Gecmis olsun canim bir ilaci yokmu bu migrenin icince gecse ayda bir vuruyor seni bu bas agrisi3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
Ben imomu bilmiyorum ama gebelik basladi folideco almistim gunde 1aa aklımdayken bişey daha danışayım şimdi bn imom içiyorum günde bitane içinde 0.400mg var diyo yani 400mcg (folic 1 de ki kdr ) o gebelikte kullanım için yeterli mi sanki gebelikte daha yüksek dozaja mı geçmiştiniz
Bunu doktorum ile konusacagim progestan yetmiyor bana birde rahim kalinligima baksin bi defa yani bir sıkıntı var belli kiH Hayalimi_yasarken Değerlerinielmol e yokla o da bir ara troid hormonları oynamıştı onun da bilgisi vardır
SaskinAnne ateş düşmüş kan testi negatif leke de gelmiş yakında sökülecek anlaşılan tek kafa karıştıran idrar testlerin oldu kimyasal geçirmiş olabilir misin diye düşündüm Hayırlısı son adet olsun inşallah PaytiPo lekrlenme Yerleşme lekesidir inşallah:)
@iiz Allah yardımcın olsun cnm çeken bilir.çok zor bilirim gerçekten geçirecek birşey bulamamıştım umarım sen bulursun
FreeSoull çok mu heyecan yapıyorsun stres yapma aklını başka şeylere odakla uyku tutmamış geç saatlere kadar
@Cok da Seyapmamak Lazim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim
@LeYLa_21 cnm Keçiboynuzu özü yediriyorum ben kıza sabah aç karna bir tatlı kaşığı sanki faydası oluyor gibi dene istersen tv de reklamları da çıkıyor dikkat et hunnap gibi birşey adı
kısmet diyorum arrık hayırlısı olsun hepimiz oldr çok bekledik ki Rabbim hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsinSabah test yaptım negatifti pazara kadar adet olurum büyük ihtimalle
hmm bi bakıyım ben netten gebelikte kullanmak gereken miktara bide folicdecoda nekdr varmışBen imomu bilmiyorum ama gebelik basladi folideco almistim gunde 1
amin canım aminkısmet diyorum arrık hayırlısı olsun hepimiz oldr çok bekledik ki Rabbim hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin
bnm klomen kullandığım 2 ay da rahi kalınlığım 6mm civarı çıkmıştı normali 7den yüksek 14ten az diye okunuştm sanki doktor bnm serzenişlerimle östrojen vermişti ama normalde de rahim incemi bnm bilmiyorum çünkü kızlar klomeninde rahim incelettiğini söylemişlerdiBu arada progestani kestim ben kan negatif cikti diye elimde de kutu kutu crinone jel
Bunu doktorum ile konusacagim progestan yetmiyor bana birde rahim kalinligima baksin bi defa yani bir sıkıntı var belli ki
Ben kaçırmışım canım kimin kaç çıktı ki ? Normalde 3 değerle bana ilaç başlamadık anti tpo da bakıldı yüksekti epey ama hamilelikte ilaç baslicaz dedi hamile kalınca 3 çıktı değer ilaç başladıkH Hayalimi_yasarken Değerlerinielmol e yokla o da bir ara troid hormonları oynamıştı onun da bilgisi vardır
SaskinAnne ateş düşmüş kan testi negatif leke de gelmiş yakında sökülecek anlaşılan tek kafa karıştıran idrar testlerin oldu kimyasal geçirmiş olabilir misin diye düşündüm Hayırlısı son adet olsun inşallah PaytiPo lekrlenme Yerleşme lekesidir inşallah:)
@iiz Allah yardımcın olsun cnm çeken bilir.çok zor bilirim gerçekten geçirecek birşey bulamamıştım umarım sen bulursun
FreeSoull çok mu heyecan yapıyorsun stres yapma aklını başka şeylere odakla uyku tutmamış geç saatlere kadar
@Cok da Seyapmamak Lazim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim
@LeYLa_21 cnm Keçiboynuzu özü yediriyorum ben kıza sabah aç karna bir tatlı kaşığı sanki faydası oluyor gibi dene istersen tv de reklamları da çıkıyor dikkat et hunnap gibi birşey adı
Canım benim altıncı haftaya girerken başladı 12 de hafifledi şimdi epey azaldı arada vuruyor mide problemi olunca bebek de büyüdükçe mideye baskısı oluyo doğal olarak doğuma kadar kustum o şekilde oluyo en ufak şey rahatsız edip istifra ettiriyor benim normalde de öyle bişey dokunsa çıkarırım
Arkadaşımın 8 ay boyunca bulandı midesi zencefilli bir tarif yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam o biraz bastırıyordu..limon mandalina işe yaramıyor ki
Her ay erkenmi oluyor böyle adet canım.. Kaçıncı günü adetin bugün.. Eğer çok erkense normal değil bir doktora git.. İçerde yara falan varmı? Rahim ağzına falan bakar doktor ihmal etme.. Bebeğide geçtim önce sağlık tatlım..
