Olmustur olmusturAy biraz zor olmadı değil adamın psikoloji de pozulmasın diyerek sesimi de çıkarmadım ama yanma oldu yinexx oldu mu dersiniz eşim emin değil ama yine de tabloya ekledim
çok mu katlanmıs ayy ben de anlayamadım hesaplayamadım kiHadi gozun aydin canim sagliklica kucagina alirsin insallah 2 gun onceydi dimi 26 baya katlamis ikizmiiiiii
Evet aslında caktirmadigimiz bi yöntem mi ki bu çünkü benim de bi ilişki böyle ve gerisi normal bunu da bi düşünelimHepimizin bi tavn yapmis seysi var mesela ben hicc caktirmiyorum ama benim bebiste hoyleee bi tavan yapmis bi seyde yani o ayda geldi yani sey iste heheheh diyemim kiiiyani hic de olmayan bi zirveye cikis oldu sanorsam onda oldu bebis bidaha ayni sey yasanmadi o ay icinde bir kez libidoyu tavan yaptirdik daha yok doger iliskiler ayni rutinlikteydi anam dmekki arada bi kendini kaybetmek lazimmis kizlar deneyim olsun sizede tavsiyeler arasinda bunuda ekleyin
Ayyyyy cok guzel bia rtis olmus kiz artik korkmayi yasakliyorum sana sag saglim kuagina al insaAllah ablacummmmm benimmmmm seninde varmi bizimki gibi bi libido yapmisligin bu aygozun aydin be ablam gozun aydin yaaaa cok mutlu oldum inan tipki kendi hamileligimi ogrendigim birlikte ogrendigimiz gunki gibi
Maşallah canım güzel artmış şimdi hesapla 2000 ne zaman oluyo o zaman kesecigi görmeye gidersin keyfini çıkar canımçok mu katlanmıs ayy ben de anlayamadım hesaplayamadım ki
Tebrik ederim saglikli bi bebek dunyaya getirirsin insallah benimde suphem varda daha kan testi vermedim ne gibi belirtilerin olduçok mu katlanmıs ayy ben de anlayamadım hesaplayamadım ki
31de baktirdin dimi 26 *2 hergun tam iki kati hayirlisi diyelim kuzum saglikli sihatli olsunda onumuzdeki hafta keseni gorursun Allahin izniyle..çok mu katlanmıs ayy ben de anlayamadım hesaplayamadım ki
Hadi bakalım bu hızla devamSahalara hızlı bir giriş yaptık
galiba benımde oyle ovu gectı dıye bılıyordum . bebek ıcın yapınca stressten spermler kosamıyor galiba kızlar ..Lipido tavan yapmış oh oh güzelşey bizim bebek de sanırım böyle tavan bi ilişkiden oldu aklımda da
Maşallah maşallah
kızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
canım kaç gunde bır artıyor henuz anlamıs degılım ki hesaplayayım. kac gunde bır 2 ye katlanıyor tam olarak ?Maşallah canım güzel artmış şimdi hesapla 2000 ne zaman oluyo o zaman kesecigi görmeye gidersin keyfini çıkar canım
sagol canım darısı bütün topiğin kızlarınaMaşallah canm çok güzel artmış değerin gözün aydın
ay bugün çok yoğundum hayırlıolaun yazmışmıydım bilemedim bida yazıyım dedim tebriklerr :)Amin Can'ım inş sağlıklı gebeliktir Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu sevinci
Amin canmsagol canım darısı bütün topiğin kızlarına
Iki günde bir iki katı artar ama benim de iki katından biraz daha fazla artmıştı ikiz olunca da bayağı artıyor dört katı gibi artıyor hadi hayırlısı diyelimcanım kaç gunde bır artıyor henuz anlamıs degılım ki hesaplayayım. kac gunde bır 2 ye katlanıyor tam olarak ?
Tebrik ederim saglikli bi bebek dunyaya getirirsin insallah benimde suphem varda daha kan testi vermedim ne gibi belirtilerin oldu
darısı senin de en yakın zaman da başına.dualarım sizinleAmin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?