Öyle gusel yüreğin var ki en kısa zamanda rabbim verir inşallah . Bakalım kaç çıkacak merakla kocama kahvaltı hazırlıyorumTest çok net inşallah güzel sonuçlarla gelirsinşu çörek otu bir bana yaramıyor
evet sana bakıyım diye girdim erkenden bhcyi gördüm senin ateş düşmüş dünden belli etmişti kendiniBenim de ateş düştü regl yolda benim Ateş'e hiç Güvenilmiyor yani neyseki benim yerime behice verdi güzel haberi .bize de Çalışmalara devam etmek düşer
Gozun aydin kizzz gayet net bugun bi kan ver tescille bence hadi rabim saglicakla kucaklamanida nasip etsin kuzum darisi isteyen tum herkese insaAllah rabbim isteyene versin evladi ama hayurli evlat versin
Haberi var mı??Öyle gusel yüreğin var ki en kısa zamanda rabbim verir inşallah . Bakalım kaç çıkacak merakla kocama kahvaltı hazırlıyorum
Allah razı olsun cnm inş kanda iyi çıkar isteyenlere Rabbim ikiz ikiz versin :)Gozun aydin kizzz gayet net bugun bi kan ver tescille bence hadi rabim saglicakla kucaklamanida nasip etsin kuzum darisi isteyen tum herkese insaAllah rabbim isteyene versin evladi ama hayurli evlat versin
Ilişki yok diyorsun ama bir gün önce var bugün da yaptın mı tamamdır bu işevet sana bakıyım diye girdim erkenden bhcyi gördüm senin ateş düşmüş dünden belli etmişti kendiniümitler bidaki aya bnde smear vericem diye çalışamadm hayırlısı artık ama ilk defa bukdr net hssettim çatlamayı çok kısa süreli birden bi akıntı geldi ateşte baya yükselmiş demek bnm akıntı kısa süreli olduğundan farkedemiyorum hele ki ilişki olsaydı hiç anlamazdm
Artik sana stres yasak insaAllah hersey guzel olack bak bu test bnmkiyke ayni cikmis ben adet gunu yaomistim boyle cikmisti sonuc gayet guzel cikicak degerAllah razı olsun cnm inş kanda iyi çıkar isteyenlere Rabbim ikiz ikiz versin :)
Ateşin kaç çıktı dedi ben 36 dedim ben lavaboya giderken, oda kalkıp bakmış ateş olcere 36.7 görünce suphelenmis ben testi yaptım iki dk sonra belirdi nasıl ağlayarak kostüm odaya anlatamam korktu noldu hemoroitle mı ilgili diye soruyor .Hamileyim galiba dedim sarılıp ağladım adaklari varmış hemen onlar aklına geldiHaberi var mı??
Biliyordum ya senin tablon cok guzeldi. Allahim super cok sevindim. Deger baya yuksek cikar cok belli. Allahim ne guzel pes pese geliyor ya
Tmm cnm çok sağol hepimiz için herşey gusel olsinArtik sana stres yasak insaAllah hersey guzel olack bak bu test bnmkiyke ayni cikmis ben adet gunu yaomistim boyle cikmisti sonuc gayet guzel cikicak deger
Ayyyy cnm benim inşallah gusel cikar.devami da gelsin inş cnmBiliyordum ya senin tablon cok guzeldi. Allahim super cok sevindim. Deger baya yuksek cikar cok belli. Allahim ne guzel pes pese geliyor ya
Yalnız kocaya bak dedektif gibiAteşin kaç çıktı dedi ben 36 dedim ben lavaboya giderken, oda kalkıp bakmış ateş olcere 36.7 görünce suphelenmis ben testi yaptım iki dk sonra belirdi nasıl ağlayarak kostüm odaya anlatamam korktu noldu hemoroitle mı ilgili diye soruyor .Hamileyim galiba dedim sarılıp ağladım adaklari varmış hemen onlar aklına geldi
Aminnn cnmm.sorma çok fena kocis.O da agladi ilk defa ağlarken gördüm.Rabbim sizlerede nasip etsin inş.Yalnız kocaya bak dedektif gibigidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diye rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Tabi seninde dusuncen farkli bir bakis acidi ama 20 haftada ayrintili ultrasonda mahremiyetten cok organlari gelismismi diye dr ozellikle inceliyor burda..hakkinda hayirlisiAmerikada 8 hafta olmadan bakmiyorlar yasal olarak. Tabi kanama, asiri sanci vs olmazsa...
