Canim ben de senin gibi dusunuyorum aslinda gec gitmek istiyordum ama annem gecen sefer dusuk sebebiyle ilac falan verir belki erken git kafamiz rahat olsun diyor. Progesteron kullanmıyorum ben. Dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa zaten her türlü olur canim.
cok gecmis olsun canim . o zaman cidden denenecek bir sey kalmamis. ama aklima son olarak ne geldi netten hic Ahmet MArankiye, Ibrahim sracogluna filan baktin mi ne diyorlar diye? Baktinsa bosver :)Cnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.
Ayy sarımsakla alakalı maceram çok kötü hatirladikca sinir oluyorum bana bi teyze rahime sarımsak koy bi müddet sonra ağzına kokusu gelirse tüm yollar açıktır demişti denedim gerçekten de ağzıma tadı geldi bi gün sonra da doktor kontrolüm vardı anlamıştı doktor ay çok utanmistim ne malmışım neler yaptım çocuk olacak diye ama nasipte hala yok demekki bu aradaCnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.
bilemedim cnm ya
Insallah dusmez canim ya. Bu ay etkiledi seni sanki psikolojik olarak ustune de bu kaşıntı olayi derken.Sanırım yarın ateş iyice düşecek adet olacağımı hissediyorum.tek sevindiğim nokta ateşim düşerse kremi bol bol süreceğim bıktım bu kaşıntıdan.
Valla oyle canim insallah bakalim yarin duruma gore bakarim belki de gitmem. 10da randevum ama ben yarin okulda karne veriyor olacam cok gec kalırsam gelirim eve bakalim ruh halime gore. Verecegi tek şey progesteron suan zaten ne kese gorunur ne baska biseycanim ne desem bilemedim. gitsen bir dert gitmesen ayri dert. olacak olana ngel olunmuyor. insan ancak kendisi yasayinca biliyor... sen gitsen daha iyi olacak sanki, annen böyl düsüüyorsa isin pesini birakmayacaktir. biz suan sakliyoruz sadece görümcem biliyor o da cok rahattir . beni rahatlatiyor.. simdi etraf bilse her gün basimma dirdir.
insallah hayirlarla gecsin günlerin :) hep beraber sglicakla dogururuz :)
Teşekkür ederim , amin... huzurlu sağlıklı ve mümkünse aşk dolu bir yıl olsun...
Ayy sarımsakla alakalı maceram çok kötü hatirladikca sinir oluyorum bana bi teyze rahime sarımsak koy bi müddet sonra ağzına kokusu gelirse tüm yollar açıktır demişti denedim gerçekten de ağzıma tadı geldi bi gün sonra da doktor kontrolüm vardı anlamıştı doktor ay çok utanmistim ne malmışım neler yaptım çocuk olacak diye ama nasipte hala yok demekki bu aradaVeson senle aynı gundeyiz gerçi ben ovuyu bilmiyorum da bakalım ne zaman gelecek pis kırmızılar
Hamilelik şüphesine bitkisel kürleri pek araştırmadım ama yarın ateş düştüğü an bir bakar gerekirse Kür başlarımcok gecmis olsun canim . o zaman cidden denenecek bir sey kalmamis. ama aklima son olarak ne geldi netten hic Ahmet MArankiye, Ibrahim sracogluna filan baktin mi ne diyorlar diye? Baktinsa bosver :)
Evet gerçekten bu ayki tablo hiçbir tabloma benzemiyor bu sabahki Ateş'e kadar gerçekten ümitli idim hayatımda ilk kez dpo10 da test Yaptım düşün artık.ama bugün Ateş'in Düşüşü ile karın ağrılarım ufaktan kendisini hissettirdi artık Ümit yok ateş yükselirse gerçekten şaşırırım Hayırlısı olsun cnm ya alıştık artıkInsallah dusmez canim ya. Bu ay etkiledi seni sanki psikolojik olarak ustune de bu kaşıntı olayi derken.
