtalarda sen garanti olsun gün aşırıya devam et bir süre daha benek olsun inşallahKizlar ates olcme yontemini hic demedim ama bir dahaki ay ins denerim tabi regl olursam olmamak icin dua ediyorum ikinci bebis olsun istiyorum.
Ben regl duzenleyici aldim bu ay cyloc progeyn ogle bisi tam hatirlamiyorum ismini.
Doktor bu ay sak diye hamile kalabilirsin yumurtan var calis bol bol dedi dun oglen yumurta akina benzer akinti geldi baya kalin ve jolemsi biz degerlendirdik umarim yumurta catladigini belirtisidir.
Yanliz bu akintidan hemen sonra mi yok 2 3 sonra mi catlio yumurta anlamadim
Hadi gozun aydin canim sagliklica kucagina alirsin insallah 2 gun onceydi dimi 26 baya katlamis ikizmiiiiiikızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
Elhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?