Iste şimdi olmuş cnm. Tabloya bunu pozitif gir bence. Hemen değerlendirmelere başla bence. Ben bu ay tutturaydim koyu çizgiyi testte kocaya gösterip üç gün üstüste diyecektimEki Görüntüle 1941928 Kızlarrrr benim ovulasyon kopkoyu oldu bugün 25.gün bugün 17.günde yumrtladım die düşünyorum hatta t c den daha koyu
Tamam canım bugün mü calısma olmalı yarın mıIste şimdi olmuş cnm. Tabloya bunu pozitif gir bence.
Ben pozitif tutturaydim o akşam başlayıp üç gün süt üste çalışacaktım. Testi kocaya gösterip ikna ederim demiştim. Bu aksam sen de de mutlaka olsun bence.Tamam canım bugün mü calısma olmalı yarın mıVeson sen ne dersin
Hadi bakalım çalışmalar yeni başlasınEki Görüntüle 1941928 Kızlarrrr benim ovulasyon kopkoyu oldu bugün 25.gün bugün 17.günde yumrtladım die düşünyorum hatta t c den daha koyu
Önceki hafta cok calıstık bileydim bu haftaya saklardım bu gece operasyon varIste şimdi olmuş cnm. Tabloya bunu pozitif gir bence. Hemen değerlendirmelere başla bence. Ben bu ay tutturaydim koyu çizgiyi testte kocaya gösterip üç gün üstüste diyecektim
Kızlar genelde pozitif çıkınca üç gün üstüste yapıyor:)Tamam canım bugün mü calısma olmalı yarın mıVeson sen ne dersin
Napcan test böyle buyurduÖnceki hafta cok calıstık bileydim bu haftaya saklardım bu gece operasyon var
Tesekkürler canım belki senn de koyulasır tekrarBen pozitif tutturaydim o akşam başlayıp üç gün süt üste çalışacaktım. Testi kocaya gösterip ikna ederim demiştim. Bu aksam sen de de mutlaka olsun bence.
Tamm canım üç gün yapamasakda bi gün arayla yaparızKızlar genelde pozitif çıkınca üç gün üstüste yapıyor:)
Ay günlerdir sabit ates cıldırdım testlerde bi koyu bi silik bugün kendini belli etti hayırlısı bakalımNapcan test böyle buyurdu
bende nerdeyse serum yıyecek haldeyım. yarın söyleyecegım zaten doktora. serum uzun zman rahatlatırmı ki bilmiyorumAh canım sekiz dokuz haftada tavan yaptı benim de serum yedim öyle rahat ediyodum hiçbişey fayda etmiyor başka keşke bişey bulmuş olsaydım söylerdim Allah yardım etsin inşallah geçecek canım ben yeni yeni rahatım üç akşamdır kusuyorum tabi gündüz çok iyiyim diyebilirim ama
yeterli bunlar devlet benden baska sey ıstememıstıyaa testler neler cnm hsg falansa yaptırdık.spermiyogramda var geçen aydan, hormon da var
çin takvimi erkek dior bana. bende kız ısterdım ama olsun saglıklı olsun da bırde su hamılelıgım kolay olsunda ne olursa olsunRus takvimine bakmadımm.. bna kiz dedi cin;P ben de kiz hissediyorum en basindan beri
Amin insallah tez zamanda herles asagi insin super olur ates topigi bebis topigi olsun insallah :)Önce sağlık tabiki ikisi de ayrı telaş benim için :) herkesin evi bebek kokmalı bence kızlar sırayla güzel haberleri veriyo hiç bitmesin arkası inşallah
Canım inşallah biran önce rahatlarsın sıkıntıların geçer. Ne de olsa ilk bebeğimiz, Allah ne verirse o olsun sağlıklı olsun daçin takvimi erkek dior bana. bende kız ısterdım ama olsun saglıklı olsun da bırde su hamılelıgım kolay olsunda ne olursa olsun
Hoşgeldin :) inşallah biran önce geçer zaman. Hep beraber eylül anneleri olacaz inşallah :)eylül anneleri olacagız kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?