Şimdilik kahverengi geçen ayda böyle geldi sonra söküldü ama tam 14. Gündü... Şimdi zaman çok kısa olduğu için şaşırdım..adet olduğuna emın mısın ? allah allah bu kadar kısa zamanda adet geldiği çok duyulan bir şey değil sanırım. yerleşmemi diye aka geliyor ilk olarak ama tabı nasıl bir kanama bilmeden bir şey denilemez
Sağol canım teşekkür ederim.. Amin inşallah canım..Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda gecer inş bulantın benim ablamında 3 ay cok bulantısı olur.yanına gittip kaldım hatta o zamanlar bekardım..ne kadar zor oldugunu ablamdan biliyorum yani..
LeYLa_21 gecmiş olsun esin ve kızın için Allah acil şifalar versin
Kızlar bende genetik sonuclarımı aldım temiz cıktı sukur ordan tüp druma gittim temmuzda düşünüyorum dedim o da Haziran da histeroskopi çizik atılacak o zaman dedi transfer tazede olabilir dedi çıkan embriyoya gore karar verecekmiş.cghde isteyebilirmiş
Yanlız hist cok pahalıymış 2750 polip falan varsa 3500 ü bulurmuş baska yerde mi yaptırsam ki
Cola çok içme canım ya.şeker yükü çok zararlı asit falan.. Sende kızım gibi çok hassas bünyen demekki. Inşallah bu günlerde geçecek canım. Varsın bulansın midelerimiz bunu çok bekledik öyle değilmi canım.. Valla bulantıya razıyız. Hem bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir. Maşallah diyelim canım güzel ilerlesin gebeliğin... Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..hiç bir şey işe yaramıyor Leyla ... valla ağlayacağım o kadar yanitadım tuzum kalmadı . ruh gibi dolanıyorum böyle giderse bana gene hastane yolu görünüyor. bir tek cola rahatlatıyor midemı o da yarım saat ve cola da cok zararlı bir şey ya ama mecbur ıcıyorum dayanamayacak hale gelince.
saraçoğlu zencefil için demiş yarın zencefil bulup deneyecegım tek umudum o.
sen kızın için bağışıklık güçlendirici bir şeyler yap canım sürekli hastalanıyor demek ki direnci düşük ayyy valla ben de öyleyim ya dayanıksızım ne kadar zor bir şey ya alah daha kötülerinden korusun bütün iyi insanları
genelde 12 haftada geçiyormuş ama 16 haftaya kadar uzayan var dediler hastanede ki diyetisyenler senın 16. hafta görünüyor tablonda heralde tammen gecer artık canım. inşallah geçer. saatler geçmiyor sanki 12 haftada geçiyorsa ben 8 haftadayım daha 1 ay var 1 yl gıbı gzümde büyüyor saatler geçmez mi ya geçmiyor işte . ne akşam oluyor ne sabah sadece serum yıyınce 2 saat rahatlıyorsun o kadar sserumun etkısı gecınce tekrar başlıyor
doğsun vurucam poposuna poposuna ... saatleri zor geçiriyorum inankiyamam cnm benim bende seni merak ediyordum ama kötü oldugunu tahmin ettim.senin bünyen daha hassas. insallah yakinda duzelirsin.bebis bi dogsun acisini çıkar bol bol sev
Amin canım sağolasınböyle içimden geçince söylüyorum canım :) hepiniz hamile olacaksınız inşallah dualarım hepinizle . inan hamile kalmakla bitmiyor hala aklım sizde sabırsızlıkla takip ediyorum hepinizi. 1 senedir hep beraberız buarada her şeyi beraber paylaştık . bugun zafrina yı liste altında görünce çığlık atmışım farketmeden kocam yerinden zıpladı ne oldu diye öyle sevindim ki.... inşallah seninde güzel haberini alacagız .... allah tez zamanda versin tatlım benim ve hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla versin.
Daima Dualarımdasın ablacım. Güçlü ol artık sen anne sayılırsın. Kendini yıpratma ve hiç bırakma. Sana ihtiyacı olan minik bir canın olacak inşallah. Bir avazda doğsun inşallah gülüm...Amin ablam aminnn bol duaya ihtiyacim var suan her anlamda
limon mandalina işe yaramıyor kiKuzum senin erken basladi ve erken gecer insallah.
Benim 10. haftada basladi 17. haftada bitti. Senin 16. haftayi bulmaz.
Limon yiyebiliyorsan mideyi buzdugu icin bulantiyi hafifletiyor. Bir de ben surekli mandalina yemistim ama artik onlar da tatlandi eksisi kalmadi.
Her ay erkenmi oluyor böyle adet canım.. Kaçıncı günü adetin bugün.. Eğer çok erkense normal değil bir doktora git.. İçerde yara falan varmı? Rahim ağzına falan bakar doktor ihmal etme.. Bebeğide geçtim önce sağlık tatlım..Yani ne olduğunu anlamanın bir yolu yok sanırım sökülmeyi beklicez herhalde
Tuzlu çubuk işe yarıyor mu?limon mandalina işe yaramıyor ki
Tuğbacım nasılsın? Bu ara sessiz görüyorum seni...Amin canım sağolasın
aaa bu kadar erken ve kahverengi .. bekle bakalım kırmızıa dönecek mi ... inşallah yerleşme kanamasıdır ilk akla bu geliyorŞimdilik kahverengi geçen ayda böyle geldi sonra söküldü ama tam 14. Gündü... Şimdi zaman çok kısa olduğu için şaşırdım..
limon mandalina işe yaramıyor ki
soda işe yaramıyor ama leblebi denemedim. yarın zencefil alacagım saraçoğlu zencefil suyu ıcın demiş heralde işe yarıyordur genelde söyledikleri işe yarar şeyler ya yarın bir umut onu deneyeceğimHadi ya ben cok faydasini gormustum.
