Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun en taze ben bilirim seni sabret geçecek inşallah ben daha dün akşam bile kustum arada vuruyor hala tamamen geçmeyecek diyorum artık

Reactions: iiz
Canım çok geçmiş olsun en taze ben bilirim seni sabret geçecek inşallah ben daha dün akşam bile kustum arada vuruyor hala tamamen geçmeyecek diyorum artık
genelde 12 haftada geçiyormuş ama 16 haftaya kadar uzayan var dediler hastanede ki diyetisyenler senın 16. hafta görünüyor tablonda heralde tammen gecer artık canım. inşallah geçer. saatler geçmiyor sanki 12 haftada geçiyorsa ben 8 haftadayım daha 1 ay var 1 yl gıbı gzümde büyüyor saatler geçmez mi ya geçmiyor işte . ne akşam oluyor ne sabah sadece serum yıyınce 2 saat rahatlıyorsun o kadar sserumun etkısı gecınce tekrar başlıyor

15+2 yim canım 12 de geçmese de bayağı rahatlıyor benim 8 9 gibi sanırım tavan yapmıştı böyle iki hafta en yüksek seviyede geçiyormuş öyle gerçektende şuan çok iyiyim 4.5 kilo verdim hala almaya geçmedim iştahım yok hiç sanki kusacakmisim hissi var hep çok şeyden tiksinmisim zaten yiyemiyorum şekerli tatlı şeyler görünce bile başımı ağrıtıyor diyebilirim

saraçoğlu zencefil suyu için diyor son care onu deneyecegım yarın ki en önemli planın zencefil bulmak . yarın olmasını dört gözle bekliyorum yani o kadar.. kabus gibi gerçektende. böyle giderse bana gene hastane görünüyor ama hastanede bile serum geçti mi gerı başlıyor .... anem bile çekeceksin yöntem yok diyor en azından azaltan hafifleyen bir şeyler olsa ona da razıyım.
hamileliğimin tadını cıkaramadım

Canım benim ağzın bal yesin inşallah.. Yavrunu sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim sanada.. Seni çok merak ettim. Hastanede yapmışsın sanırım. Çok geçmiş olsun.. Bemimde eşim kızım rahatsızlandı.
Bulantı için tuzlu şeyler ye..
Kızlar kara turp bal karışımını bugün kızıma ve eşime içirdim. Sanki iyi geldi ya.. Çok mutlu oldum valla.. Öneren herkese teşekkür ederim canlarım..

Canım geçmiş olsun tuzlu şeyler yiyip sağına dönüp yat iyi gelir inşallah bu arada gebe kalacaklar listende ben yokum hiç mi umut yok bende yaaa

Şimdi böyle geçiyo ama bulantı kusmalar gitmeye başlayınca insan tedirgin oluyo bugün kusmadim bişey mi oldu acaba belirtiler geri mi gidiyo diyodum ben uykudan uyanıp banyoya zor yetisiyodum bide çalışıyorum rahatsizlanip bikaç kere erken çıkmam işleri boşladın oldu kafamı koyup on dakika uyuklamisim uyarildim hemen vatandaş gelip şikayet etse amirim hesabını veremezmis o halde insanlarla uğraşmak da zordu seni kimse idare etmediği gibi den insanları idare etmek zorunda kalıyorsun hala aklıma geldikçe sinirleniyorum şimdi başka birime geçtim çok memnunum Allah a şükür gerçekten merhametli iyi insanlarlayim şuan

iiz canım bide tavsiyem serin yerde uyu dinlen sıcak mideyi hepten kaldırıyor

Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda gecer inş bulantın benim ablamında 3 ay cok bulantısı olur.yanına gittip kaldım hatta o zamanlar bekardım..ne kadar zor oldugunu ablamdan biliyorum yani..

