2 hafta ilişki yasak. 28 ocak için randevu alacam... Bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum.. İlk adette muayene edip tedavi başlayacak. Yani öbür ay çalışma olacak...doktor cinsel perhız verdı mı bu aya ? calısmaya ne zaman başlayacaksın ?
tamam canım . ateş ölçmeyeceksın sanırım. dinlen bu sürede o zaman. vucudunda dinlensin2 hafta ilişki yasak. 28 ocak için randevu alacam... Bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum.. İlk adette muayene edip tedavi başlayacak. Yani öbür ay çalışma olacak...
Cnm ilişki yokki
Kuzuuuuummm ben cvp yazmistim ama dikkat etmedin sanirim ..once kese 1 hafta sonra yolk sac bebisin olusumu 1 hafta sonra kalp atisi..asagi yukari 2 hafta sonra net duyarsin canimvalla bilmiyorum ki kızlara sordum kalp atısı ıcın ne zaman gıdeyım dıye kımse bır sey demedı kendı doktorumda yoktu baska doktor vardı baştan savdı o da. ya bu hafta ya onumuzekı hafta gıderım işte
Hayırlısı olsun, hiç bakmadım ilişki günlerine ama inşallah bazı askerler dayanmış ve hedefe ulaşmıştırCnm ilişki yokkionumuzdeki ay aşılama için cabaliycaz nasipse sorduğun için çok sağolasın
dün ve önceki gun galıba gözden kactı... ben haftaya gıderım yıne deOyyy sen ne zaman yazdın kalp atışı için? Görmedim hiç. 7. Hafta sanırım kalp atılı için gidiliyor. En güzeli kendi doktorun aslında. Anlamıyorum bu doktorları neden öyle yaparlarsa...
belki senınde aynn benım gıbı asılamaya gerek kalmaz kimbilirCnm ilişki yokkionumuzdeki ay aşılama için cabaliycaz nasipse sorduğun için çok sağolasın
yolk kesesi içinde gitmeme gerek var mı ?Kuzuuuuummm ben cvp yazmistim ama dikkat etmedin sanirim ..once kese 1 hafta sonra yolk sac bebisin olusumu 1 hafta sonra kalp atisi..asagi yukari 2 hafta sonra net duyarsin canim
AaaYok cnm en son misdincer de kaldık ama iki güne inşallah passionete güzel haberi verir diye Ümit ediyoruz
Cnm ara lekelenme tahrişten tut kansere kadar geniş bir yelpaze nedeni var ovulasyon lekesi de olabilir bilemeyiz sen takılma onlara relax ol çalışmalarını ysp güzel haberlerle gel inşallah
görmemişimKuzuuuuummm ben cvp yazmistim ama dikkat etmedin sanirim ..once kese 1 hafta sonra yolk sac bebisin olusumu 1 hafta sonra kalp atisi..asagi yukari 2 hafta sonra net duyarsin canim
Canim benim dr gelisimi izlemek istemisti bos gebelik yasamistim bu yuzden herhafta gitmistim dra.sen kendi dr gorusemedin galiba bu hafta ugra istersen onerecegi birseyler olabilir..dogumu devlettemi yapacaksin ozeldemi ozeli sececeksen bir an once yeni dr tanisman lazim ilk 12 hafta onemli ya biryol belirlemek icin..yolk kesesi içinde gitmeme gerek var mı ?
Evet canm hayırlısı olsun aslında ben kırmızılar gelmeden 1 hafta önce anlıyorum geleceğini buda senelerin tecrübesi oldu bende hiç umutlanmıyorum artık bu ayda son takibim artık ara verme zamanı geldi aslında bu ay bırakıcaktımda femara ilacı kullandığım sonraki ay yum erken oluyor bende bu ayıda değerlendiriyim dedim
Neden dk hapı alıyorsun canm tüpe mi başladın hayırlı olsun2 hafta ilişki yasak. 28 ocak için randevu alacam... Bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum.. İlk adette muayene edip tedavi başlayacak. Yani öbür ay çalışma olacak...
Canim benim dr gelisimi izlemek istemisti bos gebelik yasamistim bu yuzden herhafta gitmistim dra.sen kendi dr gorusemedin galiba bu hafta ugra istersen onerecegi birseyler olabilir..dogumu devlettemi yapacaksin ozeldemi ozeli sececeksen bir an once yeni dr tanisman lazim ilk 12 hafta onemli ya biryol belirlemek icin..
özel de videosunu veriyorlarmış canım sen unutma iste.Canim ben devleti pek tercih etmiyorum. Özele gidecegim cumartesi gunu.. vermez herhalde :) eşimi de iceri alacağım o da video çeker :)
aaa bize söylemediYanlışlıkla profiline baktım ondanmelegim hg demiş bildiri yapar etiketledim
Ama tatlım bizde ilişki yok o günlerde tıbben çok mümkün görülmüyorbelki senınde aynn benım gıbı asılamaya gerek kalmaz kimbilir
Ama tatlım bizde ilişki yok o günlerde tıbben çok mümkün görülmüyor
ben d ebaktım öyle yazmış ama belki totem yaptı inşallah hamiledirBen oyle anladım ama bilmiyorum yanlıslıkla tıkladım bende..hg meleğim yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?