Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu aksamda çalışma olsa iyi olur diyorum eşime sabah olsun diyo bana ikna edemedim ateş yukseldi diye adama rahatlık geldi of sizce bu aksamda olmalı mi bi ?

Daima Dualarımdasın ablacım. Güçlü ol artık sen anne sayılırsın. Kendini yıpratma ve hiç bırakma. Sana ihtiyacı olan minik bir canın olacak inşallah. Bir avazda doğsun inşallah gülüm...
Valkahide kalbin o kadar temiz ki ablam allah razi olsun gercekten nede guzel yazmissin ne guzel soyledin

Amin insaAllah kuzum

inşallah canım ya valla duaya ihtiyacım var bu bulantıyı değil geçiren azaltan bir şey bile yok. herkes çekeceksin diyor
Ah canim benim herkes birseyle ugrasiyor. Elmolde kotu gecirmisti ama sen daha kotu oldun bende hic uyku uyuyamiyorum kalca kemik agrisi..Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle canim

Reactions: iiz
Bir iki gun arka arkaya icir daha cok etkisini goreceksin canim kuru oksuruk felan keser hemen

Tsh oynak bit değer mi acaba ..geçen hafta bir damla içtiğim su ile 2.2 çıkmıştı ..bu defa böyle çıkmış..sence bu değerle doktor ilaç verir mi
Walla canim ben ilac kullanmadan hep yuksek cikardi dusmedi hic.ilac aldigimdan beride 1.20-1.50 civari cikiyor..oynarmi bilemedim su etkilemismidir acaba normal 8 saat birsey yiyip icilmemesi gerekiyor.dr soyle tedirgin olursa birdaha ister icin rahat eder canim

Gebelikten once boyle sacma zamanli adet yasadim canim bir ay uzadida uzadi bir ay 20.gunde oldum insallah bebis icin yer ariyordur vucut :))

@gelecekelbetgelecek Değerlerini elmol e yokla o da bir ara troid hormonları oynamıştı onun da bilgisi vardır
SaskinAnne ateş düşmüş kan testi negatif leke de gelmiş yakında sökülecek anlaşılan tek kafa karıştıran idrar testlerin oldu kimyasal geçirmiş olabilir misin diye düşündüm Hayırlısı son adet olsun inşallah PaytiPo lekrlenme Yerleşme lekesidir inşallah:)

iiz Allah yardımcın olsun cnm çeken bilir.çok zor bilirim gerçekten geçirecek birşey bulamamıştım umarım sen bulursun
@Kuzguni çok mu heyecan yapıyorsun stres yapma aklını başka şeylere odakla uyku tutmamış geç saatlere kadar

@Cok da Seyapmamak Lazim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim
LeYLa_21 cnm Keçiboynuzu özü yediriyorum ben kıza sabah aç karna bir tatlı kaşığı sanki faydası oluyor gibi dene istersen tv de reklamları da çıkıyor dikkat et hunnap gibi birşey adı

3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü

3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
geçmiş olsun benim başım çok nadir ağrır onda bile dayanamıyorum yengemin migreni var her geldiğinde kalablığın gürültüsünden migreni tutar kendini karanlık odaya kapatır bi dermanı yok mu bu migrenin

elmol iiz kızlar sizin bulantılar ne zaman başlamıştı bnm mide zaten nanemolla annemde kardeşimle beni doğurana kdr kusmuş 2100g doğmuşuz düşünün sizi duydukça korkuyorum

aa aklımdayken bişey daha danışayım şimdi bn imom içiyorum günde bitane içinde 0.400mg var diyo yani 400mcg (folic 1 de ki kdr ) o gebelikte kullanım için yeterli mi sanki gebelikte daha yüksek dozaja mı geçmiştiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…