Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben de diger tablona baktim orda dpo 16 gelmis.. ama sanki senin cizgi iliski sonrasi dususte olmasi lazim.. ve galiba senden de guzel haber alcaz.. sessiz takip ediyorum seni ve vesonu:) insAllah ocak ayi sana da guzel gelir
duyuyordur rabbim dimi kuzguni bu kadar çok istediğimi

Kizlar sabah yataktan beri adet ağrım var.. geçmisti bi haftadir.. bi endiselendim

Tgbptn cnm ateş yükselişe geçmiş dün çatlamış olabilir bugünü değerlendirmeye bak
Evet canım yükseldi bi tık degerlendirecegim ama eşim beni sinir ediyo bu zamana yumurtan kalmaz dio calısmakdan kacıyor ama aksama bi pm yapayım zorlada olsa

Evet canım yükseldi bi tık degerlendirecegim ama eşim beni sinir ediyo bu zamana yumurtan kalmaz dio calısmakdan kacıyor ama aksama bi pm yapayım zorlada olsa
Az önce tekrar baktım tabloya ff çizgiyi çekmiş opk dan dolayı.sen her ihtimale değerlendirmeye çalış hadi Hayırlısı:)

Düşmeye Başlamış gibi
Aynen bencede dusuyor. Cunku bu aralar adet gormem lazim. Bakalim yarin nasil olcak. Dun aksam yine sol kasigmda agri vardi. Ben zten hamile olamam kolay kolay cunku 1 yumurtaligim pkolu ve guatrliym cok dusuk ihtimal yani ama Allah isterse hersey olur o yuzden kucuk bi umudum var bakalim hayirlisi.. senin varmi bebisin

Az önce tekrar baktım tabloya ff çizgiyi çekmiş opk dan dolayı.sen her ihtimale değerlendirmeye çalış hadi Hayırlısı:)
Amin canım amin hayırlısı senin atesde yükselir öle cok cok bi düşüş olmamıs canm hayırlısıyla dualarım hepinizle :)

Çok şükür bir kızımız var ben de ikinci için uğraşıyorum.rabbim dilerse pco falan hikaye hepimiz vakti zamanı var onu bekliyoruz

Kizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 cikti ay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
Heyoooo çok sevindimmm canım Allah tamamına erdirsin, sağlıklı sıhhatli kavuş yavrucuğunu maşallah bu ay topiğimiz çok bereketli

D vitamini çok çok önemli özellikle. Canan Karatay hep d vitamininin eksikliğinden bahsediyor.

Çok şükür bir kızımız var ben de ikinci için uğraşıyorum.rabbim dilerse pco falan hikaye hepimiz vakti zamanı var onu bekliyoruz
Masallahh.. insallah seninde en yakin zamanda 2.si olur. En azindan sanslisin yumurtlayip dogum yapabildigini biliyosun. Ben ne durumdayim bilmiyorum agrim olup geciyo diye esim benden daha istekli bebege hemen test almis negatf cikti gecen haftalarda ama ben pozitif dedim sakasina adam aglicakti nerdeyse kiyamam ya :)

Amin canım amin hayırlısı senin atesde yükselir öle cok cok bi düşüş olmamıs canm hayırlısıyla dualarım hepinizle :)
Sanki karnım da ağrımaya başladı.bugüne kadar gerçekten ümitli idim.ateşi görünce ümidim Kırıldı.artık kendimi adete hazırlıyorum psikolojik olarak yarın Yükseliş olursa gerçekten benim için süpriz olacaktır.ateşim aşağı doğru yöneldi ise tekrardan yükseldiği pek görülmemiştir.hayırlısı.

Senin ates degerlerin nasil ?

Çok yenisiniz bebek için şimdiden stres yapmayın.aşkınızı yaşayın bebek bşr şekilde gelecektir hiç Endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…