Sende yazmıssın zaten şu zencefili dene bakalım bir.hayır canım baş dönmesi hiç yok sadece aşırı bulantı kusma da cok cok nadir
Kuzu herhangibi bi lekelenmen yok dimi ovudan beribnm kahve leke şeklinde başlıo 2. güne kanamaya çeviriyo kahve lekeleri leke olarak giriyorum ama kırmızıysa bir oluo galibaabilemedim şimdi
Yaaaa.. insAllah bidahaki ay olurkahve leke benimde neyse Allahdan hayırlsı bugün beklemiyordum ateşim cok düşmedi die
yok canım olmadı hiç ama ilişkiden çekiniyorum yine kanama olurda bebeğe zarar verir diye doktora gidene kdr moladayız artık :) akşam hcg baktırcam yine içim rahat etmicek yoksa eşim sanki paramız yok istediğini yaptır kafan rahat etsin yeter ki dediKuzu herhangibi bi lekelenmen yok dimi ovudan beri
amin inşAllah canımYaaaa.. insAllah bidahaki ay olur
Canim ben doktora sordum lekelenme yoksa iliski olabilir dedi. Ama benim kist olunca sen 2 hafta daha dayan dedi. Kalp atışı icin 2 hafta dedi sanirim. Biz ovulasyondan sonra biraktik iliskiyi suana kadar olmadi. Biraz sabir artik napalimyok canım olmadı hiç ama ilişkiden çekiniyorum yine kanama olurda bebeğe zarar verir diye doktora gidene kdr moladayız artık :) akşam hcg baktırcam yine içim rahat etmicek yoksa eşim sanki paramız yok istediğini yaptır kafan rahat etsin yeter ki dedi
Migrene neden olan açlık yorgunluk susuzluk gürültü stresten uzak duruyorum ama hormonal değişim için elimden birşey gelmiyor.ciddi Ağrı kesiciler midemi ağrıtıyor diğerleri kesmiyor öyle çekiyorum işte Rabbim şifa versingeçmiş olsun benim başım çok nadir ağrır onda bile dayanamıyorum yengemin migreni var her geldiğinde kalablığın gürültüsünden migreni tutar kendini karanlık odaya kapatır bi dermanı yok mu bu migrenin
Evet cnm adet öncesi her ay yaşıyorum bazen ovu dönemi de böyle tutuyor.yaklaşık 2 sene önce Dr ilaç verecekti 6 ay kullan dedi bebek düşünüyorum dedim yazmadı.ben daha hamike kalıp doğuracağım sütten keseceğim ki o ilaca başlayabileyim.Gecmis olsun canim bir ilaci yokmu bu migrenin icince gecse ayda bir vuruyor seni bu bas agrisi
Neydi o ilaç tam hatırlamıyorum ama hayıt içeren bir bitkisel ilaçtı sanki bilmiyorum ki.onu da ancak ovu ya kullanabilirim bazen hafif atlatıyorum ama bazen şiddetli vuruyor bebek istiyorum diye hiçbirşey almıyorum Kapıları kapatıp bir tarif var pamuk içine karabiber üzerine kolonya şakaklara koyup sıkıca bağlıyorum sabaha kadar yatıyorum.yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor maalesef.her atakta Ağrı geçsin Hacamat yapacağım diyorum Ağrı geçince öyle kalıyor.onun da günleri var cinsel perhizi falan her zaman yapılmıyor.çekiyorum işte Rabbim şifa versinSenin Yen'i Dr.a deseydin keşke...cuteminki gibi bir ilac önerse ya...
Ben dün bir gerildim, gece de zor uyudum ilk yattığımda. Sonra annem uyandı gece ışığı kapatamadı, ona uyandım sonrasında film koptu...
Kuzum inşallah emekler bebek olur
Hayırlı gelsin ama tez gelsin cnm
Gebelik diyaneti oluyor insülin iğnesi başlatılıyor benim bşr arkadaşta çıktı doğuma kadar kullanmoştıKizlar hastanedeyim.
Acken kani verdim. Sekerli suyu zar zor ictim hatta sonunu icemedim.
Insallah cikarmam da ictigim bir ise yarar
Ictigimden beri bebek kipir kipir. Aslinda cok gereksiz buluyorum bu testi. Gebelik sekerim olsa da yapilacak bir sey yok. En fazla diyet vericek. Ee bastan ver ben zaten uyarim diyete yani. Bunyeye eziyet.
