Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha sorma birde suratlar hep kizarik ve utaniyorlar yazik ya mecburen bize direk vermek zorundalar hemen cihaza koyup olmemelerini saglamak zorunda oldugumuz icin.
Wcdekilere hep acidim ne yalan soyliyim ayakta oturucak yerde yok ugras dur
Rabbim oralara düşürmeden doğal yolla nasip eder inşallah gerçekten Alışık olmayan erkek için zordur

Çalış canm çalış

Elhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah

Gozun aydin kat kat artsin insallah degerin canim.

Ay fena güldüm canim ya. Bir de istek yok diyorsun olsa firtinalar mi kopacakti

XXYYXXYY canim insallah tez zamanda sagliklisini nasip etsin allah. Vardir bunda da bir hayir. Insalah tez zamanda iyi haberle dön tekrar

Lipido tavan yapmış oh oh güzel şey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
Hepimizin bi tavn yapmis seysi var mesela ben hicc caktirmiyorum ama benim bebiste hoyleee bi tavan yapmis bi seyde yani o ayda geldi yani sey iste heheheh diyemim kiii yani hic de olmayan bi zirveye cikis oldu sanorsam onda oldu bebis bidaha ayni sey yasanmadi o ay icinde bir kez libidoyu tavan yaptirdik daha yok doger iliskiler ayni rutinlikteydi anam dmekki arada bi kendini kaybetmek lazimmis kizlar deneyim olsun sizede tavsiyeler arasinda bunuda ekleyin

Lipido tavan yapmış oh oh güzel şey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
Gozun aydin kat kat artsin insallah degerin canim.

Ay fena güldüm canim ya. Bir de istek yok diyorsun olsa firtinalar mi kopacakti
Libidonun gücü mü Boşa giden ilişkinin verdiği Acının gücü mü bilemedim

Kizlar ates olcme yontemini hic demedim ama bir dahaki ay ins denerim tabi regl olursam olmamak icin dua ediyorum ikinci bebis olsun istiyorum.
Ben regl duzenleyici aldim bu ay cyloc progeyn ogle bisi tam hatirlamiyorum ismini.
Doktor bu ay sak diye hamile kalabilirsin yumurtan var calis bol bol dedi dun oglen yumurta akina benzer akinti geldi baya kalin ve jolemsi biz degerlendirdik umarim yumurta catladigini belirtisidir.
Yanliz bu akintidan hemen sonra mi yok 2 3 sonra mi catlio yumurta anlamadim

Ayyyyy cok guzel bia rtis olmus kiz artik korkmayi yasakliyorum sana sag saglim kuagina al insaAllah ablacummmmm benimmmmm seninde varmi bizimki gibi bi libido yapmisligin bu ay gozun aydin be ablam gozun aydin yaaaa cok mutlu oldum inan tipki kendi hamileligimi ogrendigim birlikte ogrendigimiz gunki gibi

Reactions: iiz
Hemen çatlayan yumurtalar da oluyor 3-4 güne çatlayan yumurtalarda sen garanti olsun gün aşırıya devam et bir süre daha benek olsun inşallah ateş ölçmek için değil de müjdeli haberi vermen için bekleriz Aramıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…