Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yolla bakalım

batı en yakın ben Varım sanırım topun ağzındaki benim:)))
Benim 2 haftadir kasiklarima ara ara agri giriyor yaklasik 4 gun oncede 2 kasigim birden cok agridi yandi adet oluyorum sandim gecti. Dun ve bugunde gogus uclarim aciyor bide midem cok yandi dun aksam metsil kullandim belkide adet olcamdir hic bi bilgim yokki taze gelinim ben :) fazla bisey bilmiyorum. Sadece bebek cok istiyorum iliskiden sonra yarim saat yatip bacaklarimi havaya kaldiriyorum :)

Canım inşallah fazla bişey ogrenmene gerek kalmadan hamile haberini alırsın çok bişey bilmek bu durumda çok da işe yaramıyor maalesef inan doktora kontrole gidince doktordan çok konuşuyorum nerdeyse ama olmayınca olmuyor nasip işi bu Rabbim ne zaman dilerse ne dilerse öyle olacak dilerim hiç yioranmazsin bu yolda

Insallah yaa doktor korkumda var benim

Benim ateş düşüşe geçti sanırım
bende ilk sana bakmıştım aşağıya yönelmiş inşallah yükselir bnm ateş yine yerlerde bu aydan da ümidimi kestim dün eşime okdr sinirlendim ki bu ay bida çalışmayı düşünmüyorum ztn lekeler bitmek bilmiyo bide onla uğraşamıcam bazen diyorum Allah hem adamı hem bebeği kaldıramıcam diye mi vermiyo

direk senin ateşe baktim düşüşe geçmiş ama hala yüksek canim
Hayırlısı kızlar artık Yarınki ateş ne OLDUĞUNU Söyler

Zafrina cnm kendini bu kadar yıpratma biliyorum demedi kolay ama önce bu kanamaların nedenini bul tedavi ol inşallah bebek hiç beklemediğin anda gelecektir.hangimizin eşi sinir etmiyor ki??

Eski vajinismuslusun ya cnm ondan sordum acaba korkulardan kaldı mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…