Valla oyle canim insallah bakalim yarin duruma gore bakarim belki de gitmem. 10da randevum ama ben yarin okulda karne veriyor olacam cok gec kalırsam gelirim eve bakalim ruh halime gore. Verecegi tek şey progesteron suan zaten ne kese gorunur ne baska bisey
İnşallah supriz olur canim sana sabah.Evet gerçekten bu ayki tablo hiçbir tabloma benzemiyor bu sabahki Ateş'e kadar gerçekten ümitli idim hayatımda ilk kez dpo10 da test Yaptım düşün artık.ama bugün Ateş'in Düşüşü ile karın ağrılarım ufaktan kendisini hissettirdi artık Ümit yok ateş yükselirse gerçekten şaşırırım Hayırlısı olsun cnm ya alıştık artıkkaşıntıya çözüm bulmayım burdaki hiçbir Dr da tanımıyorum rastgele gideceğim umarım iyi bir dr a denk gelirim bu derdimeağre bulsun yoksa çalışmalar benim için işkenceye dönecek
Canım hiç bişeyle uğraşma ilerlemeden git vajinal ovul kullanmadan geçmiyor o kasıntı illeti bide tek kullanımlık ilaç veriyordu bana geçiyordu.bende sabah erken kalkabilirsem bi doktora gidecem kaşıntı hiç bişey yok ama akıntım bulanık sarımsı bide sürekli sağ yumurtalıkta kalp atar gibi bişey oluyorCnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.
Umarım ama artık sadece hayal heralde benim icinBizim wc de Sarmısak ve sirke kokusundan geçilmiyor bu aralar umarım kırmızıların gelmez
Evet ya benimde aklima geliyor hep avmlerdede varya onlardanda gecmemek lazim degilmi?ben ilk gebe oldugumda hamileymisim amma bilmiyordum, ucaga bindim, sadece kasik agrim fenaydi. Allah tan yanimmdaki uc koltuk bostu yata yata gelmistim. tedbir aacli x ray cihazindan gecmemistim. o cok zararliymis. ona dikkat etmek lazim bildgim kadariyla
canim dpgum günün kutlu olsun. sana Prof. Dr NEvzat Tarhan"in evlilik hayatimda dönüm yaptiran sözünü hediye etmek istiyorum :) Belki sende de ise yarar. Söyle: " Erkekleri cok sevmeyin, hatta hic sevmeyin, sadece saygi duyun yeter "
cünkü bence onlar odun :) Onlar uzayli. Sevilmeyi bilmiyorlar. Bir akrabam (erkek) söyzlüsünden icin bana demisti ki keske beni biraz süründürse, köpek gibi kostursa beni pesinden:) daha mutlu olacam. Garipler iste dünyalari baska
Umarim yeni yil sana güzellikler ve hayirlar getirsin. Yasli sözüyle kapatalim "Allah her yerde iyi insanlarla karsilasitrsin"
Teşekkür ederim canım, bunların hepsini sıra dayağına çekelim
Gitmeyip bekleme konusunda haklisin yurt disindada 8 den once gormuyorlar o arada zaten olumsuz giden gebelik dusuyor tutunamiyor vs.temmuz anneleri tpcgnde bir arkadas 17haftada daha 2 kere gitti dusun..ben simdiye kadar ohoooo 2 haftada bir gittim.aslinda dogru olan oda kendi gelisimine birakmak.biz dayanamiyoruz ee burda artik dr seni musteri olarak goruyo..tuhaf bir dongunun icindeyiz..sonumuz hayir olsunpassionete canim benim bildigim kese en az 5 haftalikken filan görünüyor. sen suan 4 arti sifir olmalisin degil mi? icini ferah tut. doktora gitmek istersen tabiki git ama vajinal ultrasonla bakacaktir belki öyl görünüyor diye.
görümcem dokuz cocuk dogurmus..hepsinde de hep en az iki aylikken doktora gitmis. o hep der ki gebelikte ters giden bir sey olsa kendini muhakaka belli eder.. y kanama olur ya siddetli sanci... eger böyle durumlar yoksa her sey yolundadir. banada dedi ki ilk zamanlar hemen doktora gitme en az bi 7 haftalik olsun öyle git. o zamana kadar rahim kendini iyice kpatsin. bebek tutunsun.. acikcasi banada mantikli geldi. ki ben ilk gebelimdede öyle yapmistim :) o zamanlar tabi hic bir seyy bilmiyordum... suanda biliyorum ama genede tam bir teslimiyet halinde bekliyorum:) tabi son karar senin. Arkadaslarin görüsü ne olur bilemiyorum.
zaten ilerleyen günlerde göreceksin her yeni gün vucüt öyle degisiyor ki :):) bebek icerde büyüyor. günden güne vücudunda olan degisimleri görmek harika... adetin tam gecsin asil o zaman belirtiler hissedilir oluyor. yorgunluk, bulanti tiksinti. uyuma istegi :):) hepsinin keyfini cikarmayi nasip eder Allah insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?