Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biraz zor olmadı değil adamın psikoloji de pozulmasın diyerek sesimi de çıkarmadım ama yanma oldu yinexx oldu mu dersiniz eşim emin değil ama yine de tabloya ekledim
Olmustur olmustur hadiii icerisii spermden gecilmiyordur.. birinden biri tutar insAllaahhhhh

Evet aslında caktirmadigimiz bi yöntem mi ki bu çünkü benim de bi ilişki böyle ve gerisi normal bunu da bi düşünelim

canım cok teşekkür ederım. ılgınc ama atesım hala düşük

Lipido tavan yapmış oh oh güzel şey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
galiba benımde oyle ovu gectı dıye bılıyordum . bebek ıcın yapınca stressten spermler kosamıyor galiba kızlar ..

Maşallah canım güzel artmış şimdi hesapla 2000 ne zaman oluyo o zaman kesecigi görmeye gidersin keyfini çıkar canım
canım kaç gunde bır artıyor henuz anlamıs degılım ki hesaplayayım. kac gunde bır 2 ye katlanıyor tam olarak ?

canım kaç gunde bır artıyor henuz anlamıs degılım ki hesaplayayım. kac gunde bır 2 ye katlanıyor tam olarak ?
Iki günde bir iki katı artar ama benim de iki katından biraz daha fazla artmıştı ikiz olunca da bayağı artıyor dört katı gibi artıyor hadi hayırlısı diyelim

Tebrik ederim saglikli bi bebek dunyaya getirirsin insallah benimde suphem varda daha kan testi vermedim ne gibi belirtilerin oldu

canım ben bu ay takip etmedım tam . karısık bır hafta gecırdım kendımı cok cok ızleyemedım ama normalde kabız olmam ilk kabız olacak gıbı oldum 1 gun ertesı gun geçti

ovulasyondan sonra boynumdan göguslerıme kadar mınık mınık sıvılce doldu nerdeyse hıc olmayan bır sey. butun hafta mde bulanmasıyla bulanmaması arası bır sey arada hıssettım. duygusaldım ovudan sonrakı 1-2 gun daha sonrada sebepsız huzurlu ve mutlu hissettim.

eşim 3-4 gundur yuzune yansıdı renk geldı yuzune dıyor mesela.

adet agrısı gıbı agrılarım vardı 3-4 gundur ve sımdı yogunlastı.
asırı olmamakla bırlıkte ttalı tatlı uyudum 1-2 gun ama ovudan sonrakı 3. gun falan yarım saate bır uyandım sebepsız.

farklı olan sağ da ki kürek kemiği var ya onun ıce olan kızmnda şiddetli bir sızı var 5-6 gundur öyle.

dün gece uykumda hafif midem bulandı. hanı derler ya hamılelıgın ılk gunlerı mıde bulantısı olmaz benım ovudan sonra hep vardı.

aklıma başka sey gelırse yazarım. hala yasadıkları hamılelık belırtısı sayılır cunku daha dpo 10-11 de yım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…