Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh kızlar ahh yine çok yorulduğumu hissediyorum annem doktora gittiğimi biliodu niye gittim diye aramış bugün sanki konuştukça olay daha çok büyüyo gözümde dillendirmeyince sanki daha küçük bi problemmiş gibi yine bi karamsarlık bi üzüntü bi bunalım havasındayım Allah ım sağlıkla en kısa süre de bize de nasip etsin yavrularımızı bide zehrenurla bana şifamızı :)

özele mi gideceksin kalp atışları için ? video verecekler mi bakalım sana . ben de bu hafta mı gıtsem haftaya mı bilemedim
Canim ben devleti pek tercih etmiyorum. Özele gidecegim cumartesi gunu.. vermez herhalde :) eşimi de iceri alacağım o da video çeker :)

Amin canım inşallah. Bu uğurda insan gerçekten çok yıpranıyor. Rabbim sağlıkla bugünleri atlatmayı nasip etsin inşallah.. En kötü ihtimal tüp bebek yaparsın canım. Kafanı biraz rahatlat lütfen. Zaten babanın rahatsızlığı seni çok yıprattı.. Inşallah bu kötü günler geçecek.. İlerde gülümseyerek hatırlayacaksın emin ol...

Reactions: iiz
Amiiiiiiiiiin zafrinacım amin Rabbim tez zamanda şifa versin hayırlı saglıklı evlatlarla müjdelesin..bende adeti bekliyorum bitince dra gitcem tamamen iyilesecek gibi durmuyor..ruyamda bile dr beni kovuyodu tedavi edemediği bi hasta gozuyle bakıyordu

LeYLa_21 canım nasılsın agrın var mı?gundelik hayatına devam edebiliyorsun değil mi?
Tüp bebek drum 2. Tüpde banada histeroskopi onerdi rahime çizik atmak için..acaba bu histeroskopiyi tüpten once mi yaptırmak daha mantıklı..nette olumsuz tüp bebek denemelerinde de yapılır yazıyor..
Polip gibi tutunmayı engelleyen bi unsur olabileceği için.
Misal o poliple sen ilk tüp bebek denemeni yapsaydın düşüğe neden olabilirdi..

ileşiyo diodun canım tam geçmedi mi bende bu adetle hsg çektirip prof a gitmeyi düşünüyorum zaten bebek meselesinden çok bu sağlık problemleri yıpratıyo beni önce babam şimdi ben seni de çok iyi anlıyorum bi problemimiz olmasa sadece bebek işini çözüp ona çözü arıcaz ama sağlık olmayınca hiç bişey olmuo şimdi çalışalım dicem her seferinde kanama oluyo çalışsam bi dert çalışmasam bi dert zevkten çok işkenceye dönüşcek diye korkuyorum valla

ablacım sen hit ile uğraşıodun haberin yoktur bn hafif hafif ilişki sonrası lekeler yaşıyodum bu ay yoğun bi kanama gördüm doktor smear alalım dedi fln daha çözüme ulaştıramadm ona sıkılıo canım

Ay kizlar cuma gunu ufak capli bir sok gecirdim.
81 il arasindan kaynimin askerligi (Allah'tan acemi birligi) tutmus bizim yasadigimiz yere cikmis.
Durumdan hic hosnut olmadim tabi. Kv de pesine takilip gelirse yandim ki ne yandim

Gercekten benimde psikolojim çok bozuldu aynen bende bebekten ziyade buna daha cok uzulup stres yapıyorum ins benim gibi eşinle kanka olmak zorunda kalmazsın
Bu ay şırınga denedim biliyosun demi oylece adeti beklemekten iyidir diye..
Benim 14 ay oldu artık şaşırdım kaldım bakalım bu yeni dr çözüm getircek mi..yüzde 80 de kaldı iyileşme..
Allah babana da şifa versin inş..
Bu arada hsg inşallah vesilen olur canım

valla bilmiyorum ki kızlara sordum kalp atısı ıcın ne zaman gıdeyım dıye kımse bır sey demedı kendı doktorumda yoktu baska doktor vardı baştan savdı o da. ya bu hafta ya onumuzekı hafta gıderım işte

doktor cinsel perhız verdı mı bu aya ? calısmaya ne zaman başlayacaksın ?

Oyyy sen ne zaman yazdın kalp atışı için? Görmedim hiç. 7. Hafta sanırım kalp atılı için gidiliyor. En güzeli kendi doktorun aslında. Anlamıyorum bu doktorları neden öyle yaparlarsa...

Canim ben cumartesi gidiyorum senle aramizda 3/4 gun varmis ya o zaman sen de haftaya salı git bence

passionete canım sanki olucak ya ... insAllah!!

şimdiye kadar iğne etkisi geçmeliydi ama hadi inşallah müjdedir

Benim de icime oyle doguyor passionete

passionete yarın dpo11 artık çizgi hiç kalmamalıydı yarında çizgi varsa bence kan verebilirisin

Kizlar cok saolun ya valla heyecan yapmiyorum desem yalan olur ama daha bat 19nda o yuzden bekleme taraftarıyım. Gitgide siliklesen testler oluncada igne etkisi anca geciyor diye düşünüyorum. Insallah hisleriniz dogru çıkar gelir bu ay bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…