Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok durumun belli olmadan kullanma zaten adetli kullanılır mı bilemedim zor olur heralde olursa bitince başlarsın inşallah ta olmazsın :)

Öyle de mi oluyo zafrinam ben bilmiyorum ki :) senin nasıl oldu ara kanamalar vardı?bir an önce baktır cnm inş sıkıntı yoktur.
valla baksalar baktırcam da o gün gel bugün gel bana fenalık geldi geçmedi hala ilişkide kanama var cmt smear vericem adet bitimine hsg istiyorum polip içinde adetin 5. günü gelmen lazım dedi beklemedeyim hepsi için

Tmm cnm ama içimden bir his sabah pattttt düşecek diyo.Hem bugünlerde farklı bir uğraş sardı beni çok hemoroid her tuvalete gidisimde çok kanamam var çevresinde böle bir sorun yaşayan var mı kızlar :-(
Canım onun için fitil ve kremler var.
Eczaneye bir sor istersen.

valla baksalar baktırcam da o gün gel bugün gel bana fenalık geldi geçmedi hala ilişkide kanama var cmt smear vericem adet bitimine hsg istiyorum polip içinde adetin 5. günü gelmen lazım dedi beklemedeyim hepsi için
anladım cnm hayırlısı olsun, inş hiçbir sorun yoktur.

cnm ben ömrüm boyunca afedersin ama hiç ishal olmadım o yüzden hemoroit oldu ama çatlakda mı oldu acaba diye çok korkuyorum tmm cnm sıcağa oturayım inş faydası olur.
Bende genelde ishal tarzi yaparim ama nedense bendede cikti 1 tane meme. Bu aralarda kabiz oldum ara ara bendede kanama oluyo. Bende annemden ogrendim sicaga oturmayi. Bazen agri yapiyo hatta. Insaat yiktilar gecen ay kostum hemen 1 tugla kaptim 1kere annemin tuglasina oturdugumda epey bi sure sknti yasamadim

Ay bende clenax ve coraspin kullaniyorum bakalim devam ettircek mi doktor igneye.. insAllah devam ederim.. icim rahat oluyo valla :) bi de sutu yogurdu cok tuket.. o disleri de etkiliyor
Canim inan sut ve yogurt cok yiyen biriyim ama kirildi gitti iste..
Coraspin kullanmaya devam edersin gibi geliyor

canim yaşın genc bu yönden cok avantajlisin daha yeni bebek calismalari baslamis. o yuzden stres yapma kafana takmadan yasa bu süreci. hatta senin yerinde olsam bi kac ay akışına birakirim ates takibi bile yapmam stres inan pcodan guatirdan daha cok etkiliyor. biz uzun zamandir bu süreçleri yasadigimiz icin bu batakliktayiz cikamiyoruz bu takip isinden
ayrica pco yu da guatirida kafana takma. guatir icin doktora git ilacini kullan bi süre kendin dene. olmazsa pco icin doktora gidersin yumurta geliştiri ilac ve yumurta takibi ile pcolularin çoğu cok kolay hamile kaliyor hatta bunlar nasip işi benim cevremde iki tane pco lu vardi biri ilacsiz adet olamiyordu diğeri sene de sadece 2 kere adet oluyordu. ikiside evlendi kolayca hamile kaldilar

Ben ilacsiz oluyorum ama kac gunde oldugumu bilmiyorum. Her ay not ediyorum bazen 28 bazen 30 bazen 45 degisiyor bazende cok siskinlik oluyor sokturucu iciyorum ama artik kafama gore ilac almiyorum. Sadece 2 gun once mide yanmam cok artti dil alti hapi aldim onun haricinde adt olcakmism gbi kasigima agri giriyo sabah wc gidiyorum gelmemis sadece akinti var. Dedigin gibi akisina birakmak en iyisi once biraz alisayim evlilige :)

duyuyordur rabbim dimi kuzguni bu kadar çok istediğimi

Duymaz mı hiç

cnm ben ömrüm boyunca afedersin ama hiç ishal olmadım o yüzden hemoroit oldu ama çatlakda mı oldu acaba diye çok korkuyorum tmm cnm sıcağa oturayım inş faydası olur.
Kırmızı pancar... sabahları katı meyve sikacaginda sıkıp içiyorum elma ve portakal.ilr. o bile. Iyi geliyor. Sen de kırmızı pancarı blenderdan geçir sıkma sen posa için. Limon sık ve ye. Çok iyi gelir hem.de kan yapar

pancarı önce haşlayacak mıyım?

bizde dün birbirimize giriyoduk bu sebepten sanki adamı zorla yatağa sürüklüyorum öyle bi tavır okdr sinirlendim ki
Bu erkekler hep böle sinir oldum bnde gecen haftalar cok calıstık dio zaten ilk kez bu kadar calıstık en son cok zorlandı sabaha denedik anca oldu bilmiyorm ya ne biçim iş

Arkadaşlar selam, benim yumurtam 13. gün 15mm idi. vısı takibim ve ovülasyon testlerime göre yorumlayabilir misiniz?

1. gün 5.Oca.17 Vücut ısısı:36.1℃ regl başlangıç
2. gün 6.Oca.17 Vücut ısısı:36.3℃ regl
3. gün 7.Oca.17 Vücut ısısı:36.4℃ regl
4. gün 8.Oca.17 Vücut ısısı:36.4℃ Regl Bitişi
5. gün 9.Oca.17 Vücut ısısı:36.1℃ Hap:klomen,
6. gün 10.Oca.17 Vücut ısısı:36.1℃ Hap:klomen,
7. gün 11.Oca.17 Vücut ısısı:36.1℃ Hap:klomen,
8. gün 12.Oca.17 Vücut ısısı:36.2℃ Hap:klomen,
9. gün 13.Oca.17 Vücut ısısı:36.2℃ Hap:klomen,
10. gün 14.Oca.17 Vücut ısısı:36.3℃ Ov. Test negatif
11. gün 15.Oca.17 Vücut ısısı:36.6℃ Ov. Test negatif
12. gün 16.Oca.17 Vücut ısısı:36.1℃ Ov. Test negatif
13. gün 17.Oca.17 Vücut ısısı:36.0℃ Ov. Test pozitif
14. gün 18.Oca.17 Vücut ısısı:36.4℃ Ov. Test pozitif ilişki
15. gün 19.Oca.17 Vücut ısısı:36.3℃ Ov. Test negatif

Eklentiler

• 11-12-13.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 14.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 15.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
Eski vajinismuslusun ya cnm ondan sordum acaba korkulardan kaldı mı diye
Anladım canım zaten benim vaji bi garipti anlatılanlar gibi korkularım pek yoktu dokunamamak filanda yoktu. Doğum korkusu tabi varda onla alakalı değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…