ben almanyadayim burada ise gitsem bakarlar. vajinal ultrasn yapip gebelik defterini hazirlayip kan idrar tahlili ve diger testleri rutin testleri yapipi bir ay sonraya randevu verirler....sonrada ayda bir cagiriyorlar. 36 dan sonra her hafta vs vs...
ama ben simmdi istemmiyorum.. vajinal ultrason bana rahatsiz edici geliyor... 13.haftaya kada hep vajinal yapiyor... ilk hftalar bence tutunma haftasi... giris cikis olmamasi daha güzel. .. suan huzurluyumm ve dinleniyorum... ters bir durum olsa hemen doktor dibimde gidebilirim.. olacaga engel yok.. ilk gebeligimde hic bir sikayetim yoktu. 7. 10 haftalarda doktordaydim..bebegim sapasaglamdi.. 13 te bi gitiik ki 10 gün önce kalbi durmmus...aradaki her hafta doktora gitssm bile doktor hic bir ssey yapamayacakti.. ne kanma ne sanci n ekstra ir durum.. hic bir sey yoktu.. Rabbim verdi ve aldi...
benim icin teslim olmak önemli. insallah bu sefer güzel gidecek inaniyorum :)
Birde acikcasi ben bebegimi durmadan ultrasonda görmek istemiyorum doktorda görüyor..onun mahremiyetine giriormsum gibi. sirf bebegimin mahremiyetine saygi icin cinsiyetinide ögrenmeyecem insallah :)
ama herkes nasil rahat ediyorsa öye yapmali :)
Aminnn cnmm.sorma çok fena kocis.O da agladi ilk defa ağlarken gördüm.Rabbim sizlerede nasip etsin inş.
Cok cok guzel haber canim insallah kan testindede guzel bir degerle karsilasin bebisin seni
yok canım ya aslında bugün çalışırdık ama yarın smear vericem kızlar 3 gün ilişki olmaması lazım fln dediler bnde netten baktım 2 gün diyen var 3 gün diyen var sağlığım daha önemli smear i halletmem lazım ondan bugün çalışmıcam ama ilk defaçatladığını hissettim ya heyecan yaptım inofolic içmiştim ondan mı akıntı oldu yoksa hep oluodu da bi anlık olduğundan mı farketmiyodum bilemedim ama ağrı olmuo bende akşam dinlenmiş halimde ateşim ovu öncesi 36.3 36.4 zor çıkarken dün akıntıdan sonra 37 çıktı ilk defa ovu buldum onda da çalışamadımIlişki yok diyorsun ama bir gün önce var bugün da yaptın mı tamamdır bu işbehice gibi sen de ilişki yok yok derken bir sabah gebelik testi ile gelirsin imşallah :))
Yalnız kocaya bak dedektif gibigidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diye rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Hımm tmm cnm sen smear ver Dediğin gibi Sağlığın daha önemli o tek ilişki yeter cnm hiç dert etme behice nin tablosuna bak bir de sonucayok canım ya aslında bugün çalışırdık ama yarın smear vericem kızlar 3 gün ilişki olmaması lazım fln dediler bnde netten baktım 2 gün diyen var 3 gün diyen var sağlığım daha önemli smear i halletmem lazım ondan bugün çalışmıcam ama ilk defaçatladığını hissettim ya heyecan yaptım inofolic içmiştim ondan mı akıntı oldu yoksa hep oluodu da bi anlık olduğundan mı farketmiyodum bilemedim ama ağrı olmuo bende akşam dinlenmiş halimde ateşim ovu öncesi 36.3 36.4 zor çıkarken dün akıntıdan sonra 37 çıktı ilk defa ovu buldum onda da çalışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?