Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa testler neler cnm hsg falansa yaptırdık.spermiyogramda var geçen aydan, hormon da var

Reactions: iiz
yaa testler neler cnm hsg falansa yaptırdık.spermiyogramda var geçen aydan, hormon da var
Simir testi,adetin 3. Gunu muayene,hormon testleri iki hafta arayla spermiyogram
Bizim hepsi vardı baska hastaneden diye kabul etmediler belki senin gittiğin hastanede oyle olmaz..

yok canım gıdemeıdm ki hastaneye. çok fena oldum ya .
kendımı kötu hıssedıyorum
Gecmis olsun ablam bnm dikkat et kendinede bebisede ablamm gcicek bu bulantilar sabret az daha olur mu insaAllah cok zorlamaz seni

Ay büyüsünler sağlıkla inşallah cumartesi için çok sabırsızım kocaman olmuştur artık cinsiyette öğreniriz inşallah :)
Insallah canim :))
Evet ogrenirsin artik 2li testte hcg 144cikmisti tabi cinsiyet icin kistas degil bu.kalp atisi hizliya kiz daha yavassa erkek diyorlar saglikli olsunda tatlim

Simir testi,adetin 3. Gunu muayene,hormon testleri iki hafta arayla spermiyogram
Bizim hepsi vardı baska hastaneden diye kabul etmediler belki senin gittiğin hastanede oyle olmaz..
bilmiyorum cnm ne yaparlar ama xpreiaZ muayeneye gider gibi gitti hemen aşılamaya başladılar ben de o umutla gidiyorum ama yoksa hemen tüpe geçcektik çok ertelerlerse yaptırmam ozaman devlette

bilmiyorum cnm ne yaparlar ama xpreiaZ muayeneye gider gibi gitti hemen aşılamaya başladılar ben de o umutla gidiyorum ama yoksa hemen tüpe geçcektik çok ertelerlerse yaptırmam ozaman devlette
Dru once histeroskopi yapmıstı ondan sonra asılama ya gectiler galiba
İnş senin işlerinde yolunda gider

Canım benimki devlet değildi ama. Özelde yaptırdım ben aşılamayı , sgk ile anlaşmalı idi hastane

Insallah canim :))
Evet ogrenirsin artik 2li testte hcg 144cikmisti tabi cinsiyet icin kistas degil bu.kalp atisi hizliya kiz daha yavassa erkek diyorlar saglikli olsunda tatlim
Önce sağlık tabiki ikisi de ayrı telaş benim için :) herkesin evi bebek kokmalı bence kızlar sırayla güzel haberleri veriyo hiç bitmesin arkası inşallah

Önce seni dinleyip karar verir belki. Süreç hakkında bilgi edinmek isteyen bir Dr olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…