LeYLa_21 gecmiş olsun esin ve kızın için Allah acil şifalar versin

Kızlar bende genetik sonuclarımı aldım temiz cıktı sukur ordan tüp druma gittim temmuzda düşünüyorum dedim o da Haziran da histeroskopi çizik atılacak o zaman dedi transfer tazede olabilir dedi çıkan embriyoya gore karar verecekmiş.cghde isteyebilirmiş
Yanlız hist cok pahalıymış 2750 polip falan varsa 3500 ü bulurmuş baska yerde mi yaptırsam ki

Tsh oynak bit değer mi acaba ..geçen hafta bir damla içtiğim su ile 2.2 çıkmıştı ..bu defa böyle çıkmış..sence bu değerle doktor ilaç verir mi

Kizlar yazdim kactim gibi oldu oglen pazartesi okul acilacak ya onun telasesi vardi
Ya bisey söyleyeceğim bombelere gelin kan testi negatif ama idrar testi yine pozitif yoksa laboquick te hata mi veriyor acaba

Kızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık

Kizlar yazdim kactim gibi oldu oglen pazartesi okul acilacak ya onun telasesi vardi
Ya bisey söyleyeceğim bombelere gelin kan testi negatif ama idrar testi yine pozitif yoksa laboquick te hata mi veriyor acaba
Alaala son kullanma tarihi mi gecti acaba
Bugun mu yaptırdın testi hakkında hayırlısı olsun canım üzülme

hiç bir şey işe yaramıyor Leyla ... valla ağlayacağım o kadar yani tadım tuzum kalmadı . ruh gibi dolanıyorum böyle giderse bana gene hastane yolu görünüyor. bir tek cola rahatlatıyor midemı o da yarım saat ve cola da cok zararlı bir şey ya ama mecbur ıcıyorum dayanamayacak hale gelince.

saraçoğlu zencefil için demiş yarın zencefil bulup deneyecegım tek umudum o.

sen kızın için bağışıklık güçlendirici bir şeyler yap canım sürekli hastalanıyor demek ki direnci düşük ayyy valla ben de öyleyim ya dayanıksızım ne kadar zor bir şey ya alah daha kötülerinden korusun bütün iyi insanları

Canım geçmiş olsun tuzlu şeyler yiyip sağına dönüp yat iyi gelir inşallah bu arada gebe kalacaklar listende ben yokum hiç mi umut yok bende yaaa
böyle içimden geçince söylüyorum canım :) hepiniz hamile olacaksınız inşallah dualarım hepinizle . inan hamile kalmakla bitmiyor hala aklım sizde sabırsızlıkla takip ediyorum hepinizi. 1 senedir hep beraberız buarada her şeyi beraber paylaştık . bugun zafrina yı liste altında görünce çığlık atmışım farketmeden kocam yerinden zıpladı ne oldu diye öyle sevindim ki.... inşallah seninde güzel haberini alacagız .... allah tez zamanda versin tatlım benim ve hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla versin.

adet olduğuna emın mısın ? allah allah bu kadar kısa zamanda adet geldiği çok duyulan bir şey değil sanırım. yerleşmemi diye aka geliyor ilk olarak ama tabı nasıl bir kanama bilmeden bir şey denilemez

Canim cok cok sag ol, o kadar ihtiyacim var ki bunlari duymaya, esimle birbirimize bakip bakip susuyoruz, bizim omrumuzden ona saglik versin diye dua ediyoruz. Gercekten o kadar bilinmez ki her sey..
canim cok üzüldüm ama insallah düzelir. insallah zararsizdir. onu size Rabbim nasip ettigi gibi saglikli olmasini da nasip edecektir. bol bol dua edip tevekkül et. bu da bir imtihan ama inaniyorumki sonu güzel olacak. bebegini saglikla kucagina alacaksin. Zahmetsiz Rahmet olmuyor. insallah gecicek bu sıkıntılar. Sana cok içten dua edecegim... Rabbim saglik versin bebegine

kiyamam cnm benim bende seni merak ediyordum ama kötü oldugunu tahmin ettim.senin bünyen daha hassas. insallah yakinda duzelirsin.bebis bi dogsun acisini çıkar bol bol sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…