duyuyordur rabbim dimi kuzguni bu kadar çok istediğimi
Evet cnm ya Hayırlısı yarın bşr atak olmazsa trav...zol kremi dayayacağım Valla.
ilişki yok tatlım o günlerde adeti bekliyorum desek daha doğru
ama ateşte hep sabit niyeyse, kocam dalga geçiyo sabah, 36.7 lik karım benimmm diyo
Herşey yolunda inşallah Endişe etme kontrol be zamandı?Kizlar sabah yataktan beri adet ağrım var.. geçmisti bi haftadir.. bi endiselendim
Evet canım yükseldi bi tık degerlendirecegim ama eşim beni sinir ediyo bu zamana yumurtan kalmaz dio calısmakdan kacıyor ama aksama bi pm yapayım zorlada olsa
Benimde dpo 13 de dusmustu sonra birden yukseldi.. kimbilir kuzuu.. insAllah yukselirrrEvet cnm ya Hayırlısı yarın bşr atak olmazsa trav...zol kremi dayayacağım Valla.
Cumartesi... iki guncuk kaldi..Herşey yolunda inşallah Endişe etme kontrol be zamandı?
Az önce tekrar baktım tabloya ff çizgiyi çekmiş opk dan dolayı.sen her ihtimale değerlendirmeye çalış hadi Hayırlısı:)Evet canım yükseldi bi tık degerlendirecegim ama eşim beni sinir ediyo bu zamana yumurtan kalmaz dio calısmakdan kacıyor ama aksama bi pm yapayım zorlada olsa
Aynen bencede dusuyor. Cunku bu aralar adet gormem lazim. Bakalim yarin nasil olcak. Dun aksam yine sol kasigmda agri vardi. Ben zten hamile olamam kolay kolay cunku 1 yumurtaligim pkolu ve guatrliym cok dusuk ihtimal yani ama Allah isterse hersey olur o yuzden kucuk bi umudum var bakalim hayirlisi.. senin varmi bebisinDüşmeye Başlamış gibi
Amin canım amin hayırlısı senin atesde yükselir öle cok cok bi düşüş olmamıs canm hayırlısıyla dualarım hepinizle :)Az önce tekrar baktım tabloya ff çizgiyi çekmiş opk dan dolayı.sen her ihtimale değerlendirmeye çalış hadi Hayırlısı:)
Çok şükür bir kızımız var ben de ikinci için uğraşıyorum.rabbim dilerse pco falan hikaye hepimiz vakti zamanı var onu bekliyoruzAynen bencede dusuyor. Cunku bu aralar adet gormem lazim. Bakalim yarin nasil olcak. Dun aksam yine sol kasigmda agri vardi. Ben zten hamile olamam kolay kolay cunku 1 yumurtaligim pkolu ve guatrliym cok dusuk ihtimal yani ama Allah isterse hersey olur o yuzden kucuk bi umudum var bakalim hayirlisi.. senin varmi bebisin
HeyooooKizlar dayanamadim kan verdim. Deger 201 ciktiay heyecan yaptim. Inanin beklemeyin diye yaptim. Soktayim hala.
D vitamini çok çok önemli özellikle. Canan Karatay hep d vitamininin eksikliğinden bahsediyor.Bu gidişimde söyleyim doktora bakalım ne.. Tekrar gözün aydın canım. Çok sevindim hamile olmana.bizlerede duâ et ablacım..
Sağlık ocağında aile hekimine gidip yaptırayım ı zaman canım. Teşekkür ederim kızlar
Masallahh.. insallah seninde en yakin zamanda 2.si olur. En azindan sanslisin yumurtlayip dogum yapabildigini biliyosun. Ben ne durumdayim bilmiyorumÇok şükür bir kızımız var ben de ikinci için uğraşıyorum.rabbim dilerse pco falan hikaye hepimiz vakti zamanı var onu bekliyoruz
Sanki karnım da ağrımaya başladı.bugüne kadar gerçekten ümitli idim.ateşi görünce ümidim Kırıldı.artık kendimi adete hazırlıyorum psikolojik olarak yarın Yükseliş olursa gerçekten benim için süpriz olacaktır.ateşim aşağı doğru yöneldi ise tekrardan yükseldiği pek görülmemiştir.hayırlısı.Amin canım amin hayırlısı senin atesde yükselir öle cok cok bi düşüş olmamıs canm hayırlısıyla dualarım hepinizle :)
Senin ates degerlerin nasil ?Sanki karnım da ağrımaya başladı.bugüne kadar gerçekten ümitli idim.ateşi görünce ümidim Kırıldı.artık kendimi adete hazırlıyorum psikolojik olarak yarın Yükseliş olursa gerçekten benim için süpriz olacaktır.ateşim aşağı doğru yöneldi ise tekrardan yükseldiği pek görülmemiştir.hayırlısı.
Çok yenisiniz bebek için şimdiden stres yapmayın.aşkınızı yaşayın bebek bşr şekilde gelecektir hiç Endişe etmeMasallahh.. insallah seninde en yakin zamanda 2.si olur. En azindan sanslisin yumurtlayip dogum yapabildigini biliyosun. Ben ne durumdayim bilmiyorumagrim olup geciyo diye esim benden daha istekli bebege hemen test almis negatf cikti gecen haftalarda ama ben pozitif dedim sakasina adam aglicakti nerdeyse kiyamam ya :)
Ilk sayfada tüm arkadaşların ateş tabloları var cnmSenin ates degerlerin nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?