Canim ben devleti pek tercih etmiyorum. Özele gidecegim cumartesi gunu.. vermez herhalde :) eşimi de iceri alacağım o da video çeker :)özele mi gideceksin kalp atışları için ? video verecekler mi bakalım sana . ben de bu hafta mı gıtsem haftaya mı bilemedim
Amin canım inşallah. Bu uğurda insan gerçekten çok yıpranıyor. Rabbim sağlıkla bugünleri atlatmayı nasip etsin inşallah.. En kötü ihtimal tüp bebek yaparsın canım. Kafanı biraz rahatlat lütfen. Zaten babanın rahatsızlığı seni çok yıprattı.. Inşallah bu kötü günler geçecek.. İlerde gülümseyerek hatırlayacaksın emin ol...ahh kızlar ahh yine çok yorulduğumu hissediyorum annem doktora gittiğimi biliodu niye gittim diye aramış bugün sanki konuştukça olay daha çok büyüyo gözümde dillendirmeyince sanki daha küçük bi problemmiş gibi yine bi karamsarlık bi üzüntü bi bunalım havasındayımAllah ım sağlıkla en kısa süre de bize de nasip etsin yavrularımızı bide zehrenurla bana şifamızı :)
Amiiiiiiiiiin zafrinacım amin Rabbim tez zamanda şifa versin hayırlı saglıklı evlatlarla müjdelesin..bende adeti bekliyorum bitince dra gitcem tamamen iyilesecek gibi durmuyor..ruyamda bile dr beni kovuyodu tedavi edemediği bi hasta gozuyle bakıyorduahh kızlar ahh yine çok yorulduğumu hissediyorum annem doktora gittiğimi biliodu niye gittim diye aramış bugün sanki konuştukça olay daha çok büyüyo gözümde dillendirmeyince sanki daha küçük bi problemmiş gibi yine bi karamsarlık bi üzüntü bi bunalım havasındayımAllah ım sağlıkla en kısa süre de bize de nasip etsin yavrularımızı bide zehrenurla bana şifamızı :)
ileşiyo diodun canım tam geçmedi mi bende bu adetle hsg çektirip prof a gitmeyi düşünüyorum zaten bebek meselesinden çok bu sağlık problemleri yıpratıyo beni önce babam şimdi ben seni de çok iyi anlıyorum bi problemimiz olmasa sadece bebek işini çözüp ona çözü arıcaz ama sağlık olmayınca hiç bişey olmuo şimdi çalışalım dicem her seferinde kanama oluyo çalışsam bi dert çalışmasam bi dert zevkten çok işkenceye dönüşcek diye korkuyorum vallaAmiiiiiiiiiin zafrinacım amin Rabbim tez zamanda şifa versin hayırlı saglıklı evlatlarla müjdelesin..bende adeti bekliyorum bitince dra gitcem tamamen iyilesecek gibi durmuyor..ruyamda bile dr beni kovuyodu tedavi edemediği bi hasta gozuyle bakıyordu
ablacım sen hit ile uğraşıodun haberin yoktur bn hafif hafif ilişki sonrası lekeler yaşıyodum bu ay yoğun bi kanama gördüm doktor smear alalım dedi fln daha çözüme ulaştıramadm ona sıkılıo canımAmin canım inşallah. Bu uğurda insan gerçekten çok yıpranıyor. Rabbim sağlıkla bugünleri atlatmayı nasip etsin inşallah.. En kötü ihtimal tüp bebek yaparsın canım. Kafanı biraz rahatlat lütfen. Zaten babanın rahatsızlığı seni çok yıprattı.. Inşallah bu kötü günler geçecek.. İlerde gülümseyerek hatırlayacaksın emin ol...
Gercekten benimde psikolojim çok bozuldu aynen bende bebekten ziyade buna daha cok uzulup stres yapıyorum ins benim gibi eşinle kanka olmak zorunda kalmazsınileşiyo diodun canım tam geçmedi mi bende bu adetle hsg çektirip prof a gitmeyi düşünüyorum zaten bebek meselesinden çok bu sağlık problemleri yıpratıyo beni önce babam şimdi ben seni de çok iyi anlıyorum bi problemimiz olmasa sadece bebek işini çözüp ona çözü arıcaz ama sağlık olmayınca hiç bişey olmuo şimdi çalışalım dicem her seferinde kanama oluyo çalışsam bi dert çalışmasam bi dert zevkten çok işkenceye dönüşcek diye korkuyorum valla
Yanlışlıkla profiline baktım ondanNerden biliyorsun cnm mesajlarına baktım ama öyle birşey dememiş
valla bilmiyorum ki kızlara sordum kalp atısı ıcın ne zaman gıdeyım dıye kımse bır sey demedı kendı doktorumda yoktu baska doktor vardı baştan savdı o da. ya bu hafta ya onumuzekı hafta gıderım işteEvet canım iyiki aldırdım valla. Çok mutluyum gerçekten. İyiki bu doktora gittim. Rabbim hamile kalmayı ve sağlıkla doğurmayıda nasip etsin cümlemize inşallah sümbülüm... Bir dahaki kontrol ne zaman senin?
doktor cinsel perhız verdı mı bu aya ? calısmaya ne zaman başlayacaksın ?Amin canım inşallah. Bu uğurda insan gerçekten çok yıpranıyor. Rabbim sağlıkla bugünleri atlatmayı nasip etsin inşallah.. En kötü ihtimal tüp bebek yaparsın canım. Kafanı biraz rahatlat lütfen. Zaten babanın rahatsızlığı seni çok yıprattı.. Inşallah bu kötü günler geçecek.. İlerde gülümseyerek hatırlayacaksın emin ol...
Oyyy sen ne zaman yazdın kalp atışı için? Görmedim hiç. 7. Hafta sanırım kalp atılı için gidiliyor. En güzeli kendi doktorun aslında. Anlamıyorum bu doktorları neden öyle yaparlarsa...valla bilmiyorum ki kızlara sordum kalp atısı ıcın ne zaman gıdeyım dıye kımse bır sey demedı kendı doktorumda yoktu baska doktor vardı baştan savdı o da. ya bu hafta ya onumuzekı hafta gıderım işte
Canim ben cumartesi gidiyorum senle aramizda 3/4 gun varmis ya o zaman sen de haftaya salı git bencevalla bilmiyorum ki kızlara sordum kalp atısı ıcın ne zaman gıdeyım dıye kımse bır sey demedı kendı doktorumda yoktu baska doktor vardı baştan savdı o da. ya bu hafta ya onumuzekı hafta gıderım işte
passionete canım sanki olucak ya ... insAllah!!
şimdiye kadar iğne etkisi geçmeliydi ama hadi inşallah müjdedir
Benim de icime oyle doguyorpassionete
passionete yarın dpo11 artık çizgi hiç kalmamalıydı yarında çizgi varsa bence kan verebilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?