800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!eşin olmadan nasıl geçiyo günler :)
Canım doğum günün kutlu olsun800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!
Yok doğum günü evlilik yıldönümü falan hikaye canım, adamın umrunda değilim. Varsa yoksa kendi işi , kendi kariyeri , kendi geleceği , kendi hayalleri!!!! Bakışından dokunuşundan hatta tlfla konuşmasından bile o kadar belli ki umrunda olmadığım....
Evlendiğime bin pişman günlerimden birindeyim yani....
800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!
Yok doğum günü evlilik yıldönümü falan hikaye canım, adamın umrunda değilim. Varsa yoksa kendi işi , kendi kariyeri , kendi geleceği , kendi hayalleri!!!! Bakışından dokunuşundan hatta tlfla konuşmasından bile o kadar belli ki umrunda olmadığım....
bnmkide doğum gününde fln ben istiyorum süpriz yapsın o geliyo doğum günün ya neye ihtiyacın var ne alalım diyo gidiyoz ihtiyacım olan bişeyi alıp geliyoruzCanım doğum günün kutlu olsun
Şimdi mesafe sizi yipraticak umarım buna karşılık özlem ve bazı şeyleri anlamasına da sebep olur eşine, biz eşimle 11 yıl oldu tanışalı daha birtek özel günü samimi kutlamış değildir olmadık günde hediye sürpriz yapar ama özel günleri hiç önemsemez değiştirmedi bu huyunu ben de alıştım artık
Canım doğum günün kutlu olsun
Şimdi mesafe sizi yipraticak umarım buna karşılık özlem ve bazı şeyleri anlamasına da sebep olur eşine, biz eşimle 11 yıl oldu tanışalı daha birtek özel günü samimi kutlamış değildir olmadık günde hediye sürpriz yapar ama özel günleri hiç önemsemez değiştirmedi bu huyunu ben de alıştım artık
Canım doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun canım
uzaklık zor valla eşin de biraz bencil heralde bnmki de bizden başka herşeye fazla takıntılı bize grlince olur canım nolcakk havasında
aboo baya var desene cuma ya da cumartesi garanti gibi. cumartesi eşimin memleketine gidicez cuma giderim olmadı.200 den hesapla iki günde 2 kat artışa göre 3000 i bulunca gidersen kese görünür
valla benimki odun katogerisine girmiyor açıkcası. düşüncelidir tartışmayı sevmez sakin mizaçlıdır o yüzden ufak atışmalar sonrası bana daha sevkli gelir o işyok kızz nerde benim adama öyle şeyler iyi gelmiyo dünde çok kızgınım hiç sırnaşamıcam aynı gün oldu da noldu sanki artık olacağı varsa böyle de olur moduna geçtim
Canın senin eşin de gerçekten bir enteresan ama takma kafana adamı böyle kabullencen artık. Biraz bencilce davranıyor kendini düşünüyor önce. inşallah şu tayin size iyi gelir. yeni iş yeni şehir bebiş üstüne800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!
Ah canım kıyamam biz gibi babamızın prensesi düşüyoruz böyle odunlara malesef benim koca da farklı değil canım öyle bikaç sevgi dolu samimi anımız varsa onları hatırlayıp hatırlayıp avunuyorum yoksa bugüne düne baksam anlık mahkeme olsa boşa öyle zamanlar var yani hiçbişey beklememek en güzeli nötr etkisiz eleman görünce yaptıkları en ufak şey dikkat çekiyo kendini aşmış bu gibi görüyorsun kafan da rahat oluyor şimdi mesafe çok zorlar sizi kendini oyalayacak bişey bul bu dönemi atlatabilmen içinYa canım cidden hediyesinde süprizinde değilim hani şöyle içten "iyi doğmuşsun iyi ki hayatımdasın " dese inan ki yetecek. Ki zaten uzakta ne hediye ne süpriz beklentim yoktu. Akşam saat7 ye kadar bekledim çıt yok , sabah aradı zaten senin tadın yok neyse kapatayım ben deyip kapattı. Akşam aradığımda yine "canın niye sıkkın yaa bak gelmene ne kaldı zaten bugün ayın 19 u 10 gün sonra geliyorsun " dedi. Sonra da evet bugün ayın 19 u deyince "aaaa" dedi ben seni arıcam deyip kapatto. Eylülde evlilik yoldönümü idi onu da unuttu. İnan hiç mesele yapmadım. 1 hafta süren var git hediyemi al dedim konuyu kapattım. Ama şimdi uzaktayız zaten , nefret ediyorum uzak mesafe ilişkisinden ki benimkinin konuşmalarını duysan , yani o kadar formaliteden arıyor ki.... ne özlem ne aşk ne tutku bunların esamesi yok adamda!!!!!!
Ne zaman son noktama gelecek bilmiyorum.. adamın hayatında vazo gibi hissediyorum kendimisevgim de azaldıkça azalıyor... aşkım da.... sesini bile duymak istemiyorum artık....
