- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Benim 2 haftadir kasiklarima ara ara agri giriyor yaklasik 4 gun oncede 2 kasigim birden cok agridi yandi adet oluyorum sandim gecti. Dun ve bugunde gogus uclarim aciyor bide midem cok yandi dun aksam metsil kullandim belkide adet olcamdir hic bi bilgim yokki taze gelinim ben :) fazla bisey bilmiyorum. Sadece bebek cok istiyorum iliskiden sonra yarim saat yatip bacaklarimi havaya kaldiriyorum :)Sen yolla bakalım
batı en yakın ben Varım sanırım topun ağzındaki benim:)))
Canım inşallah fazla bişey ogrenmene gerek kalmadan hamile haberini alırsın çok bişey bilmek bu durumda çok da işe yaramıyor maalesef inan doktora kontrole gidince doktordan çok konuşuyorum nerdeyse ama olmayınca olmuyor nasip işi bu Rabbim ne zaman dilerse ne dilerse öyle olacak dilerim hiç yioranmazsin bu yoldaBenim 2 haftadir kasiklarima ara ara agri giriyor yaklasik 4 gun oncede 2 kasigim birden cok agridi yandi adet oluyorum sandim gecti. Dun ve bugunde gogus uclarim aciyor bide midem cok yandi dun aksam metsil kullandim belkide adet olcamdir hic bi bilgim yokki taze gelinim ben :) fazla bisey bilmiyorum. Sadece bebek cok istiyorum iliskiden sonra yarim saat yatip bacaklarimi havaya kaldiriyorum :)
Insallah yaa doktor korkumda var benimCanım inşallah fazla bişey ogrenmene gerek kalmadan hamile haberini alırsın çok bişey bilmek bu durumda çok da işe yaramıyor maalesef inan doktora kontrole gidince doktordan çok konuşuyorum nerdeyse ama olmayınca olmuyor nasip işi bu Rabbim ne zaman dilerse ne dilerse öyle olacak dilerim hiç yioranmazsin bu yolda
Sağol cnm inşallah:)Gecmis olsun canim insallah cikmaz
36 dan 36,3 çıkarken çatlamış gibi geldi ateş güzel gidiyor regl gelecek olursa Düşüş olurOcak 2 3de 35.5 ates 4den sonra 16sina kadar 35.9 36 36.3 36.5 degisti hep. 16si 36.5tu 17si 36 bugun 37 derece oldu. Yarin sabah kac olcak bakalim
Kismet artik. Keske benimde bi minigim olsa. Kucucuk elleri olsa :) sut koksa.. ay yerim ben onu yaa :))36 dan 36,3 çıkarken çatlamış gibi geldi ateş güzel gidiyor regl gelecek olursa Düşüş olur
bende ilk sana bakmıştım aşağıya yönelmişBenim ateş düşüşe geçti sanırım
Benim ateş düşüşe geçti sanırım
bende ilk sana bakmıştım aşağıya yönelmişinşallah yükselir bnm ateş yine yerlerde bu aydan da ümidimi kestim dün eşime okdr sinirlendim ki bu ay bida çalışmayı düşünmüyorum ztn lekeler bitmek bilmiyo bide onla uğraşamıcam bazen diyorum Allah hem adamı hem bebeği kaldıramıcam diye mi vermiyo
Hayırlısı kızlar artık Yarınki ateş ne OLDUĞUNU Söylerdirek senin ateşe baktim düşüşe geçmiş ama hala yüksek canim
Eski vajinismuslusun ya cnm ondan sordum acaba korkulardan kaldı mı diyeNormal istiyoruz şimdiye kadarda bir sorun olmadığı için normal olur diyordu ama geçen hafta biraz bebek fazla kilo almış yine normali deneriz ama bir sorun olursa mecbur kalırsak sezeryana dönebiliriz dedi ama öncelik normal doğum inşallah.
kızlar benim ateşi gören var mı tam yedi gündür 36,7
ilişki yok tatlım o günlerde adeti bekliyorum desek daha doğruEveeeet. Dun soyleyecektim unutmusum :)
Senden de guzel haber gelir insallah.
Farkındaysan en baştan beri görüyorum canimmmmmmmkızlar benim ateşi gören var mı tam yedi gündür 36,7
36.1 bugun :)36 dan 36,3 çıkarken çatlamış gibi geldi ateş güzel gidiyor regl gelecek olursa Düşüş olur
duyuyordur rabbim dimi kuzguni bu kadar çok istediğimiFarkındaysan en baştan beri görüyorum canimmmmmmminşallah. Sen yok ilişki falan dedin ama inşallah Rabbim duysun
Düşmeye Başlamış gibi36.1 bugun :)
Şüphen mi var??? Elbette duyuyorduyuyordur rabbim dimi kuzguni bu kadar çok istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?