Gününü tutturdugumuzda bile olmadı ya ondan hiç umudum yok herhalde Rabbim nasip etsin insNasil iliski yok kiz.
Cizgiden 2 gun once iliski varya iste.
Sperm iceride 3 gun yasiyor. Ihtimal var.
Ayy o tablo bi programla falan mi yapiliyor ? Ben takvime not ediyorum tabloda daha anlasilir gozukuyoIlk sayfada tüm arkadaşların ateş tabloları var cnm
Ayy hiç umudum yok ama gusel gusel yazan ellerini yirimCanim ben de diger tablona baktim orda dpo 16 gelmis.. ama sanki senin cizgi iliski sonrasi dususte olmasi lazim.. ve galiba senden de guzel haber alcaz.. sessiz takip ediyorum seni ve vesonu:) insAllah ocak ayi sana da guzel gelir
Tabiki yok :)inek sabana bağladım bildiği şeyi bile soruyor yaŞüphen mi var??? Elbette duyuyor
Evet cnm ilk sayfada nasıl kayıt yapacağın yazıyorAyy o tablo bi programla falan mi yapiliyor ? Ben takvime not ediyorum tabloda daha anlasilir gozukuyo
Gününü tutturdugumuzda bile olmadı ya ondan hiç umudum yok herhalde Rabbim nasip etsin ins
Valla ben de cok umutsuzdum kuzum.. o yuzden biraz daha bekle istersen... dpo 15-16 olsun.. ates yuksek devam ederse bi test patlatirsin:))Ayy hiç umudum yok ama gusel gusel yazan ellerini yirim
Kuzu benim belim agriyo sol tarafı.. bi de sabah yatakta gerilmistim karnima cok fena bi agri saplandi.. ondan beri belim de sizliyo normal miHic belli olmaz canim.
Kuzu benim belim agriyo sol tarafı.. bi de sabah yatakta gerilmistim karnima cok fena bi agri saplandi.. ondan beri belim de sizliyo normal mi
Tmm cnm ama içimden bir his sabah pattttt düşecek diyo.Hem bugünlerde farklı bir uğraş sardı beni çok hemoroid her tuvalete gidisimde çok kanamam var çevresinde böle bir sorun yaşayan var mı kızlar :-(Valla ben de cok umutsuzdum kuzum.. o yuzden biraz daha bekle istersen... dpo 15-16 olsun.. ates yuksek devam ederse bi test patlatirsin:))
Kabiz olup ikininca kaniyo oTmm cnm ama içimden bir his sabah pattttt düşecek diyo.Hem bugünlerde farklı bir uğraş sardı beni çok hemoroid her tuvalete gidisimde çok kanamam var çevresinde böle bir sorun yaşayan var mı kızlar :-(
Sicak su torbasina otur yada tugla varsa ocakta isit sar ona otur sicak cok iyi geliyoTmm cnm ama içimden bir his sabah pattttt düşecek diyo.Hem bugünlerde farklı bir uğraş sardı beni çok hemoroid her tuvalete gidisimde çok kanamam var çevresinde böle bir sorun yaşayan var mı kızlar :-(
veson fitilde mi kullansan komple kurtulursun travazol kaşıntıyı alıo ama iileştirmio sankiEvet cnm ya Hayırlısı yarın bşr atak olmazsa trav...zol kremi dayayacağım Valla.
Nasil iliski yok kiz.
Cizgiden 2 gun once iliski varya iste.
Sperm iceride 3 gun yasiyor. Ihtimal var.
bizde dün birbirimize giriyoduk bu sebepten sanki adamı zorla yatağa sürüklüyorum öyle bi tavır okdr sinirlendim kiEvet canım yükseldi bi tık degerlendirecegim ama eşim beni sinir ediyo bu zamana yumurtan kalmaz dio calısmakdan kacıyor ama aksama bi pm yapayım zorlada olsa
Kizlar bende d vitamini kullanmistim adetten sonra her hafta bir kapsul kirip 1bardak suyla icmistim.birde 1 doz b12 igne olmustum ki b12 300 kusurdu ..
Bende cok inaniyorum bu vitaminlerin faydali olduguna..
Birde mutlaka dislerinizi yaptirin suan ben clexna ve coraspin kullandigim icin hic birsekilde birsey yapamiyorlar..
Cnm adet bitimine randevu aldım şimdi adet gelecek gibi adetli iken fitil kullanılır mı ki?? Bir süpriz olur da gebelik olursa zaten haftaya Adana'ya gideriz Dr muayene eder ona göre birşeyler verir artık.o zamana kadar idare edeceğim mecburveson fitilde mi kullansan komple kurtulursun travazol kaşıntıyı alıo ama iileştirmio sanki
Ay bende clenax ve coraspin kullaniyorum bakalim devam ettircek mi doktor igneye.. insAllah devam ederim.. icim rahat oluyo valla :) bi de sutu yogurdu cok tuket.. o disleri de etkiliyorKizlar bende d vitamini kullanmistim adetten sonra her hafta bir kapsul kirip 1bardak suyla icmistim.birde 1 doz b12 igne olmustum ki b12 300 kusurdu ..
Bende cok inaniyorum bu vitaminlerin faydali olduguna..
Birde mutlaka dislerinizi yaptirin suan ben clexna ve coraspin kullandigim icin hic birsekilde birsey yapamiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?