Smear öncesi 3 gün cinsel perhiz öneriliyor canım, iiz in doktoru 1 hafta demiş de bizim burda 3 gün
Ben de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedipassionete csnim ben uçakla seyahat edeceğim... insAllah bi problem olmaz Allaha emanet gideceğim:)
Oyle yapicam artik amma yarina randevu aldim bir gideyim hem kan testini tekrar ederim belki ilac falan verir.Yarin 400 olsa pazar 800 sali 1600 asagi yukari boyle olur salidan sonra gidersen gobekten ggorur ozelemi gidiceksin onlarin makineleri daha gelismis oluyor karindan gorursun canim.
Dinlenerek gidersin yola ucakla yolculuga bile izin veriyormus bazi drlar.30dk bir durursunuz olmazsa biz yazliga o sekil gitmistik en basta
İlişki olmasın canım 3 gün perhiz öneriyorlar oyle duymustum
Sen ilk ne zaman gitmistin canimBen de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedi
ben ilk gebe oldugumda hamileymisim amma bilmiyordum, ucaga bindim, sadece kasik agrim fenaydi. Allah tan yanimmdaki uc koltuk bostu yata yata gelmistim. tedbir aacli x ray cihazindan gecmemistim. o cok zararliymis. ona dikkat etmek lazim bildgim kadariylaBen de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedi
Bu magaza avm girişlerdeki x ray değil mi ben dikkat ediyorum hamileler gecmiyorben ilk gebe oldugumda hamileymisim amma bilmiyordum, ucaga bindim, sadece kasik agrim fenaydi. Allah tan yanimmdaki uc koltuk bostu yata yata gelmistim. tedbir aacli x ray cihazindan gecmemistim. o cok zararliymis. ona dikkat etmek lazim bildgim kadariyla
Sen ilk ne zaman gitmistin canim
evet canim onlar. bende korunmayi biraktigimdan beri onlarca kez ucaga bindim her seferinde hamileyim demek zorunda kaldim :) ya hamileysemm diye..Bu magaza avm girişlerdeki x ray değil mi ben dikkat ediyorum hamileler gecmiyor
Burdayımmm.yatacağım ama.veson yok ortalarda nirdesinn topic müdürüm :)
ben Şartları tam bilmiyorum cnm adet bitimi Dr a gitmeyi düşünüyorum şu kaşıntı illeti için belki benden de smear alır.
Burdayımmm.yatacağım ama.
ben Şartları tam bilmiyorum cnm adet bitimi Dr a gitmeyi düşünüyorum şu kaşıntı illeti için belki benden de smear alır.
Teşekkür ederim , girişi pek mutlu olmadı ama gerisi mutlu gelsin inşallah..xpreiaZ nice mutlu yıllar:)
Canim ben de senin gibi dusunuyorum aslinda gec gitmek istiyordum ama annem gecen sefer dusuk sebebiyle ilac falan verir belki erken git kafamiz rahat olsun diyor. Progesteron kullanmıyorum ben. Dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa zaten her türlü olur canim.passionete canim benim bildigim kese en az 5 haftalikken filan görünüyor. sen suan 4 arti sifir olmalisin degil mi? icini ferah tut. doktora gitmek istersen tabiki git ama vajinal ultrasonla bakacaktir belki öyl görünüyor diye.
görümcem dokuz cocuk dogurmus..hepsinde de hep en az iki aylikken doktora gitmis. o hep der ki gebelikte ters giden bir sey olsa kendini muhakaka belli eder.. y kanama olur ya siddetli sanci... eger böyle durumlar yoksa her sey yolundadir. banada dedi ki ilk zamanlar hemen doktora gitme en az bi 7 haftalik olsun öyle git. o zamana kadar rahim kendini iyice kpatsin. bebek tutunsun.. acikcasi banada mantikli geldi. ki ben ilk gebelimdede öyle yapmistim :) o zamanlar tabi hic bir seyy bilmiyordum... suanda biliyorum ama genede tam bir teslimiyet halinde bekliyorum:) tabi son karar senin. Arkadaslarin görüsü ne olur bilemiyorum.
zaten ilerleyen günlerde göreceksin her yeni gün vucüt öyle degisiyor ki :):) bebek icerde büyüyor. günden güne vücudunda olan degisimleri görmek harika... adetin tam gecsin asil o zaman belirtiler hissedilir oluyor. yorgunluk, bulanti tiksinti. uyuma istegi :):) hepsinin keyfini cikarmayi nasip eder Allah insallah :)
Cnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.Veson canim gecmis olsun. ama kasinti icin düzenli olarak ev sirkesiyle/organik sirkeyle silmeyi denedin mi? biraz sulandirarak. cok kisiden hep ise yaradigini duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?