Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
Gecmis olsun canim bir ilaci yokmu bu migrenin icince gecse ayda bir vuruyor seni bu bas agrisi

Ben imomu bilmiyorum ama gebelik basladi folideco almistim gunde 1

Bu arada progestani kestim ben kan negatif cikti diye elimde de kutu kutu crinone jel
Bunu doktorum ile konusacagim progestan yetmiyor bana birde rahim kalinligima baksin bi defa yani bir sıkıntı var belli ki

Bu arada progestani kestim ben kan negatif cikti diye elimde de kutu kutu crinone jel

Bunu doktorum ile konusacagim progestan yetmiyor bana birde rahim kalinligima baksin bi defa yani bir sıkıntı var belli ki
bnm klomen kullandığım 2 ay da rahi kalınlığım 6mm civarı çıkmıştı normali 7den yüksek 14ten az diye okunuştm sanki doktor bnm serzenişlerimle östrojen vermişti ama normalde de rahim incemi bnm bilmiyorum çünkü kızlar klomeninde rahim incelettiğini söylemişlerdi

Ben kaçırmışım canım kimin kaç çıktı ki ? Normalde 3 değerle bana ilaç başlamadık anti tpo da bakıldı yüksekti epey ama hamilelikte ilaç baslicaz dedi hamile kalınca 3 çıktı değer ilaç başladık

elmol @iiz kızlar sizin bulantılar ne zaman başlamıştı bnm mide zaten nanemolla annemde kardeşimle beni doğurana kdr kusmuş 2100g doğmuşuz düşünün sizi duydukça korkuyorum
Canım benim altıncı haftaya girerken başladı 12 de hafifledi şimdi epey azaldı arada vuruyor mide problemi olunca bebek de büyüdükçe mideye baskısı oluyo doğal olarak doğuma kadar kustum o şekilde oluyo en ufak şey rahatsız edip istifra ettiriyor benim normalde de öyle bişey dokunsa çıkarırım

limon mandalina işe yaramıyor ki
Arkadaşımın 8 ay boyunca bulandı midesi zencefilli bir tarif yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam o biraz bastırıyordu..
Birde vertigo oluyormuş bazı hamilelerde oda tetikliyormuş.. Baş dönmesi yaşıyomusun.. Arkadaşım ayağa kalkamıyordu bu yüzden. İnşaallah seninki uzun sürmez.

Hayır 32 günde bir olur 20. Gündü dün. Yumurtlamanın 8. Günü. Şuan kahverengi geliyor pütürlü..

aaa bu kadar erken ve kahverengi .. bekle bakalım kırmızıa dönecek mi ... inşallah yerleşme kanamasıdır ilk akla bu geliyor
Araştıracam şimdi yerleşme kanamasını KK da... Hiç bir fikrim yok bu konuda yaşayanlara danışalım bakalım bu arada sökülmezse tabii

Doktorlara bakarsan emaan bişe olmaz takılıyorlar. Benin'im de içime kurt düştü tekrar baktırdım 2.2 den 3.6 ya yükseldi .kadın doğğum ilaç yazıyor mu peki. Bu tsh için

3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
Senin Yen'i Dr.a deseydin keşke...cuteminki gibi bir ilac önerse ya...
Ben dün bir gerildim, gece de zor uyudum ilk yattığımda. Sonra annem uyandı gece ışığı kapatamadı, ona uyandım sonrasında film koptu...

Kuzum inşallah emekler bebek olur

Sabah test yaptım negatifti pazara kadar adet olurum büyük ihtimalle
Hayırlı gelsin ama tez gelsin cnm

amin canım inş adet gelsinde aşılama için gidecez 2. günü gel demişti doktorum

Kizlar hastanedeyim.
Acken kani verdim. Sekerli suyu zar zor ictim hatta sonunu icemedim.
Insallah cikarmam da ictigim bir ise yarar
Ictigimden beri bebek kipir kipir. Aslinda cok gereksiz buluyorum bu testi. Gebelik sekerim olsa da yapilacak bir sey yok. En fazla diyet vericek. Ee bastan ver ben zaten uyarim diyete yani. Bunyeye eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…