Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 1941928 Kızlarrrr benim ovulasyon kopkoyu oldu bugün 25.gün bugün 17.günde yumrtladım die düşünyorum hatta t c den daha koyu
Canim pozitif bugün olsun bence calisma yarin duruma göre bakarsin.
Aaaaaa passionete ve B BenanAsiye hayirli olsun kizlarrrr :)
Saol ozge canim ya. Oldu galiba.

Kizlar dun gece ve bugun isten gelince uyurken kasiklarim cok agriyor ozellikle sol tarafima bicak giriyor gibi. Ben kese boyutuna gelmeden doktora gitmek istemiyorum ama gitsem bu surecte tutunmasi icin birsey verir mi?

çok ucuzmuş cnm bize devlette de de o kadar mal olcak 750 bulur dedi. anlamadım burda özelde 1500, 2000 rahat bulur
Canım raporlu olduğu için böyle. Devlet bir kısmını karşılıyor ama devlet desteği olmadan fiyat ne idi bilmiyorum. Rapora uygunsun sen denip 10 dakikada rapor çıkardılar, sağolsunlar. Raporsuzdan bahsediyorlarsa ilaçlar 750 civarı oluyor. Aşılama da ne kadar bilmiyorum.

kızlarr bukadar aydır ilk defa akıntım var ama adamla bozuğuz hıhhhh zaten dün zorla çalıştırdım çok sinirlendim bugün kessen çalışmaz zaten bnm sinirimde geçmedi söylemem de tam sopalık bu adam şimdi çalışalım desem sen gün aaşırı demedin mi der

doktorunu arayıp danışsan ilaç kullandın sonuçta belki progestan coraspirn fln bişiler verir gerçi bazı doktorlarda sağlıklıysa her türlü tutunur mantığıyla bakıyo ama kızlar ağrılar normal diyo sonuçta

Reactions: iiz
Canim ilk haftalarda kasiklarda agri oluyor tabi onemli olan kanama olmamasi buyuzden dikkatli olmak gerekiyor dr bana hic is yapma dinlen evdede surekli hareket etme otur dinlen diyordu.bu haftalarda domestos ve temizlik urunlerini solumamaya calis.progestan verir gitsen drun haftaya kesen gorunur zaten canim

saol canım duruma göre bakacgım artık

eşin olmadan nasıl geçiyo günler :)

Ah bu odun kafali erkekler tamda ovu gunlerini buluyor onlarda caktirmiyorlar ama stres yapiyorlar herhalde..merak etme kuzucum sperm biliyorsun 72 saat yasiyor yumurta catladiysada bulusmalari an meselesidir..

nasıl devlette 750 ... devlete verecegın tek para 45 lira onun dısında ki de sadece dısardan alacagın ilaç bana sadece 500 denilmişti

Ya bencede normal ama bakalim. Benimki ilac sonrasi vermedi bile bisey. Ama corasprin basladim ben zaten nolur nolmaz diye.

Kanama gibi birsey yok suan hatta yumurta aki kivaminda akintim. Evde eşim tencere bile kaldirtmiyor temizlik yaparsan ben yokken kafani kirarim diyor yapmam zaten. Tek haftaya hsonu icin esimin memlekete gidicez 2 saat yolculuk o da. O konuda kafam karışık? Kese icin ne zmaan gideyim canim?

Reactions: iiz
Ah bu odun kafali erkekler tamda ovu gunlerini buluyor onlarda caktirmiyorlar ama stres yapiyorlar herhalde..merak etme kuzucum sperm biliyorsun 72 saat yasiyor yumurta catladiysada bulusmalari an meselesidir..
benim yumurtalar nazlı adamın spermelee beceriksiz kaç aydır günü denk getircez diye debeleniyoruzda noluyo sanki amann pffff dedim saldm gitti valla uğraşamıcam

kaçta karından gözüküyodu ki kese çarş 200 cuma 400 pazar 800 salı 1600 salı çarş gözükür mü

Kiz sen iyice kaptin valla işi. Git sırnaş azcik kocaya salma bence. Hem kuskunluge iyi gelir. Sanirim yarin da kan verip yukselise bakarim hem icim rahatlar. Sali carsamba da doktora giderim. Hesaba gore
kaçta karından gözüküyodu ki kese çarş 200 cuma 400 pazar 800 salı 1600 salı çarş gözükür mü

200 den hesapla iki günde 2 kat artışa göre 3000 i bulunca gidersen kese görünür

Kiz sen iyice kaptin valla işi. Git sırnaş azcik kocaya salma bence. Hem kuskunluge iyi gelir. Sanirim yarin da kan verip yukselise bakarim hem icim rahatlar. Sali carsamba da doktora giderim. Hesaba gore
yok kızz nerde benim adama öyle şeyler iyi gelmiyo dünde çok kızgınım hiç sırnaşamıcam aynı gün oldu da noldu sanki artık olacağı varsa böyle de olur moduna geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…