Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ve golllll canım tebrik ederim ya!! sağlıkla kucağına al inşallah

yok estgfrullah cnm ne kusuru :)
dedimki;
yilin mucizesi geldi biz sana spermler 3 gün yasar demistik dimi tablona bakip bakip ayni hamile tablosu gibi insallah atesi düşmez diyordum. masallah tebrik ederim

dedim
çok sağolasın cnm :) rabbim sizlere de nasip etsin.

hakkaten yaaaa derecede 40.5 yazsa benimki bişey anlar mı acaba
ilk başlarda inanmadı dalga geçti her gittiğimiz doktor ateş ölçümünü destekler konuşunca inandı.ayda bir günde yumurtlamanın olup bittiğine bile aylarca inanmadı.millet tecavüze uğruyo hamile kalıyo bir gün yumurtlama olur mu hiç dedi aylarca.
dün abimlerin çocuğunun cinsiyeti belli oldu bugün de ben :) hiç hasetlik, kıskançlık yapmadım olsun bebekleri, yaşları geçiyo dedim hep.ama onlar sakladılar benden ilk ay, ama rabbim bizede nasip etti inş

Birşey sorabilir miyim? Bu tabloda DPO 1-2-3 nedir? Hala çözemedim ben bazı şeyleri de :/
cnm yumurtlama olduktan sonraki günler dpo olarak sayılıyor ve dpo 10- dpo 16 arası ateşin düşmeye başlar düşmezse ki benim bu gün dpo 16 ve düşmedi şüphelenir test yaparsın inş pozitf olur :)

cnm yumurtlama olduktan sonraki günler dpo olarak sayılıyor ve dpo 10- dpo 16 arası ateşin düşmeye başlar düşmezse ki benim bu gün dpo 16 ve düşmedi şüphelenir test yaparsın inş pozitf olur :)

İnşallah canım inşallah :) Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi çok sevindim darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…