Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah o şeker yüklemesi beni benden almıştı bide hamile değildim o zman doktor isterse direk eski sonuçları gostericem artık yaptırmayı hiç gözüm kestirmiyo

Ah o şeker yüklemesi beni benden almıştı bide hamile değildim o zman doktor isterse direk eski sonuçları gostericem artık yaptırmayı hiç gözüm kestirmiyo
Canim eski sonuclarla olmaz ki.
Gebelik sekeri ayri cunku
Insallah bu testi istemeyen bi doktora denk gelmissindir.
Midem allak bullak. Kafam bir tuhaf.

Canim eski sonuclarla olmaz ki.
Gebelik sekeri ayri cunku
Insallah bu testi istemeyen bi doktora denk gelmissindir.
Midem allak bullak. Kafam bir tuhaf.
Istiyo malesef ben de çok kötü oldum çıkarmamak için zor tutmuştum kendimi aç icildigi için mahvediyor Allah yardım etsin

Istiyo malesef ben de çok kötü oldum çıkarmamak için zor tutmuştum kendimi aç icildigi için mahvediyor Allah yardım etsin

Amin canim.
Tabi ac karna olmasi ayri kotu ama ben tok karna da icsem midem kaldirmazdi.
Benim midem cok hassas ve genelde yeni tatlara acik degilim.
Bana doktor 75'lik yaptirdi eger bu yuksekse bir de 100'luk istiyorlarmis ki oyle bir durumda isyan ederim yaptirmam. Bunun bile sonunu icemedim.

Doktorlara bakarsan emaan bişe olmaz takılıyorlar. Benin'im de içime kurt düştü tekrar baktırdım 2.2 den 3.6 ya yükseldi .kadın doğğum ilaç yazıyor mu peki. Bu tsh için
sonucta tsh yuksekse gebelikte bir zarari oluyor bebege yazar yani onunda yetkisi vardir.

madem yaptırdın zorla bakalım biraz kendini çıkartma limonunu aldınmı yanına :)

kızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya

baktım şimdi folidoce 400 mcg folic asid 2 mcg b12 içeriyonuş
imomda 400mcg folic 2.5 mcg b12 içeriyor :)

kızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya
bnm kahve leke şeklinde başlıo 2. güne kanamaya çeviriyo kahve lekeleri leke olarak giriyorum ama kırmızıysa bir oluo galibaa bilemedim şimdi

Kızlar araştırdığım kadarı ile yerleşme kanamasına çok benziyor ama sonunda hamile kalan da var düşük yapan da var.

Adetin 20. Gününde de görülür adet gününde de görülür diyorlar... İnşallah bebeğim benimle kalır.. Allah cümlemizin yüzünü güldürsün ...

b-hcg düşmeye başlayınca bulantı azalmaya başlarmış o da 12 hafta ya da 16 hafta düşermiş

hayır canım baş dönmesi hiç yok sadece aşırı bulantı kusma da cok cok nadir

bnm kahve leke şeklinde başlıo 2. güne kanamaya çeviriyo kahve lekeleri leke olarak giriyorum ama kırmızıysa bir oluo galibaa bilemedim şimdi
kahve leke benimde neyse Allahdan hayırlsı bugün beklemiyordum ateşim cok düşmedi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…