Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canim yanima bir arkadasim geldi kasintilar onun gebelik doneminde cikmis vucudun urettigi hamilelik hormonlarina karsi tepki vermesine yormuslar..
Senin vucudunda hazirlik yapiyor bence hist.ten sonra canim insallah sendende guzel haber alalim topiklicemiz bizim

Reactions: iiz
yok smear vericem kararlıyım yoksa adet sonrsını bida beklemem gerekicek ozamanda hsg istiyorum artık bu ay da böyle geçsin bibçuk yıldır zaten aylar geçe geçe bi hal oldu çizgiyi 13 e çekti ama 20ye kayıcak

Hazırlana hazırlana bitiremedi bir hazır olamadı gitti bu vücutinşsllah cnm ya inşallah bu hareketlilik çok güzel.güzel yerlerde isimlerimiz anıldı onun bereketi inşallah Rabbim Devamını getirsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Açıkçası son bir kaç ayki tablon umut vericiydi ve senden yakın zamanda haber geleceğini umuyordum ki öyle oldu Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
çok sağol cnm rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.can arkadaşlarımız da en yakın zamanda hamiş olucaklar inş gönülden inanıyorum.

sağol cnm Allah razı olsun sperm sayısıymış, kaliteymiş, yumurta çatladıydı çatlamadıydı hepsi bir yere kadar geçerli rabbim ol diyorsa engel yok :) kanı verdim inş iyi çıkar.eşim hemen ailelere sölüycek akşama durduramıyorum onu

kIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

DEDİYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM (böyle güzel haberlerde dediydim sana , demek kadar güzewl bir şey olamaz.)

kUTLARIM CANIM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN .

Canimmm ya tebrikler.. günlerdir hep sana diyeceğim sen hamilesin hadi bir test patlar. Bak göreceksin... Ama hep tuttum kendimi.. dün akşam bile yazacaktim dedim yarın yüksek çıkarsa yazarım..bi açtım ki testin... Maşallah kopkoyu... Sen ilişki yok dedikçe nedense ben içimden hep hamile olduğunu geçiriyordum... Maşallah tebrikler... Devami da sağlıcakla gelsin inşallah. Kat kat artsın inşallah:) :)

Maşallah canım tebrik ederim çok güzel haber bu Allahım bize de nasip etsin inşallah belirti varmiydi peki

sağol cnm Allah razı olsun evet ilk sen ve sümbül demiştiniz:) inş iyi devam eder :)

Maşallah canım tebrik ederim çok güzel haber bu Allahım bize de nasip etsin inşallah belirti varmiydi peki
rabbim hepinize nasip etsin cnm hiçbir belirti yoktu diye düşünüp adete odaklanmıştım.
ama belim ağrıyordu, göğüslerim çok şişti.bir de akşamları çay kahve içtiğimde midem bulanıyodu çok defa yarım bıraktım bardağımı son günlerde, erkenden uyku çöküyodu.bunları yaşadım ama hepsi belirti midir bilmiyorum cnm.inş kucağıma aldığım günleri de görürürüm.

Allah razı olsun sizin kendinizi tutmanız bir nevi bende işe yaradı.Bak umutlanma, senin grafiğin dikkatlerini bile çekmiyor, Veson ve passionete ye odaklandılar, ilişki bile yok niye baksınlar ki diye kendimi tamamen uzaklaştırdım güya ama bugün sabahı zor ettim.inş kanda da iyi çıkar inş sonu güsel olur.

Nasıl yaniii ben şimdi baktım tablona 29. gün gösteriyor nasıl olabiliyor bu? Az tebrik etmişim canım ben seni süpersin
cnm hsg çekildim bu ay ve yumurtlama olmuycak sanırım dedim ve 29. gün Veson prof. behice çalış dedi ama o iki akşamda ilişki oldu ama eşim boşalamadı, zevk suyu falan mı hamile bıraktı beni bilemedim ki.45 günlük döngü şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…