Bugün sökülürse yarın gidersin 2.gün çağırmış mademkızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya
saol tatlım teşekkürlerBugün sökülürse pazartesi gidersin
Sağol cnm gündüz koşturmaca akşam migren fazla yazamıyorum okuyup çıkıyorum:)Veson gecmis olsun bu ara cok görünmüyorsun buralarda cidden.
LeYLa_21 canim sifa olsun kuzuya. O turp cok guzel biraz daha kullansin fark edersin.@Neslihaann insallah bebis olsun calismalar.@SaskinAnne şaşırdım bu ay senin durumuna 2sinin de pozitif verip kanda cikmamasi garip. zafrina89 ben folio kullaniyorum dedim doktora tamam super ona devam et dedi.elimde o vardi X xDerinMavix canim ben de yaptirmistim bir ara bana da zor gelmişti. Insallah sonucunuz da temiz cikar biter gider bu durum iiz canim ne çektin bulantidan ya. Insallah bir an evvel gecsin bitsin.@Themodernmumma canim dualarim seninle insallah hersey yolunda gider sonucu haber ver bize de.
Önce pazartesi dedim ama Dr 2. Gün gel Demiş sanırım özele mi gidiyorsun yarın açık mı?saol tatlım teşekkürler
Allah razı olsun kuzum..o senin kalbinin ve gören gözünün güzelliği temizliğidir ablacım..sağlıklı bir doğum diliyorum sana kuzum...Valkahide kalbin o kadar temiz ki ablam allah razi olsun gercekten nede guzel yazmissin ne guzel soyledin
şimdiden fayda gitti canım...7 gün kullancam...sağol gülüm...Bir iki gun arka arkaya icir daha cok etkisini goreceksin canim kuru oksuruk felan keser hemen
resmini çekip atarsan sevinirim tuğbacım..sağol kuzum...@gelecekelbetgelecek Değerlerini @elmol e yokla o da bir ara troid hormonları oynamıştı onun da bilgisi vardır
@SaskinAnne ateş düşmüş kan testi negatif leke de gelmiş yakında sökülecek anlaşılan tek kafa karıştıran idrar testlerin oldu kimyasal geçirmiş olabilir misin diye düşündüm Hayırlısı son adet olsun inşallahPaytiPo lekrlenme Yerleşme lekesidir inşallah:)
iiz Allah yardımcın olsun cnm çeken bilir.çok zor bilirim gerçekten geçirecek birşey bulamamıştım umarım sen bulursun
@Kuzguni çok mu heyecan yapıyorsun stres yapma aklını başka şeylere odakla uyku tutmamış geç saatlere kadar
@Cok da Seyapmamak Lazim eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim
LeYLa_21 cnm Keçiboynuzu özü yediriyorum ben kıza sabah aç karna bir tatlı kaşığı sanki faydası oluyor gibi dene istersen tv de reklamları da çıkıyor dikkat et hunnap gibi birşey adı
amin gülüm...sağolasın canım benim..inşallah eşimde oda iyileşir bir an evvel...Veson gecmis olsun bu ara cok görünmüyorsun buralarda cidden.
LeYLa_21 canim sifa olsun kuzuya. O turp cok guzel biraz daha kullansin fark edersin.@Neslihaann insallah bebis olsun calismalar.@SaskinAnne şaşırdım bu ay senin durumuna 2sinin de pozitif verip kanda cikmamasi garip. zafrina89 ben folio kullaniyorum dedim doktora tamam super ona devam et dedi.elimde o vardi X xDerinMavix canim ben de yaptirmistim bir ara bana da zor gelmişti. Insallah sonucunuz da temiz cikar biter gider bu durum iiz canim ne çektin bulantidan ya. Insallah bir an evvel gecsin bitsin.@Themodernmumma canim dualarim seninle insallah hersey yolunda gider sonucu haber ver bize de.
Allah şifa versin canım eşiminde migreni var bi keresinde cok agır gecirmişti acile gittik serum yedi yoksa ayaga kalkamıyordu bile..Migrene neden olan açlık yorgunluk susuzluk gürültü stresten uzak duruyorum ama hormonal değişim için elimden birşey gelmiyor.ciddi Ağrı kesiciler midemi ağrıtıyor diğerleri kesmiyor öyle çekiyorum işte Rabbim şifa versin
Tüp bebek tabloları themodernmumma ve denizege34 var onlar da ölçmeye arada mola vermişti ilk sayfada varCanlar ates olcenlerden hangileriniz tup bebek yaptırmıstı? Tup bebekte ates tablosu nasıl onu merak ediyorum. Benim tup bebekti derseniz cizelgenize bakayım. 3.gunum merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?