Ağzıma geleni saydım kendisine de. Ciddiye almıyor bile , dalga geçiyor hala... amannnn işte öyle
aboo baya var desene cuma ya da cumartesi garanti gibi. cumartesi eşimin memleketine gidicez cuma giderim olmadı.200 den hesapla iki günde 2 kat artışa göre 3000 i bulunca gidersen kese görünür
valla benimki odun katogerisine girmiyor açıkcası. düşüncelidir tartışmayı sevmez sakin mizaçlıdır o yüzden ufak atışmalar sonrası bana daha sevkli gelir o işyok kızz nerde benim adama öyle şeyler iyi gelmiyo dünde çok kızgınım hiç sırnaşamıcam aynı gün oldu da noldu sanki artık olacağı varsa böyle de olur moduna geçtim
Canın senin eşin de gerçekten bir enteresan ama takma kafana adamı böyle kabullencen artık. Biraz bencilce davranıyor kendini düşünüyor önce. inşallah şu tayin size iyi gelir. yeni iş yeni şehir bebiş üstüne800 km uzaktan günümü mahvetmeyi başardı kendisi!!! Doğum günümdü bugün , 7 kat yabancılar aradı kutladı , mesaj attı kocam ayın kaçı olduğunu unutmuş!!
Verir canim.. bence git:) bana progestan yazdi hemenCanim pozitif bugün olsun bence calisma yarin duruma göre bakarsin.
Saol ozge canim ya. Oldu galiba.
Kizlar dun gece ve bugun isten gelince uyurken kasiklarim cok agriyor ozellikle sol tarafima bicak giriyor gibi. Ben kese boyutuna gelmeden doktora gitmek istemiyorum ama gitsem bu surecte tutunmasi icin birsey verir mi?
Canım yaa bende zorla calistirmistim 3 gece.. sonra aman yaa catlayasi yok dedim istemiyorum falan dedim bu sefer o da cocuk istediginden kendi geldi.. 5defa oldu peşpeşekızlarr bukadar aydır ilk defa akıntım var ama adamla bozuğuz hıhhhh zaten dün zorla çalıştırdım çok sinirlendim bugün kessen çalışmaz zaten bnm sinirimde geçmedi söylemem detam sopalık bu adam şimdi çalışalım desem sen gün aaşırı demedin mi der
Ah canım kıyamam biz gibi babamızın prensesi düşüyoruz böyle odunlara malesef benim koca da farklı değil canım öyle bikaç sevgi dolu samimi anımız varsa onları hatırlayıp hatırlayıp avunuyorum yoksa bugüne düne baksam anlık mahkeme olsa boşa öyle zamanlar var yani hiçbişey beklememek en güzeli nötr etkisiz eleman görünce yaptıkları en ufak şey dikkat çekiyo kendini aşmış bu gibi görüyorsun kafan da rahat oluyor şimdi mesafe çok zorlar sizi kendini oyalayacak bişey bul bu dönemi atlatabilmen için
kızımmm senin adam hevesli zaten benimkine sanki tecavüz ediyom delirtiyo beni bnm kanamam var ona rağmen boş geçirmeyelim doktora gidene kdr diye uğraşıom ztn koca ay da bi kaç gün var gerekli olan aman neyse kısmet :)Canım yaa bende zorla calistirmistim 3 gece.. sonra aman yaa catlayasi yok dedim istemiyorum falan dedim bu sefer o da cocuk istediginden kendi geldi.. 5defa oldu peşpeşeson gun yumurtlamışım.. bosver böyle seylerde gurur yapma varsin seni sapik sansin:)))
aman dikkat et kendine balımxpreiaZ ben de bugun kavga attim agladim bi suru hem de kustum.. saydim agzima geleni.. normalde küsünce hic konusmayan bisey yokmus gibi konusmaya basladi.. bunlar boyle.. boşver sen de onun ozel gununu ya da onun onem verdiği seyleri onemseme mesela sinavlarini... bi de uzak olunca insan kafada kuruyorda kuruyor.. pazar gunu bizde ayrılacağız bakalim12 gun naisl gececek.. kesin kavga dövüş...
Haklisin canim. Yarina randevu aldimVerir canim.. bence git:) bana progestan yazdi hemen
Valla suan yok o istek.. icine kactikızımmm senin adam hevesli zaten benimkine sanki tecavüz ediyom delirtiyo beni bnm kanamam var ona rağmen boş geçirmeyelim doktora gidene kdr diye uğraşıom ztn koca ay da bi kaç gün var gerekli olan aman neyse kısmet :)
Yarin 400 olsa pazar 800 sali 1600 asagi yukari boyle olur salidan sonra gidersen gobekten ggorur ozelemi gidiceksin onlarin makineleri daha gelismis oluyor karindan gorursun canim.Ya bencede normal ama bakalim. Benimki ilac sonrasi vermedi bile bisey. Ama corasprin basladim ben zaten nolur nolmaz diye.
Kanama gibi birsey yok suan hatta yumurta aki kivaminda akintim. Evde eşim tencere bile kaldirtmiyor temizlik yaparsan ben yokken kafani kirarim diyor yapmam zaten. Tek haftaya hsonu icin esimin memlekete gidicez 2 saat yolculuk o da. O konuda kafam karışık? Kese icin ne zmaan gideyim canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?