Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
xpreiaZ mutlu yillar canim insallah bu yasin sana bebisini getirsin seneye beraber olun insallah kuzum..tabi ailenle tum sevdiklerinle birlikte..
Koca kafali bu kocisler ozlem iyi gelecektir bende kizlara katiliyorum sinav tarihini unut

aman dikkat et kendine balım
xpreiaZ gerçekten sınavı olunca sende aa bugünmüydü o desen napar

Umrunda olmaz canım benim hatırlamam yada unutmam... diyorum ya vazo gibiyim hayatında... hatalıyım kendimi nasıl affettirebilirim yazmış.. bir süre görüşmek istemiyorum dedim.. aşkını sevgisini hissetmediğimi söyledim. Biliyorsun biz ailecek böyleyiz , duygularımızı ifade edemiyoruz soğuğuz demiş. Ailesinin yapısı öyle gerçekten. Mesela bu eşimin sınav sonucu açıklanmıştı bana tlf etti eşim sınav açıklanmış diye , benim heyecandan dilim tutuldu. Eve gelene kadar o tarafa bu tarafa koşturdum. Neyse kazandığını öğrenince sevindik babasıgili aradık. Kazandım dedi , babası da "hayırlı olsun, eee melike nasıl , havalar soğuk mu orda, ev ısınıyor mu?" Diye sordu

Yada ilk hamileliğimde testi pozitif görünce eşime gösterdim , sanki 7 kat uzak birinin karısı hamile "hayırlı olsun" dedi oturdu. O zaman da kaç saat ağlamıştım sen istemiyorsun çocuk, hiç sevinmedin diye..

Belki gerçekten yapısı böyle ama benim de yapım böyle.. sevildiğimi hissetmiyorum, hissetmek istiyorum elimde değil.. kimseyi değiştirmek istemiyorum ama ben de değişemiyorum.. nasıl olcaz böyle bilmiyorum....

Oyle yapicam artik amma yarina randevu aldim bir gideyim hem kan testini tekrar ederim belki ilac falan verir.

Elcanki yarın zorla da olsa çalışırım diyodum aklıma geldi şimdi cmt smear vercem yaa cuma çalışma olur mu kii Veson ZehreNur xpreiaZ @ShinSeGi ve bilen diğer kızlar
İlişki olmasın canım 3 gün perhiz öneriyorlar oyle duymustum

@Cok da Seyapmamak Lazim
dogum gunun kutlu olsun canım eşin beni şaşırtmadı çok onemseme sıkma canını cogu erkek boyle zaten bu konularda

Ben de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedi
ben ilk gebe oldugumda hamileymisim amma bilmiyordum, ucaga bindim, sadece kasik agrim fenaydi. Allah tan yanimmdaki uc koltuk bostu yata yata gelmistim. tedbir aacli x ray cihazindan gecmemistim. o cok zararliymis. ona dikkat etmek lazim bildgim kadariyla

Bu magaza avm girişlerdeki x ray değil mi ben dikkat ediyorum hamileler gecmiyor

Sen ilk ne zaman gitmistin canim

passionete canim benim bildigim kese en az 5 haftalikken filan görünüyor. sen suan 4 arti sifir olmalisin degil mi? icini ferah tut. doktora gitmek istersen tabiki git ama vajinal ultrasonla bakacaktir belki öyl görünüyor diye.
görümcem dokuz cocuk dogurmus..hepsinde de hep en az iki aylikken doktora gitmis. o hep der ki gebelikte ters giden bir sey olsa kendini muhakaka belli eder.. y kanama olur ya siddetli sanci... eger böyle durumlar yoksa her sey yolundadir. banada dedi ki ilk zamanlar hemen doktora gitme en az bi 7 haftalik olsun öyle git. o zamana kadar rahim kendini iyice kpatsin. bebek tutunsun.. acikcasi banada mantikli geldi. ki ben ilk gebelimdede öyle yapmistim :) o zamanlar tabi hic bir seyy bilmiyordum... suanda biliyorum ama genede tam bir teslimiyet halinde bekliyorum:) tabi son karar senin. Arkadaslarin görüsü ne olur bilemiyorum.

zaten ilerleyen günlerde göreceksin her yeni gün vucüt öyle degisiyor ki :):) bebek icerde büyüyor. günden güne vücudunda olan degisimleri görmek harika... adetin tam gecsin asil o zaman belirtiler hissedilir oluyor. yorgunluk, bulanti tiksinti. uyuma istegi :):) hepsinin keyfini cikarmayi nasip eder Allah insallah :)

Bu magaza avm girişlerdeki x ray değil mi ben dikkat ediyorum hamileler gecmiyor
evet canim onlar. bende korunmayi biraktigimdan beri onlarca kez ucaga bindim her seferinde hamileyim demek zorunda kaldim :) ya hamileysemm diye..

Burdayımmm.yatacağım ama.

ben Şartları tam bilmiyorum cnm adet bitimi Dr a gitmeyi düşünüyorum şu kaşıntı illeti için belki benden de smear alır.

Veson canim gecmis olsun. ama kasinti icin düzenli olarak ev sirkesiyle/organik sirkeyle silmeyi denedin mi? biraz sulandirarak. cok kisiden hep ise yaradigini duydum.

Canim ben de senin gibi dusunuyorum aslinda gec gitmek istiyordum ama annem gecen sefer dusuk sebebiyle ilac falan verir belki erken git kafamiz rahat olsun diyor. Progesteron kullanmıyorum ben. Dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa zaten her türlü olur canim.

Veson canim gecmis olsun. ama kasinti icin düzenli olarak ev sirkesiyle/organik sirkeyle silmeyi denedin mi? biraz sulandirarak. cok kisiden hep ise yaradigini duydum.
Cnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…