Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok zor bu durumda calısmak benperısan oldum ... cok zorlandım umarım zor bır hamılelık gecırmem

Aynen öyle canım evde dursam uyurum herhalde hep.. mecbur ise gidince biraz toparlamam gerekiyor kendimi.. boş bulduğum vakitleri uzanarak degerlendiriyorum..arada da icin geciyor o başka:)) goguslerin ne durumda?
gögüsler buyumeye basladı ama midem daha kötulestı ve sankı burnum kanayacak. canım evdeykende uyunmuyor ki yarı baygın oturuyorum. hastaneye gıdemedım bugun . ayaga kalkacak gucu bulamaım. keşke uyutsa bıraz rahatlarım ama uyuyamıyorumda.

iiz hosgeldin canim kiyamam ya mide bulantisi mi halsizlik falanda mi var. Evet canim dun kan testi yaptirdim 201 cikti allaha şükür. Insallah daha da artar sayimiz

Reactions: iiz
yok canım gıdemeıdm ki hastaneye. çok fena oldum ya .
kendımı kötu hıssedıyorum

Ikili sonucum çıkmış 1/12000 risk yok çok şükür rüyalarıma girdi resmen nerden yaptırdım dedim artık free beta da 33 çıkmış erkek olasılığı var diyolar ya 50 altında hadi hayırlısı bakalım kızlar kafam azıcık daha rahatladı

gözün aydın iyi kan değernı yuksekten öğrenmıssın cabuk gelırsın kalp atısına.
Insalah canim bana kalsa biraz daha beklerdim de dayanamadim.
Gozun aydin canim cok sevindim.

Tebrikler canimm darisi basimizaaaa Saglikli sihaatli buyusunler insAllah

Kızlar cbü de bir doçentten randevu aldım, çarşamba günü 10,30 a.daha adet gelmedi neye göre randevu verdiyse çok şaşkınım.demesi gerekmez miydi adetin şu günlerinde gelin falan diye :) aşılama diğer aya kalıcak diye çok korkuyorum.

Tebrikler canimm darisi basimizaaaa Saglikli sihaatli buyusunler insAllah
Amin inşallah canım test bir haftada çıktı ama benim rüyalarıma girdi hiçbişey okumadan yaptıran rahattır ay her aşaması stres hayırlısıyla sonuca erelim inşallah

Canım aşılama için gereken testlerinizi eşli olarak daha once yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız testler bir ay sürüyor..
Bende bi ara gittim bu ay asılama yaptırim diye bi ton test istediler sonuclar cıkmadan tüpe yoneldik cok yavas devlet

iiz hosgeldin canim kiyamam ya mide bulantisi mi halsizlik falanda mi var. Evet canim dun kan testi yaptirdim 201 cikti allaha şükür. Insallah daha da artar sayimiz

hem mide bulantısı hem halsizlik ve burnum kanayacak gıbı bır hıssım var. yerımden kalkamıyrum , yatamıyorum , oturamıyorum bıraz daha kötu olursam dırek seruma gıderı heralde dayanması cok zor nasıl talatacagımı bılmıyorum.

belki elmol bir çözüm biliyordur.

ne tuzlu yemek ne başka şey faydasız. dün evde mide bulantı ılacı vardı onu aldım o da kesmedi

Kizlar cin takvimine gore cinsiyete baktim kiz diyo sizde baksaniza eglenelim az

Reactions: iiz
Ah canım sekiz dokuz haftada tavan yaptı benim de serum yedim öyle rahat ediyodum hiçbişey fayda etmiyor başka keşke bişey bulmuş olsaydım söylerdim Allah yardım etsin inşallah geçecek canım ben yeni yeni rahatım üç akşamdır kusuyorum tabi gündüz çok iyiyim diyebilirim ama

Gozun aydin canim cok sevindim guzel guzel buyusun minnak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…