Sade soda da bastiriyor diyorlar denedin mi onu?
Bir de tuzlu leblebi.
Allah sana sabir versin cnm. Yarina beklemek kolay degil. Insallah hicbir seycik cikmaz. Allahim senin yavruna deet vermesin, veleb ki varsa dermanını hemem veesin.Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
Cok sevindim kan degerinin cikmasina. Insalah saglikla tamamlarsin cnm.Son durum beklemedeyiz ablam henuz bebek donmedi asaya ters durumda yalanci sancilarda basladi malum ama cok zorlaniyorum artik kan sayimi yukselmis onida siyah uzum kurusuna borcluyum cekirdekli yedim ise yaradi dr cati muayenesi yapti ama bana busi demedi sadece mukoza kapali bebek ters dedi nst yr baglandigimda sanci cikti keske kucaklasydim simdi beklemesi de zor beldne asasi tutmuyo sanki inanilmaz agri oluyo her sanci gordiginde bacaklarimi hissetmiyorum sanki sizliyo acayip bisiler duygusal anlamda hic iyi degilim artik agrasif ve alingan oldum elimde degil cnm yandikca agrasiflestim bambaska duygular icondeyim ablam moralimde bozuk annrmi ozledim ben yaa sanki bana gelse tek ilacim o olacak esime bisi demiyorum o zaten ilacim ama annrm ya annem
A ha benim durum. Aralik ayinda bana saglik ocagi ocak ayina kdar siradan kan testkeri haricinde her deyi durdurdular demisti. O yuzden benim.bu haftaya kaldi. Anca tatilde devler hast polikliniginde yaptirabildim ama d vit 10 gun sonra cikacak.Bir istanbullu daha canim ben de 3 defa hcg baktirdim bir kere de muayene ve yine gittigim hastanede hcg bakildi. Bildigin muayene parasinin 4 kati sadece buna verdim. Bir de benden doktor tahlil istedi dune kadar saglik ocaginda hepsi yapılıyormuş dun itibari ile d vitamini ve b12 yapilmiyor. Kit kalmamis yazi gelmis ailr hekimlerine. Sadece b12 ve d vitaminine 200 lira istiyorlar kiytirik mahalle tip merkezlerinde düşün. Istanbuldan bu yuzden nefret ediyorum
Rabbim hepimize tez zamanda versin ama simdi benim bu ayki tedavimi dusununce sumbul heralde bu ay sırada yokumevettt @zafrina89 da hamile olduğuna göre sıra da 3 kişi varLeYLa_21 , Veson ve @ShinSeGi 3 aya kalmaz hepinizin güzel haberı gelecek gıbı geliyor bana hatta LeYLa_21 daha erken bence
Allah allah... nasil oldu oyle? Tablona bakamadim ama rehl gelmezse tekrar kan testi yaptir bence. Sen yok gibi say.ama icini de ferah tur cnm.Kizlar yazdim kactim gibi oldu oglen pazartesi okul acilacak ya onun telasesi vardi
Ya bisey söyleyeceğim bombelere gelinkan testi negatif ama idrar testi yine pozitif yoksa laboquick te hata mi veriyor acaba
soda işe yaramıyor ama leblebi denemedim. yarın zencefil alacagım saraçoğlu zencefil suyu ıcın demiş heralde işe yarıyordur genelde söyledikleri işe yarar şeyler ya yarın bir umut onu deneyeceğim
Valla bende anlamadim ki ne nerde bi gariplik varrr hooop beni buluyorAllah sana sabir versin cnm. Yarina beklemek kolay degil. Insallah hicbir seycik cikmaz. Allahim senin yavruna deet vermesin, veleb ki varsa dermanını hemem veesin.
Cok sevindim kan degerinin cikmasina. Insalah saglikla tamamlarsin cnm.
A ha benim durum. Aralik ayinda bana saglik ocagi ocak ayina kdar siradan kan testkeri haricinde her deyi durdurdular demisti. O yuzden benim.bu haftaya kaldi. Anca tatilde devler hast polikliniginde yaptirabildim ama d vit 10 gun sonra cikacak.
Rabbim hepimize tez zamanda versin ama simdi benim bu ayki tedavimi dusununce sumbul heralde bu ay sırada yokum
Allah allah... nasil oldu oyle? Tablona bakamadim ama rehl gelmezse tekrar kan testi yaptir bence. Sen yok gibi say.ama icini de ferah tur cnm.
Yok canim skt de sıkıntı yok amaAlaala son kullanma tarihi mi gecti acaba
Bugun mu yaptırdın testi hakkında hayırlısı olsun canım üzülme
İyiyim canım saolasın her zamanki gibi çok yazmıyorum okuyorum ama sürekli elimden hiç bişey gelmiyor boş boş bekliyorum öyle büyük bir yere gitmeyince ortada sorun da çöZüm de YÖK bunaldım iyice bıraktım ateş ölçmeyi felan oğlum baktıkça içim fena oluyo biran bile çıkmıyor aklımdan bu bebek işi okulda en sevdiği arkadaşının annesi hamileymiş çocuk görsen mahvetti beni nasıl umutlu kendi erkek olduğu için kardeşi de erkek olurmuş öyle diyor aman bitsin bu imtihan artık valla dayanamıyorum artıkTuğbacım nasılsın? Bu ara sessiz görüyorum seni...
2 günde 2 kat hesabı yapınca senin değerin gayet yüksek çıkıyor iyidir sanırımKızlar
Pazar gunu kan testı 204 tu bugun 1600 olmus. 4 gunde sekız kat normal mı? Yatın doktor kontrolum var bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?