Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet olduğuna emın mısın ? allah allah bu kadar kısa zamanda adet geldiği çok duyulan bir şey değil sanırım. yerleşmemi diye aka geliyor ilk olarak ama tabı nasıl bir kanama bilmeden bir şey denilemez
Şimdilik kahverengi geçen ayda böyle geldi sonra söküldü ama tam 14. Gündü... Şimdi zaman çok kısa olduğu için şaşırdım..

Reactions: iiz
Yani ne olduğunu anlamanın bir yolu yok sanırım sökülmeyi beklicez herhalde

Sağol canım teşekkür ederim.. Amin inşallah canım..
Cola çok içme canım ya.şeker yükü çok zararlı asit falan.. Sende kızım gibi çok hassas bünyen demekki. Inşallah bu günlerde geçecek canım. Varsın bulansın midelerimiz bunu çok bekledik öyle değilmi canım.. Valla bulantıya razıyız. Hem bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir. Maşallah diyelim canım güzel ilerlesin gebeliğin... Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..

Kuzum senin erken basladi ve erken gecer insallah.
Benim 10. haftada basladi 17. haftada bitti. Senin 16. haftayi bulmaz.
Limon yiyebiliyorsan mideyi buzdugu icin bulantiyi hafifletiyor. Bir de ben surekli mandalina yemistim ama artik onlar da tatlandi eksisi kalmadi.

Amin canım sağolasın

Amin ablam aminnn bol duaya ihtiyacim var suan her anlamda
Daima Dualarımdasın ablacım. Güçlü ol artık sen anne sayılırsın. Kendini yıpratma ve hiç bırakma. Sana ihtiyacı olan minik bir canın olacak inşallah. Bir avazda doğsun inşallah gülüm...

limon mandalina işe yaramıyor ki

Yani ne olduğunu anlamanın bir yolu yok sanırım sökülmeyi beklicez herhalde
Her ay erkenmi oluyor böyle adet canım.. Kaçıncı günü adetin bugün.. Eğer çok erkense normal değil bir doktora git.. İçerde yara falan varmı? Rahim ağzına falan bakar doktor ihmal etme.. Bebeğide geçtim önce sağlık tatlım..

Hadi ya ben cok faydasini gormustum.
Sade soda da bastiriyor diyorlar denedin mi onu?
Bir de tuzlu leblebi.
soda işe yaramıyor ama leblebi denemedim. yarın zencefil alacagım saraçoğlu zencefil suyu ıcın demiş heralde işe yarıyordur genelde söyledikleri işe yarar şeyler ya yarın bir umut onu deneyeceğim

Allah sana sabir versin cnm. Yarina beklemek kolay degil. Insallah hicbir seycik cikmaz. Allahim senin yavruna deet vermesin, veleb ki varsa dermanını hemem veesin.

Cok sevindim kan degerinin cikmasina. Insalah saglikla tamamlarsin cnm.

A ha benim durum. Aralik ayinda bana saglik ocagi ocak ayina kdar siradan kan testkeri haricinde her deyi durdurdular demisti. O yuzden benim.bu haftaya kaldi. Anca tatilde devler hast polikliniginde yaptirabildim ama d vit 10 gun sonra cikacak.

evettt @zafrina89 da hamile olduğuna göre sıra da 3 kişi var LeYLa_21 , Veson ve @ShinSeGi 3 aya kalmaz hepinizin güzel haberı gelecek gıbı geliyor bana hatta LeYLa_21 daha erken bence
Rabbim hepimize tez zamanda versin ama simdi benim bu ayki tedavimi dusununce sumbul heralde bu ay sırada yokum
Kizlar yazdim kactim gibi oldu oglen pazartesi okul acilacak ya onun telasesi vardi
Ya bisey söyleyeceğim bombelere gelin kan testi negatif ama idrar testi yine pozitif yoksa laboquick te hata mi veriyor acaba
Allah allah... nasil oldu oyle? Tablona bakamadim ama rehl gelmezse tekrar kan testi yaptir bence. Sen yok gibi say.ama icini de ferah tur cnm.

soda işe yaramıyor ama leblebi denemedim. yarın zencefil alacagım saraçoğlu zencefil suyu ıcın demiş heralde işe yarıyordur genelde söyledikleri işe yarar şeyler ya yarın bir umut onu deneyeceğim

Zencefil icebiliyorsan iyi canim epey aci oluyor cunku tazesi. Atlatirsin insallah bir an once.

Valla bende anlamadim ki ne nerde bi gariplik varrr hooop beni buluyor
Alaala son kullanma tarihi mi gecti acaba
Bugun mu yaptırdın testi hakkında hayırlısı olsun canım üzülme
Yok canim skt de sıkıntı yok ama
Sabah cok kotuydum hastaneye gittim orada yapıldı

Tuğbacım nasılsın? Bu ara sessiz görüyorum seni...
İyiyim canım saolasın her zamanki gibi çok yazmıyorum okuyorum ama sürekli elimden hiç bişey gelmiyor boş boş bekliyorum öyle büyük bir yere gitmeyince ortada sorun da çöZüm de YÖK bunaldım iyice bıraktım ateş ölçmeyi felan oğlum baktıkça içim fena oluyo biran bile çıkmıyor aklımdan bu bebek işi okulda en sevdiği arkadaşının annesi hamileymiş çocuk görsen mahvetti beni nasıl umutlu kendi erkek olduğu için kardeşi de erkek olurmuş öyle diyor aman bitsin bu imtihan artık valla dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…