Ah o şeker yüklemesi beni benden almıştı bide hamile değildim o zman doktor isterse direk eski sonuçları gostericem artık yaptırmayı hiç gözüm kestirmiyoKizlar hastanedeyim.
Acken kani verdim. Sekerli suyu zar zor ictim hatta sonunu icemedim.
Insallah cikarmam da ictigim bir ise yarar
Ictigimden beri bebek kipir kipir. Aslinda cok gereksiz buluyorum bu testi. Gebelik sekerim olsa da yapilacak bir sey yok. En fazla diyet vericek. Ee bastan ver ben zaten uyarim diyete yani. Bunyeye eziyet.
Canim eski sonuclarla olmaz ki.Ah o şeker yüklemesi beni benden almıştı bide hamile değildim o zman doktor isterse direk eski sonuçları gostericem artık yaptırmayı hiç gözüm kestirmiyo
Istiyo malesefCanim eski sonuclarla olmaz ki.
Gebelik sekeri ayri cunku
Insallah bu testi istemeyen bi doktora denk gelmissindir.
Midem allak bullak. Kafam bir tuhaf.
Ayy yanilmiyorsam tam 1 aylikti canim.hmm bi bakıyım ben netten gebelikte kullanmak gereken miktara bide folicdecoda nekdr varmış
Istiyo malesefben de çok kötü oldum çıkarmamak için zor tutmuştum kendimi aç icildigi için mahvediyor Allah yardım etsin
hmm bi bakıyım ben netten gebelikte kullanmak gereken miktara bide folicdecoda nekdr varmış
sonucta tsh yuksekse gebelikte bir zarari oluyor bebege yazar yani onunda yetkisi vardir.Doktorlara bakarsan emaan bişe olmaz takılıyorlar. Benin'im de içime kurt düştü tekrar baktırdım 2.2 den 3.6 ya yükseldi .kadın doğğum ilaç yazıyor mu peki. Bu tsh için
madem yaptırdın zorla bakalım biraz kendini çıkartma limonunu aldınmı yanına :)Kizlar hastanedeyim.
Acken kani verdim. Sekerli suyu zar zor ictim hatta sonunu icemedim.
Insallah cikarmam da ictigim bir ise yarar
Ictigimden beri bebek kipir kipir. Aslinda cok gereksiz buluyorum bu testi. Gebelik sekerim olsa da yapilacak bir sey yok. En fazla diyet vericek. Ee bastan ver ben zaten uyarim diyete yani. Bunyeye eziyet.
:) yok tablet adedi diil dozaj olarak kaçlıkmış diye bakıcam canımAyy yanilmiyorsam tam 1 aylikti canim.
hmm en iyisi doktoru arayıp ilacı almak yoksa haftaya kdr çok vakit varDoktor bana ilk 3 ay Folidoce kullandirdi canim.
bnm kahve leke şeklinde başlıo 2. güne kanamaya çeviriyo kahve lekeleri leke olarak giriyorum ama kırmızıysa bir oluo galibaakızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya
denemedim ki daha önce ilk defa deneyecegim. cok içilmiyormus mide bulandıkca 1 yudummuş sadeceZencefil icebiliyorsan iyi canim epey aci oluyor cunku tazesi. Atlatirsin insallah bir an once.
epey yol aldın sende allah yardımcın olsun canımAh canim benim herkes birseyle ugrasiyor. Elmolde kotu gecirmisti ama sen daha kotu oldun bende hic uyku uyuyamiyorum kalca kemik agrisi..Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle canim
H Hayalimi_yasarken Değerlerinielmol e yokla o da bir ara troid hormonları oynamıştı onun da bilgisi vardır
@SaskinAnne ateş düşmüş kan testi negatif leke de gelmiş yakında sökülecek anlaşılan tek kafa karıştıran idrar testlerin oldu kimyasal geçirmiş olabilir misin diye düşündüm Hayırlısı son adet olsun inşallahPaytiPo lekrlenme Yerleşme lekesidir inşallah:)
iiz Allah yardımcın olsun cnm çeken bilir.çok zor bilirim gerçekten geçirecek birşey bulamamıştım umarım sen bulursun
@Kuzguni çok mu heyecan yapıyorsun stres yapma aklını başka şeylere odakla uyku tutmamış geç saatlere kadar
@Cok da Seyapmamak Lazim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim
@LeYLa_21 cnm Keçiboynuzu özü yediriyorum ben kıza sabah aç karna bir tatlı kaşığı sanki faydası oluyor gibi dene istersen tv de reklamları da çıkıyor dikkat et hunnap gibi birşey adı
Anladım gebe kalınca ilaç veriliyor yani.sonucta tsh yuksekse gebelikte bir zarari oluyor bebege yazar yani onunda yetkisi vardir.
Arkadaşımın 8 ay boyunca bulandı midesi zencefilli bir tarif yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam o biraz bastırıyordu..
Birde vertigo oluyormuş bazı hamilelerde oda tetikliyormuş.. Baş dönmesi yaşıyomusun.. Arkadaşım ayağa kalkamıyordu bu yüzden. İnşaallah seninki uzun sürmez.
Hayır 32 günde bir olur 20. Gündü dün. Yumurtlamanın 8. Günü. Şuan kahverengi geliyor pütürlü..
kahve leke benimde neyse Allahdan hayırlsı bugün beklemiyordum ateşim cok düşmedi diebnm kahve leke şeklinde başlıo 2. güne kanamaya çeviriyo kahve lekeleri leke olarak giriyorum ama kırmızıysa bir oluo galibaabilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?