Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim ne desem bilemedim. gitsen bir dert gitmesen ayri dert. olacak olana ngel olunmuyor. insan ancak kendisi yasayinca biliyor... sen gitsen daha iyi olacak sanki, annen böyl düsüüyorsa isin pesini birakmayacaktir. biz suan sakliyoruz sadece görümcem biliyor o da cok rahattir . beni rahatlatiyor.. simdi etraf bilse her gün basimma dirdir.
insallah hayirlarla gecsin günlerin :) hep beraber sglicakla dogururuz :)

Cnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.
cok gecmis olsun canim . o zaman cidden denenecek bir sey kalmamis. ama aklima son olarak ne geldi netten hic Ahmet MArankiye, Ibrahim sracogluna filan baktin mi ne diyorlar diye? Baktinsa bosver :)

Cnm denemediğim şey kalmadı Sarmısak Bayağı etkili oluyor ama o da kökünden kuruttuğu söylenemez.randevu tarihine kadar dişimi sıkmam gerek.
Ayy sarımsakla alakalı maceram çok kötü hatirladikca sinir oluyorum bana bi teyze rahime sarımsak koy bi müddet sonra ağzına kokusu gelirse tüm yollar açıktır demişti denedim gerçekten de ağzıma tadı geldi bi gün sonra da doktor kontrolüm vardı anlamıştı doktor ay çok utanmistim ne malmışım neler yaptım çocuk olacak diye ama nasipte hala yok demekki bu arada Veson senle aynı gundeyiz gerçi ben ovuyu bilmiyorum da bakalım ne zaman gelecek pis kırmızılar

Sanırım yarın ateş iyice düşecek adet olacağımı hissediyorum.tek sevindiğim nokta ateşim düşerse kremi bol bol süreceğim bıktım bu kaşıntıdan.
Insallah dusmez canim ya. Bu ay etkiledi seni sanki psikolojik olarak ustune de bu kaşıntı olayi derken.

Valla oyle canim insallah bakalim yarin duruma gore bakarim belki de gitmem. 10da randevum ama ben yarin okulda karne veriyor olacam cok gec kalırsam gelirim eve bakalim ruh halime gore. Verecegi tek şey progesteron suan zaten ne kese gorunur ne baska bisey

Teşekkür ederim , amin... huzurlu sağlıklı ve mümkünse aşk dolu bir yıl olsun...

canim dpgum günün kutlu olsun. sana Prof. Dr NEvzat Tarhan"in evlilik hayatimda dönüm yaptiran sözünü hediye etmek istiyorum :) Belki sende de ise yarar. Söyle: " Erkekleri cok sevmeyin, hatta hic sevmeyin, sadece saygi duyun yeter "

cünkü bence onlar odun :) Onlar uzayli. Sevilmeyi bilmiyorlar. Bir akrabam (erkek) söyzlüsünden icin bana demisti ki keske beni biraz süründürse, köpek gibi kostursa beni pesinden:) daha mutlu olacam. Garipler iste dünyalari baska

Umarim yeni yil sana güzellikler ve hayirlar getirsin. Yasli sözüyle kapatalim "Allah her yerde iyi insanlarla karsilasitrsin"

Bizim wc de Sarmısak ve sirke kokusundan geçilmiyor bu aralarumarım kırmızıların gelmez

cok gecmis olsun canim . o zaman cidden denenecek bir sey kalmamis. ama aklima son olarak ne geldi netten hic Ahmet MArankiye, Ibrahim sracogluna filan baktin mi ne diyorlar diye? Baktinsa bosver :)
Hamilelik şüphesine bitkisel kürleri pek araştırmadım ama yarın ateş düştüğü an bir bakar gerekirse Kür başlarım

Evet gerçekten bu ayki tablo hiçbir tabloma benzemiyor bu sabahki Ateş'e kadar gerçekten ümitli idim hayatımda ilk kez dpo10 da test Yaptım düşün artık.ama bugün Ateş'in Düşüşü ile karın ağrılarım ufaktan kendisini hissettirdi artık Ümit yok ateş yükselirse gerçekten şaşırırım Hayırlısı olsun cnm ya alıştık artık kaşıntıya çözüm bulmayım burdaki hiçbir Dr da tanımıyorum rastgele gideceğim umarım iyi bir dr a denk gelirim bu derdimeağre bulsun yoksa çalışmalar benim için işkenceye dönecek

Reactions: iiz
İnşallah supriz olur canim sana sabah. iyi geceler

Canım hiç bişeyle uğraşma ilerlemeden git vajinal ovul kullanmadan geçmiyor o kasıntı illeti bide tek kullanımlık ilaç veriyordu bana geçiyordu.bende sabah erken kalkabilirsem bi doktora gidecem kaşıntı hiç bişey yok ama akıntım bulanık sarımsı bide sürekli sağ yumurtalıkta kalp atar gibi bişey oluyor

Evet ya benimde aklima geliyor hep avmlerdede varya onlardanda gecmemek lazim degilmi?

Canım teşekkür ederim. Ama sevgi aşk olmadan napayım evliliği. Aşık olduğum adam gitti hırslarına kapılıp herşeyi bir kenara iten bir adam geldi, aslında hep öyleydi de ben evlendikten sonra farkettim... iş kurma olayı çıktı evlenir evlenmez evliliğimin ilk yılını zehir etti, o battı bitti yüksek lisansı tamamlayacam diye 20 günlük raporunu benden ayrı memlekette geçirdi, onu bıraktı işte bu sınava başladı 2 hafta yıllık izin alıp evde çalışamıyorum diye yine memlekete gitti.. bu sene de yine 1 haftasında gitti ikincide ben olay çıkarınca geldi evde çalıştı.. kazandı 3 ay yok.. bu burda bitmeyecek de biliyorum.... bak demişti dersiniz çok çok 6 ay veriyorum kurs bittikten sonrası için. Bakalım bu defa ne çıkaracak

Gitmeyip bekleme konusunda haklisin yurt disindada 8 den once gormuyorlar o arada zaten olumsuz giden gebelik dusuyor tutunamiyor vs.temmuz anneleri tpcgnde bir arkadas 17haftada daha 2 kere gitti dusun..ben simdiye kadar ohoooo 2 haftada bir gittim.aslinda dogru olan oda kendi gelisimine birakmak.biz dayanamiyoruz ee burda artik dr seni musteri olarak goruyo..tuhaf bir dongunun icindeyiz..sonumuz hayir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…