Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr benim ovulasyon kopkoyu oldu bugün 25.gün bugün 17.günde yumrtladım die düşünyorum hatta t c den daha koyu

Eki Görüntüle 1941928 Kızlarrrr benim ovulasyon kopkoyu oldu bugün 25.gün bugün 17.günde yumrtladım die düşünyorum hatta t c den daha koyu
Iste şimdi olmuş cnm. Tabloya bunu pozitif gir bence. Hemen değerlendirmelere başla bence. Ben bu ay tutturaydim koyu çizgiyi testte kocaya gösterip üç gün üstüste diyecektim

Tgbptn ben hala test yapıyorum. Bu ay kendimi takip edeceğim. Kaçan kaçtı nasılsa. Iki defa bende tabloda çizgi yer değiştirdi. Belki öyle bir şey olur. Meraktan devam ediyorum

bende nerdeyse serum yıyecek haldeyım. yarın söyleyecegım zaten doktora. serum uzun zman rahatlatırmı ki bilmiyorum

çin takvimi erkek dior bana. bende kız ısterdım ama olsun saglıklı olsun da bırde su hamılelıgım kolay olsunda ne olursa olsun
Canım inşallah biran önce rahatlarsın sıkıntıların geçer. Ne de olsa ilk bebeğimiz, Allah ne verirse o olsun sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…