Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin canım eşiminde migreni var bi keresinde cok agır gecirmişti acile gittik serum yedi yoksa ayaga kalkamıyordu bile..
Fitil bitti mi kasıntı ne durumda
Sağol cnm Fitil bitti çok şükür kaşıntı yok ama bu sefer de idrarda koku başladı bol bol su içmeye çalışıyorum umarım geçer

Önce pazartesi dedim ama Dr 2. Gün gel Demiş sanırım özele mi gidiyorsun yarın açık mı?
yok fakülteye gidiyorum canım yarın tam sökülür simdi gittim hiç bisey yok doktor 1-2-3. günü gel haftasonuna denk gelirse dedi

Canim ben doktora sordum lekelenme yoksa iliski olabilir dedi. Ama benim kist olunca sen 2 hafta daha dayan dedi. Kalp atışı icin 2 hafta dedi sanirim. Biz ovulasyondan sonra biraktik iliskiyi suana kadar olmadi. Biraz sabir artik napalim
bizde de ovudan sonra yok :) bnm ilişkide kanama oluyo normalde şimdi bebek için daha çok endişeleniyorum tabi doktora gitmeden yanaşmam ztn

kolanyalı karabiberli pamukmu koyuyolardı şakaklara neydi hatırlayamadm tam

Canlar ates olcenlerden hangileriniz tup bebek yaptırmıstı? Tup bebekte ates tablosu nasıl onu merak ediyorum. Benim tup bebekti derseniz cizelgenize bakayım. 3.gunum merak ediyorum.
deniege ve themodernmumma nın tüp bebiş ateş ölçmüşşermiydi hatırlamıyorum ilk sayfada bakarsn canım

Hadi kolay gelsin, Karatay hoca da çok karşı bu teste, kim haklı vallahi anlamadık...

bana 50 lik yaptırmıştı canım onun bile ilk saati yüksek çıkmıştı bayağı 175 çıkmıştı şimdi şekerli şeylerden inanılmaz tiksindim yapılsa nasıl içerim bilmiyorum benim de midem çok hassas hamilelik öncesi mide problemini tam tedavi ettirmek gerekliymiş gerçekten ben yarım bıraktım tedaviyi çekiyorum şimdi yanıyo mahvediyo en ufak bişeyde

kızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya
Kırmızı gördüğün gün ilk gün cnm, kahve lekeler değil. Zaten 2. Gün de olur 3. Gün de.

Agnucaston idi. Zaten ovuya kadar içebileceğim bir ilaç diye biliyorum. Çok zor senin işin. Her ay migren atağı geçirmek ciddi zor, inşallah gebelik olur ve geçer gider.

Evet aynen buydu ama onunki migren değildi adet öncesi ve ovu öncesi şikayetleri için almıştı.o Dönemleri çok ağır geçiriyordu diye hatırlıyorum

Merhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedık aslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?

Kizlar ara ara girip hepinizin mesajlarini okumaya calisiyorum guzel haberler olursa kacirmayayim diye ama cok yazamiyorum...
Benden bu ayda güzel haber gelmicek galiba. 3 kere kimyasal gebelik oldugu icin artik hamile kalincaki batmalari ayirt edebiliyorum öyle bisey yok. pazara adet olurum. Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…