Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşin olmadan nasıl geçiyo günler :)
800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!

Yok doğum günü evlilik yıldönümü falan hikaye canım, adamın umrunda değilim. Varsa yoksa kendi işi , kendi kariyeri , kendi geleceği , kendi hayalleri!!!! Bakışından dokunuşundan hatta tlfla konuşmasından bile o kadar belli ki umrunda olmadığım....

Evlendiğime bin pişman günlerimden birindeyim yani....

Canım doğum günün kutlu olsun

Şimdi mesafe sizi yipraticak umarım buna karşılık özlem ve bazı şeyleri anlamasına da sebep olur eşine, biz eşimle 11 yıl oldu tanışalı daha birtek özel günü samimi kutlamış değildir olmadık günde hediye sürpriz yapar ama özel günleri hiç önemsemez değiştirmedi bu huyunu ben de alıştım artık

doğum günün kutlu olsun canım
uzaklık zor valla eşin de biraz bencil heralde bnmki de bizden başka herşeye fazla takıntılı bize grlince olur canım nolcakk havasında

bnmkide doğum gününde fln ben istiyorum süpriz yapsın o geliyo doğum günün ya neye ihtiyacın var ne alalım diyo gidiyoz ihtiyacım olan bişeyi alıp geliyoruz

Ya canım cidden hediyesinde süprizinde değilim hani şöyle içten "iyi doğmuşsun iyi ki hayatımdasın " dese inan ki yetecek. Ki zaten uzakta ne hediye ne süpriz beklentim yoktu. Akşam saat7 ye kadar bekledim çıt yok , sabah aradı zaten senin tadın yok neyse kapatayım ben deyip kapattı. Akşam aradığımda yine "canın niye sıkkın yaa bak gelmene ne kaldı zaten bugün ayın 19 u 10 gün sonra geliyorsun " dedi. Sonra da evet bugün ayın 19 u deyince "aaaa" dedi ben seni arıcam deyip kapatto. Eylülde evlilik yoldönümü idi onu da unuttu. İnan hiç mesele yapmadım. 1 hafta süren var git hediyemi al dedim konuyu kapattım. Ama şimdi uzaktayız zaten , nefret ediyorum uzak mesafe ilişkisinden ki benimkinin konuşmalarını duysan , yani o kadar formaliteden arıyor ki.... ne özlem ne aşk ne tutku bunların esamesi yok adamda!!!!!!

Ne zaman son noktama gelecek bilmiyorum.. adamın hayatında vazo gibi hissediyorum kendimi sevgim de azaldıkça azalıyor... aşkım da.... sesini bile duymak istemiyorum artık....

Ağzıma geleni saydım kendisine de. Ciddiye almıyor bile , dalga geçiyor hala... amannnn işte öyle

Ay teşekkür ederim canım bu arada, sinirle ona cevap yazmayı unutmuşum
doğum günün kutlu olsun canım
uzaklık zor valla eşin de biraz bencil heralde bnmki de bizden başka herşeye fazla takıntılı bize grlince olur canım nolcakk havasında

Tşk ettim canım. Bencil ki ne bencil!!!

200 den hesapla iki günde 2 kat artışa göre 3000 i bulunca gidersen kese görünür
aboo baya var desene cuma ya da cumartesi garanti gibi. cumartesi eşimin memleketine gidicez cuma giderim olmadı.
yok kızz nerde benim adama öyle şeyler iyi gelmiyo dünde çok kızgınım hiç sırnaşamıcam aynı gün oldu da noldu sanki artık olacağı varsa böyle de olur moduna geçtim
valla benimki odun katogerisine girmiyor açıkcası. düşüncelidir tartışmayı sevmez sakin mizaçlıdır o yüzden ufak atışmalar sonrası bana daha sevkli gelir o iş

Canın senin eşin de gerçekten bir enteresan ama takma kafana adamı böyle kabullencen artık. Biraz bencilce davranıyor kendini düşünüyor önce. inşallah şu tayin size iyi gelir. yeni iş yeni şehir bebiş üstüne

Ah canım kıyamam biz gibi babamızın prensesi düşüyoruz böyle odunlara malesef benim koca da farklı değil canım öyle bikaç sevgi dolu samimi anımız varsa onları hatırlayıp hatırlayıp avunuyorum yoksa bugüne düne baksam anlık mahkeme olsa boşa öyle zamanlar var yani hiçbişey beklememek en güzeli nötr etkisiz eleman görünce yaptıkları en ufak şey dikkat çekiyo kendini aşmış bu gibi görüyorsun kafan da rahat oluyor şimdi mesafe çok zorlar sizi kendini oyalayacak bişey bul bu dönemi atlatabilmen için

200 den hesapla iki günde 2 kat artışa göre 3000 i bulunca gidersen kese görünür
aboo baya var desene cuma ya da cumartesi garanti gibi. cumartesi eşimin memleketine gidicez cuma giderim olmadı.
yok kızz nerde benim adama öyle şeyler iyi gelmiyo dünde çok kızgınım hiç sırnaşamıcam aynı gün oldu da noldu sanki artık olacağı varsa böyle de olur moduna geçtim
valla benimki odun katogerisine girmiyor açıkcası. düşüncelidir tartışmayı sevmez sakin mizaçlıdır o yüzden ufak atışmalar sonrası bana daha sevkli gelir o iş

Canın senin eşin de gerçekten bir enteresan ama takma kafana adamı böyle kabullencen artık. Biraz bencilce davranıyor kendini düşünüyor önce. inşallah şu tayin size iyi gelir. yeni iş yeni şehir bebiş üstüne

Verir canim.. bence git:) bana progestan yazdi hemen

Canım yaa bende zorla calistirmistim 3 gece.. sonra aman yaa catlayasi yok dedim istemiyorum falan dedim bu sefer o da cocuk istediginden kendi geldi.. 5defa oldu peşpeşe son gun yumurtlamışım.. bosver böyle seylerde gurur yapma varsin seni sapik sansin:)))

xpreiaZ ben de bugun kavga attim agladim bi suru hem de kustum.. saydim agzima geleni.. normalde küsünce hic konusmayan bisey yokmus gibi konusmaya basladi.. bunlar boyle.. boşver sen de onun ozel gununu ya da onun onem verdiği seyleri onemseme mesela sinavlarini... bi de uzak olunca insan kafada kuruyorda kuruyor.. pazar gunu bizde ayrılacağız bakalim12 gun naisl gececek.. kesin kavga dövüş...

kızımmm senin adam hevesli zaten benimkine sanki tecavüz ediyom delirtiyo beni bnm kanamam var ona rağmen boş geçirmeyelim doktora gidene kdr diye uğraşıom ztn koca ay da bi kaç gün var gerekli olan aman neyse kısmet :)

aman dikkat et kendine balım
xpreiaZ gerçekten sınavı olunca sende aa bugünmüydü o desen napar

Valla suan yok o istek.. icine kacti gecen sordum bak istemiyor musun? Hayir dedi.. riskli zamanlar, olmasin iliski dedi.. sen dedim hamile olmadan once cok istekliydin?? Cunku bebek istiyodum dedi.. bende dedm tamam istediginde soyle veririm dedim adam bebek icin gaza gelmis meğer

Yarin 400 olsa pazar 800 sali 1600 asagi yukari boyle olur salidan sonra gidersen gobekten ggorur ozelemi gidiceksin onlarin makineleri daha gelismis oluyor karindan gorursun canim.
Dinlenerek gidersin yola ucakla yolculuga bile izin veriyormus bazi drlar.30dk bir durursunuz olmazsa biz yazliga o sekil gitmistik en basta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…