Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ateş düştü regl yolda benim Ateş'e hiç Güvenilmiyor yani neyseki benim yerime behice verdi güzel haberi .bize de Çalışmalara devam etmek düşer
evet sana bakıyım diye girdim erkenden bhcyi gördüm senin ateş düşmüş dünden belli etmişti kendini ümitler bidaki aya bnde smear vericem diye çalışamadm hayırlısı artık ama ilk defa bukdr net hssettim çatlamayı çok kısa süreli birden bi akıntı geldi ateşte baya yükselmiş demek bnm akıntı kısa süreli olduğundan farkedemiyorum hele ki ilişki olsaydı hiç anlamazdm

Gozun aydin kizzz gayet net bugun bi kan ver tescille bence hadi rabim saglicakla kucaklamanida nasip etsin kuzum darisi isteyen tum herkese insaAllah rabbim isteyene versin evladi ama hayurli evlat versin
Allah razı olsun cnm inş kanda iyi çıkar isteyenlere Rabbim ikiz ikiz versin :)

Ilişki yok diyorsun ama bir gün önce var bugün da yaptın mı tamamdır bu iş behice gibi sen de ilişki yok yok derken bir sabah gebelik testi ile gelirsin imşallah :))

Haberi var mı??
Ateşin kaç çıktı dedi ben 36 dedim ben lavaboya giderken, oda kalkıp bakmış ateş olcere 36.7 görünce suphelenmis ben testi yaptım iki dk sonra belirdi nasıl ağlayarak kostüm odaya anlatamam korktu noldu hemoroitle mı ilgili diye soruyor .Hamileyim galiba dedim sarılıp ağladım adaklari varmış hemen onlar aklına geldi

Yalnız kocaya bak dedektif gibi gidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diyerabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Tabi seninde dusuncen farkli bir bakis acidi ama 20 haftada ayrintili ultrasonda mahremiyetten cok organlari gelismismi diye dr ozellikle inceliyor burda..hakkinda hayirlisi
Benimde onceki oluumsuz oldugu icin surekli tedirgindim..dr hezaman kotu seyler seni bulmaz kendini uzme dedi hersey Allahtan biz nasil bu yasa geldiysek rabbim ne yazmissa o olacak..
Insallah hepimizin gebeligi mutlu sonla olsun yavrularimizi kucagimiza saglikla alalim insallah
Bekleyen tum arkadaslarda hayirlisiyla bu guzel duygulari yasasin insallah :)

Ilişki yok diyorsun ama bir gün önce var bugün da yaptın mı tamamdır bu iş behice gibi sen de ilişki yok yok derken bir sabah gebelik testi ile gelirsin imşallah :))
yok canım ya aslında bugün çalışırdık ama yarın smear vericem kızlar 3 gün ilişki olmaması lazım fln dediler bnde netten baktım 2 gün diyen var 3 gün diyen var sağlığım daha önemli smear i halletmem lazım ondan bugün çalışmıcam ama ilk defaçatladığını hissettim ya heyecan yaptım inofolic içmiştim ondan mı akıntı oldu yoksa hep oluodu da bi anlık olduğundan mı farketmiyodum bilemedim ama ağrı olmuo bende akşam dinlenmiş halimde ateşim ovu öncesi 36.3 36.4 zor çıkarken dün akıntıdan sonra 37 çıktı ilk defa ovu buldum onda da çalışamadım

Yalnız kocaya bak dedektif gibi gidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diyerabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
veson güldürdün beni sabah sabah ya Allah ta senin yüzünü güldürsün :) benim kocaya grafiği gösteriyorum geçen bak yumurtlamadan sonra ateş yükselio die öyle mal mal baktı adam lan bu nasıl bişey vayy fln demedi

Hımm tmm cnm sen smear ver Dediğin gibi Sağlığın daha önemli o tek ilişki yeter cnm hiç dert etme behice nin tablosuna bak bir de sonuca ben de ateş ölçmesem ovulasyonu kolay kolay yakalayamam ne Ağrı ne akıntı iyiki ateş var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…