Evet olsaydı ama olmadı yapacak bisi yokazda olsa olsaydı keşke hsg sonrası ihtimal vardı
Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama kuzenim ufuk hastanesinden memnundu aklinda olsun canimbu hafta kendi doktorum yerınde yoktu öyle bir şanssızlık yaşadım. devlete gidiyorum ama doktorumu seviyorum. özel gibi çok rahat ve çok ilgili ama yine de dogumu özelde yapacagım. özel seçimi yapmak için kalp atışını bekliyordum canım. ondan sonra karar vereceğim. doğum için içime sinen çok iyi bir yer bakacağım.
hepsine bakacağım. aklımda olsun bu hastaneye de bakarım mutlaka sağol canımNe tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama kuzenim ufuk hastanesinden memnundu aklinda olsun canim
Yok tatlım tüp için değil doktorum öyle istedi. Geçen aydan kalan yumurtalar falan temizlensin dedi..Neden dk hapı alıyorsun canm tüpe mi başladın hayırlı olsun
Ah canim bana gore yok gibi ama insalllah olur.Aaapassionete nin hamile olma durumu mu var hadi insaallah
Noldu canim cok takip edemededim geçmişi bisey mi oldu?SaskinAnne bir geçmiş olsun yokmu bize?Aşkolsun.. Sadece gebe olanları mı takip ediyorsun?
Noldu canim cok takip edemededim geçmişi bisey mi oldu?
histereskopi ameliyatı oldum canım...Noldu canim cok takip edemededim geçmişi bisey mi oldu?
Inan okumadim gecmisihistereskopi ameliyatı oldum canım...
günaydın canım evet bi karartı var sanki koyulasır büyük ihtimalle yarınKizlar dünkü test resimde belli olmuyordu ama bugünkü karartiyi gorebiliyor musunuz? Yoksa sadece ben mi görüyorum? Hemen 10.dk cektim
Kizlar doktor yine erkege benziyor dedi. Ben garanticiyim kesin konusmam kordonla karisabiliyor dedi.
Yarin ayrintili ultrasonda daha kesin sonuc alicaksin dedi.
bu haftada çalısırız aslında ovulasyon testine göre 11 inde yum yum olmus olması lazım ama ates yükselmedi gitti bakalım nasip bekliyorumTgbptn insallah canim. Senin ovulasyon da baya gecikmis gecen aya gore sen bu ara çalışmaları sıkı tut canim nolur nolmaz
iyi yapmış dr un canm arada dinlenmek iyi geliyor pozitif sonuç alırsın inşallahYok tatlım tüp için değil doktorum öyle istedi. Geçen aydan kalan yumurtalar falan temizlensin dedi..iiz canım bu ay keyfi stressiz ateş ölçüyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?