Araştıracam şimdi yerleşme kanamasını KK da... Hiç bir fikrim yok bu konuda yaşayanlara danışalım bakalım bu arada sökülmezse tabiiaaa bu kadar erken ve kahverengi .. bekle bakalım kırmızıa dönecek mi ... inşallah yerleşme kanamasıdır ilk akla bu geliyor
Gebelikten once boyle sacma zamanli adet yasadim canim bir ay uzadida uzadi bir ay 20.gunde oldum insallah bebis icin yer ariyordur vucut :))
Cnm benim anti tpo 8 anti antikor 10 çıktıBen kaçırmışım canım kimin kaç çıktı ki ? Normalde 3 değerle bana ilaç başlamadık anti tpo da bakıldı yüksekti epey ama hamilelikte ilaç baslicaz dedi hamile kalınca 3 çıktı değer ilaç başladık
Doktorlara bakarsan emaan bişe olmaz takılıyorlar. Benin'im de içime kurt düştü tekrar baktırdım 2.2 den 3.6 ya yükseldi .kadın doğğum ilaç yazıyor mu peki. Bu tsh içinWalla canim ben ilac kullanmadan hep yuksek cikardi dusmedi hic.ilac aldigimdan beride 1.20-1.50 civari cikiyor..oynarmi bilemedim su etkilemismidir acaba normal 8 saat birsey yiyip icilmemesi gerekiyor.dr soyle tedirgin olursa birdaha ister icin rahat eder canim
Referans aralıkları nasıl benim anti tpo 1000 uzeriydi bide tsh kaç ?Cnm benim anti tpo 8 anti antikor 10 çıktı
Senin Yen'i Dr.a deseydin keşke...cuteminki gibi bir ilac önerse ya...3 gündür migren atağı geçiriyorum dünkü çok kötü yaptı beni sabah bile hala ağrıyordu her hormon değişikliğinde migrendden çekiyorum bu menopoza kadar devam mı edecek çok kötü
Kuzum inşallah emekler bebek olurDeğerlendirdim ama daha kocadan bişey olmaz adam bıktı :) yarın annesi onlara gidecez bide sabah Çalışır öyle gideriz Pazartesi donecez diyorum yok demiyor ama yüzü yeter diyo bende bıktım hiç renk vermiyorum :)
Hayırlı gelsin ama tez gelsin cnmSabah test yaptım negatifti pazara kadar adet olurum büyük ihtimalle
nti tpo <34 anıt antikor <115 .. tsh:3.26Referans aralıkları nasıl benim anti tpo 1000 uzeriydi bide tsh kaç ?
amin canım inş adet gelsinde aşılama için gidecez 2. günü gel demişti doktorumSenin Yen'i Dr.a deseydin keşke...cuteminki gibi bir ilac önerse ya...
Ben dün bir gerildim, gece de zor uyudum ilk yattığımda. Sonra annem uyandı gece ışığı kapatamadı, ona uyandım sonrasında film koptu...
Kuzum inşallah emekler bebek olur
Hayırlı gelsin ama tez gelsin cnm
Sanırım anlık yükselmiş canım ilaç için dahiliye ya da endokrin karar verir benim yüksek olduğu halde gebelikte ilaç gerekecek dendiA
nti tpo <34 anıt antikor <115 .. tsh:3.26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?