saldm gitti ztn tam günün tutturduğumuzda oldu mu sanki hemen kısmet diyorum artık bu arada gerçektem bhc de hsg çektirmişti dimiii bnmm bu ay kesin hsg çektirmem lazımHımm tmm cnm sen smear ver Dediğin gibi Sağlığın daha önemli o tek ilişki yeter cnm hiç dert etme behice nin tablosuna bak bir de sonucaben de ateş ölçmesem ovulasyonu kolay kolay yakalayamam ne Ağrı ne akıntı iyiki ateş var:)))
Benimki de arada bir diyor derece ne diyor hamile misin? Yumurta Çatladı mı? Falan.bu makine bunları nerden biliyor ya???? Diyorveson güldürdün beni sabah sabah ya Allah ta senin yüzünü güldürsün :) benim kocaya grafiği gösteriyorum geçen bak yumurtlamadan sonra ateş yükselio die öyle mal mal baktı adam lan bu nasıl bişey vayy fln demedi
Ben de sana onu diyecektim bir an önce smear hsg bir de bu kanama problemini halletmelisinsaldm gitti ztn tam günün tutturduğumuzda oldu mu sanki hemen kısmet diyorum artık bu arada gerçektem bhc de hsg çektirmişti dimiii bnmm bu ay kesin hsg çektirmem lazım
Canim benim doktorumda herhangibi bir sorun yok dedi ucaklar artik ona gore ayarli dedi.. yarin tekrar detayli soracagim.. nasil geciyor hamilelik var mi yeni belirtilerinBen de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedi
Canim bak benim bugün anca seninkinin koyulugunu yakaladi. Tabii yuksek cikar merak etme. 30nda catladi ve gol oldu beTmm cnm çok sağol hepimiz için herşey gusel olsin
Kiiiiihhiiiizzz ilk hemen senin tabloyu aradimmm bulamayincaa hemen asagiya baktimmm aayyy cok sevindim sabah ates olctugumde baktim yoktu biseyyyy yaaaaaaa biliyodummm beee ohhhh hem de cok net belliii hem de ya iliskimm yok dedigin halde!! İste beklenmedik zamanlarda oluveriyor canimmm gozun aydinn olsun!!! Kan ver bugun hemen.. seninki benimkinden daha net.. 600 üstüdür
Bir an evvel hsg isini hallet canim. Bak bu cektirenlerin hepsi hamile ben, missdincer, sumbul, behice allahim sana da vesile olur insallah. Dun ben sana yanaş dedim amasaldm gitti ztn tam günün tutturduğumuzda oldu mu sanki hemen kısmet diyorum artık bu arada gerçektem bhc de hsg çektirmişti dimiii bnmm bu ay kesin hsg çektirmem lazım
Ay cok duygulandim dunden beri salak salak agliyorum zaten her seyeAteşin kaç çıktı dedi ben 36 dedim ben lavaboya giderken, oda kalkıp bakmış ateş olcere 36.7 görünce suphelenmis ben testi yaptım iki dk sonra belirdi nasıl ağlayarak kostüm odaya anlatamam korktu noldu hemoroitle mı ilgili diye soruyor .Hamileyim galiba dedim sarılıp ağladım adaklari varmış hemen onlar aklına geldi
yılın mucizesi geldi
Ayy benim koca da merakli kac cikti kac cikti diyor tabloyu gosteriyorum anlamiyor ama her 36 ustunu duydugunda hadi yukselmis gel iliskiye girelim diyorduYalnız kocaya bak dedektif gibigidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diye rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Ağlamak demeyin işe geldim ama gözlerim hep dolu doluAy cok duygulandim dunden beri salak salak agliyorum zaten her seye
Allah razı olsun sizden, hepinizden.inş dediğin kadar değer yüksektir.kan hemen vercem cnm.Kiiiiihhiiiizzz ilk hemen senin tabloyu aradimmm bulamayincaa hemen asagiya baktimmm aayyy cok sevindim sabah ates olctugumde baktim yoktu biseyyyy yaaaaaaa biliyodummm beee ohhhh hem de cok net belliii hem de ya iliskimm yok dedigin halde!! İste beklenmedik zamanlarda oluveriyor canimmm gozun aydinn olsun!!! Kan ver bugun hemen.. seninki benimkinden daha net.. 600 üstüdürmaasAllahhh topigimizz senleniyor!! İkinci hatime basladik hberler gelmeye basladii yer gok duâ ileeeeeeeeeee ohhhhh darisi tum listeyee...
@zafrina89 canim yumurtayi catlattin herhalde bebekk olsunnsen de bu ay beklemiyosun ama insAllah guzel haberler alirsin! Smeari da sonra mi versen acaba?
evet cnm sümbülle aynı gün çektirmiştik, ağrısız acısız hallolmuştu.Aşılama için kolları sıvayan gebelik testi ile geliyor :)))sen de geçenlerde hsg çektirdin miydi??
inş cnmmm beraber mi doğurcaz nasip olursa :)Canim bak benim bugün anca seninkinin koyulugunu yakaladi. Tabii yuksek cikar merak etme. 30nda catladi ve gol oldu bebu arada dpo 500 ustu deger bence
Insallah canim bu sefer inancliyim ben alahin izni ile olacak.inş cnmmm beraber mi doğurcaz nasip olursa :)
inş cnmmmmmm:)Cok cok guzel haber canim insallah kan testindede guzel bir degerle karsilasin bebisin seni
Cikacak cikacak merak etmeAğlamak demeyin işe geldim ama gözlerim hep dolu doluinş kanda da iyi çıkar ve sağlıcakla devam eder.
bende yazdim sana ama aglamaktan görmedin heralde :))))inş cnmmmmmm:)
ne yazdın görmedim cnm nolur kusuruma bakmabende yazdim sana ama aglamaktan görmedin heralde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?