- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Valkahide kalbin o kadar temiz ki ablam allah razi olsun gercekten nede guzel yazmissin ne guzel soyledinDaima Dualarımdasın ablacım. Güçlü ol artık sen anne sayılırsın. Kendini yıpratma ve hiç bırakma. Sana ihtiyacı olan minik bir canın olacak inşallah. Bir avazda doğsun inşallah gülüm...
Amin insaAllah kuzumAllah sana sabir versin cnm. Yarina beklemek kolay degil. Insallah hicbir seycik cikmaz. Allahim senin yavruna deet vermesin, veleb ki varsa dermanını hemem veesin.
Cok sevindim kan degerinin cikmasina. Insalah saglikla tamamlarsin cnm.
A ha benim durum. Aralik ayinda bana saglik ocagi ocak ayina kdar siradan kan testkeri haricinde her deyi durdurdular demisti. O yuzden benim.bu haftaya kaldi. Anca tatilde devler hast polikliniginde yaptirabildim ama d vit 10 gun sonra cikacak.
Rabbim hepimize tez zamanda versin ama simdi benim bu ayki tedavimi dusununce sumbul heralde bu ay sırada yokum
Allah allah... nasil oldu oyle? Tablona bakamadim ama rehl gelmezse tekrar kan testi yaptir bence. Sen yok gibi say.ama icini de ferah tur cnm.
Ah canim benim herkes birseyle ugrasiyor. Elmolde kotu gecirmisti ama sen daha kotu oldun bende hic uyku uyuyamiyorum kalca kemik agrisi..Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle caniminşallah canım ya valla duaya ihtiyacım var bu bulantıyı değil geçiren azaltan bir şey bile yok. herkes çekeceksin diyor
Bir iki gun arka arkaya icir daha cok etkisini goreceksin canim kuru oksuruk felan keser hemenCanım benim ağzın bal yesin inşallah.. Yavrunu sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim sanada.. Seni çok merak ettim. Hastanede yapmışsın sanırım. Çok geçmiş olsun.. Bemimde eşim kızım rahatsızlandı.
Bulantı için tuzlu şeyler ye..
Kızlar kara turp bal karışımını bugün kızıma ve eşime içirdim. Sanki iyi geldi ya.. Çok mutlu oldum valla.. Öneren herkese teşekkür ederim canlarım..
Walla canim ben ilac kullanmadan hep yuksek cikardi dusmedi hic.ilac aldigimdan beride 1.20-1.50 civari cikiyor..oynarmi bilemedim su etkilemismidir acaba normal 8 saat birsey yiyip icilmemesi gerekiyor.dr soyle tedirgin olursa birdaha ister icin rahat eder canimTsh oynak bit değer mi acaba ..geçen hafta bir damla içtiğim su ile 2.2 çıkmıştı ..bu defa böyle çıkmış..sence bu değerle doktor ilaç verir mi
Gebelikten once boyle sacma zamanli adet yasadim canim bir ay uzadida uzadi bir ay 20.gunde oldum insallah bebis icin yer ariyordur vucut :))Kızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık
amin canım inşallah darısı sizlere olsun bütün listemiz aşağıya taşınsın :)zafrina89 tatlım çok sevindim inşallah sağlıkla büyür
Bugünü değerlendir ne olur ne olmazAteşi 3 kere ölçtüm 36.1 çıkıyor ne bu şimdi of
Ilk değer de çok artmıştı ben ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm Rabbim gönlüne göre versinKızlar
Pazar gunu kan testı 204 tu bugun 1600 olmus. 4 gunde sekız kat normal mı? Yatın doktor kontrolum var bakalım ne diycek
geçmiş olsun benim başım çok nadir ağrır onda bile dayanamıyorum yengemin migreni var her geldiğinde kalablığın gürültüsünden migreni tutar kendini karanlık odaya kapatır bi dermanı yok mu bu migrenin3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
gerçekten baya bi katlanmış :)Ilk değer de çok artmıştı ben ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm Rabbim gönlüne göre versin
Değerlendirdim ama daha kocadan bişey olmaz adam bıktı :) yarın annesi onlara gidecez bide sabah Çalışır öyle gideriz Pazartesi donecez diyorum yok demiyor ama yüzü yeter diyo bende bıktım hiç renk vermiyorum :)Bugünü değerlendir ne olur ne olmaz
Sabah test yaptım negatifti pazara kadar adet olurum büyük ihtimalleTgbptn ateşin ucu aşağı kırılmış test için yarını mı bekliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?