Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor cinsel perhız verdı mı bu aya ? calısmaya ne zaman başlayacaksın ?
2 hafta ilişki yasak. 28 ocak için randevu alacam... Bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum.. İlk adette muayene edip tedavi başlayacak. Yani öbür ay çalışma olacak...

Reactions: iiz
2 hafta ilişki yasak. 28 ocak için randevu alacam... Bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum.. İlk adette muayene edip tedavi başlayacak. Yani öbür ay çalışma olacak...
tamam canım . ateş ölçmeyeceksın sanırım. dinlen bu sürede o zaman. vucudunda dinlensin

Kuzuuuuummm ben cvp yazmistim ama dikkat etmedin sanirim ..once kese 1 hafta sonra yolk sac bebisin olusumu 1 hafta sonra kalp atisi..asagi yukari 2 hafta sonra net duyarsin canim

Oyyy sen ne zaman yazdın kalp atışı için? Görmedim hiç. 7. Hafta sanırım kalp atılı için gidiliyor. En güzeli kendi doktorun aslında. Anlamıyorum bu doktorları neden öyle yaparlarsa...
dün ve önceki gun galıba gözden kactı... ben haftaya gıderım yıne de

Aaa passionete nin hamile olma durumu mu var hadi insaallah

Kuzuuuuummm ben cvp yazmistim ama dikkat etmedin sanirim ..once kese 1 hafta sonra yolk sac bebisin olusumu 1 hafta sonra kalp atisi..asagi yukari 2 hafta sonra net duyarsin canim
görmemişim cok teşekkür ederım. persembe keseyı gördum demek kı onumuzdekı persembe yolk kesesini ondan sonraki persembe cuma da kalp atıslarını

yolk kesesi içinde gitmeme gerek var mı ?
Canim benim dr gelisimi izlemek istemisti bos gebelik yasamistim bu yuzden herhafta gitmistim dra.sen kendi dr gorusemedin galiba bu hafta ugra istersen onerecegi birseyler olabilir..dogumu devlettemi yapacaksin ozeldemi ozeli sececeksen bir an once yeni dr tanisman lazim ilk 12 hafta onemli ya biryol belirlemek icin..

A aichazeyn gelmiş kırmızılar cnm. Hayırlısı olsun, Yen'i fark ettim. Sende de regl düşüşü sert oluyor valla, aslında haber vermesi de iyi. Boş umutlar bekletmiyor sanırım.
Evet canm hayırlısı olsun aslında ben kırmızılar gelmeden 1 hafta önce anlıyorum geleceğini buda senelerin tecrübesi oldu bende hiç umutlanmıyorum artık bu ayda son takibim artık ara verme zamanı geldi aslında bu ay bırakıcaktımda femara ilacı kullandığım sonraki ay yum erken oluyor bende bu ayıda değerlendiriyim dedim

Neden dk hapı alıyorsun canm tüpe mi başladın hayırlı olsun

bu hafta kendi doktorum yerınde yoktu öyle bir şanssızlık yaşadım. devlete gidiyorum ama doktorumu seviyorum. özel gibi çok rahat ve çok ilgili ama yine de dogumu özelde yapacagım. özel seçimi yapmak için kalp atışını bekliyordum canım. ondan sonra karar vereceğim. doğum için içime sinen çok iyi bir yer bakacağım.

Canim ben devleti pek tercih etmiyorum. Özele gidecegim cumartesi gunu.. vermez herhalde :) eşimi de iceri alacağım o da video çeker :)
özel de videosunu veriyorlarmış canım sen unutma iste.
ben de kalp atşları için özele gidecegim kalp atışındna sonrada özelden takibe devam edeceğim doğuma kadar aslınd aburda ki doktorumu sevıyorum güveniyorum ama doğuma devlette devam edemem o yüzden doğumu yapacak doktorun takıp yapması gerekıyor ya öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…