Ay büyüsünler sağlıkla inşallah cumartesi için çok sabırsızım kocaman olmuştur artık cinsiyette öğreniriz inşallah :)Gozun aydin canim cok sevindim guzel guzel buyusun minnak:)
yaa testler neler cnm hsg falansa yaptırdık.spermiyogramda var geçen aydan, hormon da varCanım aşılama için gereken testlerinizi eşli olarak daha once yaptırdınız mı?yaptırmadıysanız testler bir ay sürüyor..
Bende bi ara gittim bu ay asılama yaptırim diye bi ton test istediler sonuclar cıkmadan tüpe yoneldik cok yavas devlet
Simir testi,adetin 3. Gunu muayene,hormon testleri iki hafta arayla spermiyogramyaa testler neler cnm hsg falansa yaptırdık.spermiyogramda var geçen aydan, hormon da var
Ben de baktım şimdi hem Çin takvimi hem de Rus takvimi erkek diyor. Ben de erkek hissediyorumKizlar cin takvimine gore cinsiyete baktim kiz diyosizde baksaniza eglenelim az
Gecmis olsun ablam bnm dikkat et kendinede bebisede ablamm gcicek bu bulantilar sabret az daha olur mu insaAllah cok zorlamaz seniyok canım gıdemeıdm ki hastaneye. çok fena oldum ya .
kendımı kötu hıssedıyorum
Insallah canim :))Ay büyüsünler sağlıkla inşallah cumartesi için çok sabırsızım kocaman olmuştur artık cinsiyette öğreniriz inşallah :)
bilmiyorum cnm ne yaparlar amaSimir testi,adetin 3. Gunu muayene,hormon testleri iki hafta arayla spermiyogram
Bizim hepsi vardı baska hastaneden diye kabul etmediler belki senin gittiğin hastanede oyle olmaz..
Kizlar cin takvimine gore cinsiyete baktim kiz diyosizde baksaniza eglenelim az
Dru once histeroskopi yapmıstı ondan sonra asılama ya gectiler galibabilmiyorum cnm ne yaparlar amaxpreiaZ muayeneye gider gibi gitti hemen aşılamaya başladılar ben de o umutla gidiyorum ama yoksa hemen tüpe geçcektik çok ertelerlerse yaptırmam ozaman devlette
Canım benimki devlet değildi ama. Özelde yaptırdım ben aşılamayı , sgk ile anlaşmalı idi hastanebilmiyorum cnm ne yaparlar amaxpreiaZ muayeneye gider gibi gitti hemen aşılamaya başladılar ben de o umutla gidiyorum ama yoksa hemen tüpe geçcektik çok ertelerlerse yaptırmam ozaman devlette
Önce sağlık tabiki ikisi de ayrı telaş benim için :) herkesin evi bebek kokmalı bence kızlar sırayla güzel haberleri veriyo hiç bitmesin arkası inşallahInsallah canim :))
Evet ogrenirsin artik 2li testte hcg 144cikmisti tabi cinsiyet icin kistas degil bu.kalp atisi hizliya kiz daha yavassa erkek diyorlar saglikli olsunda tatlim
yaaa ben yanlış hatırladım toplam ne kadara mal oldu cnm?Canım benimki devlet değildi ama. Özelde yaptırdım ben aşılamayı , sgk ile anlaşmalı idi hastane
inş cnm çok sağolDru once histeroskopi yapmıstı ondan sonra asılama ya gectiler galiba
İnş senin işlerinde yolunda gider
Aşılama 300 , ilaçlar 200 , bir kere de muayene ücretiyaaa ben yanlış hatırladım toplam ne kadara mal oldu cnm?
Rus takvimine bakmadımm.. bna kiz dedi cin;P ben de kiz hissediyorum en basindan beriBen de baktım şimdi hem Çin takvimi hem de Rus takvimi erkek diyor. Ben de erkek hissediyorumsen ne hissediyorsun Elcanki ?
Hahahahahahahah ne hissediyordun pekiCin takvimi rus takvimi hepsi kiz dedi oglum oluyor
Önce seni dinleyip karar verir belki. Süreç hakkında bilgi edinmek isteyen bir Dr olabilir.Kızlar cbü de bir doçentten randevu aldım, çarşamba günü 10,30 a.daha adet gelmedi neye göre randevu verdiyse çok şaşkınım.demesi gerekmez miydi adetin şu günlerinde gelin falan diye :) aşılama diğer aya kalıcak diye çok korkuyorum.
çok ucuzmuş cnm bize devlette de de o kadar mal olcak 750 bulur dedi. anlamadım burda özelde 1500, 2000 rahat bulurAşılama 300 , ilaçlar 200 , bir kere de muayene ücreti
yarın yarından sonra adet olsam çarşamba günü doktora gitsem iğneli aşılama için geç mi kalmış olurum .Önce seni dinleyip karar verir belki. Süreç hakkında bilgi edinmek isteyen bir Dr olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?