Yuppi yuppi yepyeni bir hamişşşşş
amin cnm darısı sizlere :)Yuppi yuppi yepyeni bir hamişşşşşhayırlı olsun canım saglıcakla kucagına al inşAllah darısı bizlere
yok estgfrullah cnm ne kusuru :)ne yazdın görmedim cnm nolur kusuruma bakma
ve golllllAteşin kaç çıktı dedi ben 36 dedim ben lavaboya giderken, oda kalkıp bakmış ateş olcere 36.7 görünce suphelenmis ben testi yaptım iki dk sonra belirdi nasıl ağlayarak kostüm odaya anlatamam korktu noldu hemoroitle mı ilgili diye soruyor .Hamileyim galiba dedim sarılıp ağladım adaklari varmış hemen onlar aklına geldi
çok sağolasın cnm :) rabbim sizlere de nasip etsin.yok estgfrullah cnm ne kusuru :)
dedimki;
yilin mucizesi geldibiz sana spermler 3 gün yasar demistik dimi tablona bakip bakip ayni hamile tablosu gibi insallah atesi düşmez diyordum. masallah tebrik ederim
dedim
hakkaten yaaaa derecede 40.5 yazsa benimki bişey anlar mı acabaYalnız kocaya bak dedektif gibigidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diye rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
çok sağol cnmm sizi çok seviyorum öyle destek oldunuz ki.rabbim hepinize nasip etsinve golllllcanım tebrik ederim ya!! sağlıkla kucağına al inşallah
Benim ateş gene 36.3çalışamadık dün akşamda çok moralim bozuldu umarım bu akşam çalısabiliriz
Benim bildigim kadarıyla yumurtlamadan sonra gecen zaman adete kadar sanırım 1.gün 2.gün falan die galiba yanlış olmazsaBirşey sorabilir miyim? Bu tabloda DPO 1-2-3 nedir? Hala çözemedim ben bazı şeyleri de :/
ilk başlarda inanmadı dalga geçti her gittiğimiz doktor ateş ölçümünü destekler konuşunca inandı.ayda bir günde yumurtlamanın olup bittiğine bile aylarca inanmadı.millet tecavüze uğruyo hamile kalıyo bir gün yumurtlama olur mu hiç dedi aylarca.hakkaten yaaaa derecede 40.5 yazsa benimki bişey anlar mı acaba
cnm yumurtlama olduktan sonraki günler dpo olarak sayılıyor ve dpo 10- dpo 16 arası ateşin düşmeye başlar düşmezse ki benim bu gün dpo 16 ve düşmedi şüphelenir test yaparsın inş pozitf olur :)Birşey sorabilir miyim? Bu tabloda DPO 1-2-3 nedir? Hala çözemedim ben bazı şeyleri de :/
Benim bildigim kadarıyla yumurtlamadan sonra gecen zaman adete kadar sanırım 1.gün 2.gün falan die galiba yanlış olmazsa
cnm yumurtlama olduktan sonraki günler dpo olarak sayılıyor ve dpo 10- dpo 16 arası ateşin düşmeye başlar düşmezse ki benim bu gün dpo 16 ve düşmedi şüphelenir test yaparsın inş pozitf olur :)
rica ederim canım hayırlısı olsunHadi inşallah :) teşekkür ederim
@Neslihaann ın dualari teker teker kabul oluyor sankiinsallah bizlerede vesile olur dualarin
bence 15 te Çatladı çizginin yeri kayacak gibi tahmin ediyorum bakalım ilerleyen günler ne gösterecek olabiliyorsa bugüne de bir çalışma kondurVeson 36,5 ateş tabloya ekledim yumurtlamayı gösterdi bu defa
Yumurtlamadan sonraki gün sayısıBirşey sorabilir miyim? Bu tabloda DPO 1-2-3 nedir? Hala çözemedim ben bazı şeyleri de :/
Ay bi sürpriz daha yuppiii maşallah canım hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?