Amin cnm inş hepimizinkiAy bi sürpriz daha yuppiii maşallah canım hayırlı evlat olsun
Saol cnm darısı basinizaİnşallah canım inşallah :) Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklayın bebeğinizi çok sevindim darısı başımıza :)
yok smear vericem kararlıyım yoksa adet sonrsını bida beklemem gerekicek ozamanda hsg istiyorum artık bu ay da böyle geçsin bibçuk yıldır zaten aylar geçe geçe bi hal olduKiiiiihhiiiizzz ilk hemen senin tabloyu aradimmm bulamayincaa hemen asagiya baktimmm aayyy cok sevindim sabah ates olctugumde baktim yoktu biseyyyy yaaaaaaa biliyodummm beee ohhhh hem de cok net belliii hem de ya iliskimm yok dedigin halde!! İste beklenmedik zamanlarda oluveriyor canimmm gozun aydinn olsun!!! Kan ver bugun hemen.. seninki benimkinden daha net.. 600 üstüdürmaasAllahhh topigimizz senleniyor!! İkinci hatime basladik hberler gelmeye basladii yer gok duâ ileeeeeeeeeee ohhhhh darisi tum listeyee...
@zafrina89 canim yumurtayi catlattin herhalde bebekk olsunnsen de bu ay beklemiyosun ama insAllah guzel haberler alirsin! Smeari da sonra mi versen acaba?
Hazırlana hazırlana bitiremedi bir hazır olamadı gitti bu vücutVeson canim yanima bir arkadasim geldi kasintilar onun gebelik doneminde cikmis vucudun urettigi hamilelik hormonlarina karsi tepki vermesine yormuslar..
Senin vucudunda hazirlik yapiyor bence hist.ten sonra canim insallah sendende guzel haber alalim topiklicemiz bizim
Hayırlı uğurlu olsun. Açıkçası son bir kaç ayki tablon umut vericiydi ve senden yakın zamanda haber geleceğini umuyordum ki öyle oldu
çok sağol cnm rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.can arkadaşlarımız da en yakın zamanda hamiş olucaklar inş gönülden inanıyorum.Hayırlı uğurlu olsun. Açıkçası son bir kaç ayki tablon umut vericiydi ve senden yakın zamanda haber geleceğini umuyordum ki öyle olduTebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
sağol cnm Allah razı olsun sperm sayısıymış, kaliteymiş, yumurta çatladıydı çatlamadıydı hepsi bir yere kadar geçerli rabbim ol diyorsa engel yok :) kanı verdim inş iyi çıkar.eşim hemen ailelere sölüycek akşama durduramıyorum onuCanim ben senin hamile oldugunu biliyordum. Hic suphe etmemistim. O yuzden acikcasi surpriz olmadi :)
Demek ki neymis. Illa ayni gunu tutturmak gerekmiyormus :)
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi diger kizlara olsun.
Saol cnm darısı basiniza
sağol cnm Allah razı olsun sperm sayısıymış, kaliteymiş, yumurta çatladıydı çatlamadıydı hepsi bir yere kadar geçerli rabbim ol diyorsa engel yok :) kanı verdim inş iyi çıkar.eşim hemen ailelere sölüycek akşama durduramıyorum onu
Canimmm ya tebrikler.. günlerdir hep sana diyeceğim sen hamilesin hadi bir test patlar. Bak göreceksin... Ama hep tuttum kendimi.. dün akşam bile yazacaktim dedim yarın yüksek çıkarsa yazarım..bi açtım ki testin... Maşallah kopkoyu... Sen ilişki yok dedikçe nedense ben içimden hep hamile olduğunu geçiriyordum... Maşallah tebrikler... Devami da sağlıcakla gelsin inşallah. Kat kat artsın inşallah:) :)
Maşallah canım tebrik ederim çok güzel haber bu Allahım bize de nasip etsin inşallah belirti varmiydi pekisağol cnm Allah razı olsun sperm sayısıymış, kaliteymiş, yumurta çatladıydı çatlamadıydı hepsi bir yere kadar geçerli rabbim ol diyorsa engel yok :) kanı verdim inş iyi çıkar.eşim hemen ailelere sölüycek akşama durduramıyorum onu
sağol cnm Allah razı olsun evet ilk sen ve sümbül demiştiniz:) inş iyi devam eder :)kIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
DEDİYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM (böyle güzel haberlerde dediydim sana , demek kadar güzewl bir şey olamaz.)
kUTLARIM CANIM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN .
rabbim hepinize nasip etsin cnm hiçbir belirti yoktu diye düşünüp adete odaklanmıştım.Maşallah canım tebrik ederim çok güzel haber bu Allahım bize de nasip etsin inşallah belirti varmiydi peki
Allah razı olsun sizin kendinizi tutmanız bir nevi bende işe yaradı.Bak umutlanma, senin grafiğin dikkatlerini bile çekmiyor,Canimmm ya tebrikler.. günlerdir hep sana diyeceğim sen hamilesin hadi bir test patlar. Bak göreceksin... Ama hep tuttum kendimi.. dün akşam bile yazacaktim dedim yarın yüksek çıkarsa yazarım..bi açtım ki testin... Maşallah kopkoyu... Sen ilişki yok dedikçe nedense ben içimden hep hamile olduğunu geçiriyordum... Maşallah tebrikler... Devami da sağlıcakla gelsin inşallah. Kat kat artsın inşallah:) :)
cnm hsg çekildim bu ay ve yumurtlama olmuycak sanırım dedim ve 29. günNasıl yaniii ben şimdi baktım tablona 29. gün gösteriyornasıl olabiliyor bu? Az tebrik etmişim canım ben seni süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?