Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saldm gitti ztn tam günün tutturduğumuzda oldu mu sanki hemen kısmet diyorum artık bu arada gerçektem bhc de hsg çektirmişti dimiii bnmm bu ay kesin hsg çektirmem lazım

Benimki de arada bir diyor derece ne diyor hamile misin? Yumurta Çatladı mı? Falan.bu makine bunları nerden biliyor ya???? Diyor

Ben de uçağa bineceğim dr a sordum binebilirsin ama progestan ı aksatma uçağa bineceksen dedi
Canim benim doktorumda herhangibi bir sorun yok dedi ucaklar artik ona gore ayarli dedi.. yarin tekrar detayli soracagim.. nasil geciyor hamilelik var mi yeni belirtilerin

Tmm cnm çok sağol hepimiz için herşey gusel olsin
Canim bak benim bugün anca seninkinin koyulugunu yakaladi. Tabii yuksek cikar merak etme. 30nda catladi ve gol oldu be bu arada dpo 500 ustu deger bence

Eklentiler

• PicsArt_01-20-08.05.31.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Kiiiiihhiiiizzz ilk hemen senin tabloyu aradimmm bulamayincaa hemen asagiya baktimmm aayyy cok sevindim sabah ates olctugumde baktim yoktu biseyyyy yaaaaaaa biliyodummm beee ohhhh hem de cok net belliii hem de ya iliskimm yok dedigin halde!! İste beklenmedik zamanlarda oluveriyor canimmm gozun aydinn olsun!!! Kan ver bugun hemen.. seninki benimkinden daha net.. 600 üstüdür maasAllahhh topigimizz senleniyor!! İkinci hatime basladik hberler gelmeye basladii yer gok duâ ileeeeeeeeeee ohhhhh darisi tum listeyee...

@zafrina89 canim yumurtayi catlattin herhalde bebekk olsunn sen de bu ay beklemiyosun ama insAllah guzel haberler alirsin! Smeari da sonra mi versen acaba?

saldm gitti ztn tam günün tutturduğumuzda oldu mu sanki hemen kısmet diyorum artık bu arada gerçektem bhc de hsg çektirmişti dimiii bnmm bu ay kesin hsg çektirmem lazım
Bir an evvel hsg isini hallet canim. Bak bu cektirenlerin hepsi hamile ben, missdincer, sumbul, behice allahim sana da vesile olur insallah. Dun ben sana yanaş dedim ama buarada behice de zamaninda yaptik olmadiki bu iliskiyle hic olmaz dedi ama sonuc ortada

Ay cok duygulandim dunden beri salak salak agliyorum zaten her seye

Yalnız kocaya bak dedektif gibi gidip dereceyi kontrol ediyor kaç çıktı diyerabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Ayy benim koca da merakli kac cikti kac cikti diyor tabloyu gosteriyorum anlamiyor ama her 36 ustunu duydugunda hadi yukselmis gel iliskiye girelim diyordu bi de geçen gitmis arkadaşına anlatmış onlar da deniyormuş.. derece al karina o yumurtlamayi belirler demis gelmis bana diyor ki arkadasa iyilik yaptim eczaneden derece aldim. Karisi takip etsin yazik diyo..

Allah razı olsun sizden, hepinizden.inş dediğin kadar değer yüksektir.kan hemen vercem cnm.
hatimlerimiz dualarımız kabul oluyor rabbbimin izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…