Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzu 37 civari olunca sabah da yuksek cikiyor :) pek de emin degilim ama.. gece olctugumde dinlenmis oldugumda 0.3 fark oluyor ama paldir kuldur hareket ettigimde baya fark oluyo. Simdi butun gun yattim olcuyorum 37.3 cikiyo
Benimde 37 cikiyor surekli ondan sordum ama bugunku negatif test moralimi yikiyor

iiz @LadeyNa kızlar hayırlı olsun inşallah değerleriniz güzel güzel artar maşallah Sümbülcüm tablolarımızı yorumlamayı unutma emi

benim kasiklarim catlatma ignesi vuruldugumdan beri agiriyor ama boyle surekli degil ara ara ama hergun nerdeyse belimin orta kisminda da ince bi agri var acaba psikolojikte olabilir idrar testi yapiyorum birsey cikmiyor sen gunun gecmeden mi belli oldu

Reactions: iiz
iiz degerin cok guzel masallah saglıklı keyifli bi 9 ay dilerim
Saglıcakla gelsin bebişin
Duanı esirgeme
Takviminde hayırlı olsun

Reactions: iiz

hesabıma göre dpo8 de öğrendim ben.içimden bir ses test yap dedi aniden yataktan kalktım yaptım sonra koydu testı bır yere baktım beyaz cızgı renk gelmemız ve hayalet hep olur ya sonra bır baktım koyulaşmaya başlamıs zaten 15 dk durunca gözle görülür oldu ama cok ınceydı çizgi

Bak bende buna katılıyorum. O ay bende hep istekle yaklaştım eşime. Eşim hayırdır çatladi mı diyordu bende Kendi keyfime bakıyorum ben diyordum. Ateş ölçmedim diye biliyordu mesela. Takip etmiyorum ister çatlasın ister çatlamasın umrumda değil dinlenmeye aldım kendimi diyordum. Onun morali bozuktu biraz kendi varikosel sıkıntısından ağrılarından dolayı onu canlandırmaya çalışmaktı amacım sonuç bebek oldu

canım hiç çatlatma iğnesi kullanmadım bilmiyorum ama hcg var ya onda o yuzden normal bence agrı iğnenin etkisidir ama inşallah mujdenın hhabercıdırı

Insallah canim tsk ederim aslinda 1 gun boyunca geldi simdi yok gelmeden once akintim baya akiskandi sonra yumurta akina dondu ve kesildi.
Hayirlisi olur hakkimizda ins hepimiz guzel haberler veririz birbirimize

idrar deneyini yaptim canim ayni seninki gibi oldu 1 saatte ama sabah test yapmistim negatif belki yarina pozitif cikar
Foto at canım bakalım.. Inşallah Rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip etsin inşallah..

benim hic dondurulmusum olmadi
eğer nisana kadar kendim hamile kalmayi beceremezsem tüp bebek yoku görünür bize. kemik suyu yapayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…