Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama kuzenim ufuk hastanesinden memnundu aklinda olsun canim

Reactions: iiz
Günaydın hanımlar benim ates yükselmiyor hiç böle olmazdı hsg den mi acaba cokda oldu bugün 22.günüm ff de cizgi cekmedi yükselmeyince kafam cok karıstı aksam gene calısma yaparım her ihtimale karsı

Kizlar doktor yine erkege benziyor dedi. Ben garanticiyim kesin konusmam kordonla karisabiliyor dedi.
Yarin ayrintili ultrasonda daha kesin sonuc alicaksin dedi.

Canim erkek demek ki. Insallah yarin kafanda sru isareti kalmaz son 1 gun. Ama onceki gittiginde de erkek demisti buyuk ihtimalle

Tgbptn insallah canim. Senin ovulasyon da baya gecikmis gecen aya gore sen bu ara çalışmaları sıkı tut canim nolur nolmaz
bu haftada çalısırız aslında ovulasyon testine göre 11 inde yum yum olmus olması lazım ama ates yükselmedi gitti bakalım nasip bekliyorum inş senin güzel haberlerini de alalım kan testi yaptıracakmısın

Yok tatlım tüp için değil doktorum öyle istedi. Geçen aydan kalan yumurtalar falan temizlensin dedi.. iiz canım bu ay keyfi stressiz ateş ölçüyorum canım..
iyi yapmış dr un canm arada dinlenmek iyi geliyor pozitif sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…