çok zor bu durumda calısmak benperısan oldum ... cok zorlandım umarım zor bır hamılelık gecırmemAra verme durumu yıllık iznimden kullanırım ancak o da doğum sonrasına lazım diye düşündüm çok zorlarsa devreye izni sokucam mecbur Ah canım asıl zorlu dönemi atlattım sayılır şimdi sadece düzenim değişti hayırlısı bakalım
gögüsler buyumeye basladı ama midem daha kötulestı ve sankı burnum kanayacak. canım evdeykende uyunmuyor ki yarı baygın oturuyorum. hastaneye gıdemedım bugun . ayaga kalkacak gucu bulamaım. keşke uyutsa bıraz rahatlarım ama uyuyamıyorumda.Aynen öyle canım evde dursam uyurum herhalde hep.. mecbur ise gidince biraz toparlamam gerekiyor kendimi.. boş bulduğum vakitleri uzanarak degerlendiriyorum..arada da icin geciyor o başka:)) goguslerin ne durumda?
yok canım gıdemeıdm ki hastaneye. çok fena oldum ya .Geldim ablam geldimmm cok sukir iyiyim ilaclarimi kullaniyorum onun disinda bi sikonti yok suan saglik ocagina gittim dun gebe izlem icin bana dogumu falan anlatti bende kansizligi soyeldim bebege zarari yok sen kendine yetemiyosun dedi bebege yetiyosun ama kendine yetemiyosun dedi zaten drlar onlemini aliyo hemen dedi sakin korkma dedi iste emzirme falan a dan z ye anlatti geldim eve haftaya persembe kontrolum var cati muayenesi yapilcak sanirim 37 haftalik olluyom cunku bakalim ne diyecek dr sabirla bekliyorum hayirlisi sen nasilsin duydun mi pitircigin kalp aticiklarini ne guzel bi duygu dimo herkese yasatsin rabbim
gözün aydıniiz hosgeldin canim kiyamam ya mide bulantisi mi halsizlik falanda mi var. Evet canim dun kan testi yaptirdim 201 cikti allaha şükür. Insallah daha da artar sayimiz
Insalah canim bana kalsa biraz daha beklerdim de dayanamadim.gözün aydıniyi kan değernı yuksekten öğrenmıssın cabuk gelırsın kalp atısına.
Gozun aydin canim cok sevindim.Ikili sonucum çıkmış 1/12000 risk yok çok şükür rüyalarıma girdi resmen nerden yaptırdım dedim artık free beta da 33 çıkmış erkek olasılığı var diyolar ya 50 altında hadi hayırlısı bakalım kızlar kafam azıcık daha rahatladı
Olmuşbeceremedim galiba
bende bugun gıdecektım ama kalkamadım yerımden
Tebrikler canimm darisi basimizaaaaIkili sonucum çıkmış 1/12000 risk yok çok şükür rüyalarıma girdi resmen nerden yaptırdım dedim artık free beta da 33 çıkmış erkek olasılığı var diyolar ya 50 altında hadi hayırlısı bakalım kızlar kafam azıcık daha rahatladı
Amin inşallah canım test bir haftada çıktı ama benim rüyalarıma girdi hiçbişey okumadan yaptıran rahattır ay her aşaması stres hayırlısıyla sonuca erelim inşallahTebrikler canimm darisi basimizaaaaSaglikli sihaatli buyusunler insAllah
eylül anneleri olacagız kısmetseBenim poncik de 12 Eylül :) nasip olursa..
Canım aşılama için gereken testlerinizi eşli olarak daha once yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız testler bir ay sürüyor..Kızlar cbü de bir doçentten randevu aldım, çarşamba günü 10,30 a.daha adet gelmedi neye göre randevu verdiyse çok şaşkınım.demesi gerekmez miydi adetin şu günlerinde gelin falan diye :) aşılama diğer aya kalıcak diye çok korkuyorum.
iiz hosgeldin canim kiyamam ya mide bulantisi mi halsizlik falanda mi var. Evet canim dun kan testi yaptirdim 201 cikti allaha şükür. Insallah daha da artar sayimiz
Ah canım sekiz dokuz haftada tavan yaptı benim de serum yedim öyle rahat ediyodum hiçbişey fayda etmiyor başka keşke bişey bulmuş olsaydım söylerdim Allah yardım etsin inşallah geçecek canım ben yeni yeni rahatım üç akşamdır kusuyorum tabi gündüz çok iyiyim diyebilirim amahem mide bulantısı hem halsizlik ve burnum kanayacak gıbı bır hıssım var. yerımden kalkamıyrum , yatamıyorum , oturamıyorum bıraz daha kötu olursam dırek seruma gıderı heralde dayanması cok zor nasıl talatacagımı bılmıyorum.
belkielmol bir çözüm biliyordur.
ne tuzlu yemek ne başka şey faydasız. dün evde mide bulantı ılacı vardı onu aldım o da kesmedi
Gozun aydin canim cok sevindim guzel guzel buyusun minnak:)Ikili sonucum çıkmış 1/12000 risk yok çok şükür rüyalarıma girdi resmen nerden yaptırdım dedim artık free beta da 33 çıkmış erkek olasılığı var diyolar ya 50 altında hadi hayırlısı bakalım kızlar kafam azıcık daha rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?