tüp bebek mi yapıdı sana canım. gözün aydın güzel haber gelır ınsallahCanlar ates olcenlerden hangileriniz tup bebek yaptırmıstı? Tup bebekte ates tablosu nasıl onu merak ediyorum. Benim tup bebekti derseniz cizelgenize bakayım. 3.gunum merak ediyorum.
Sağol cnm Fitil bitti çok şükür kaşıntı yok ama bu sefer de idrarda koku başladı bol bol su içmeye çalışıyorum umarım geçerAllah şifa versin canım eşiminde migreni var bi keresinde cok agır gecirmişti acile gittik serum yedi yoksa ayaga kalkamıyordu bile..
Fitil bitti mi kasıntı ne durumda
yok fakülteye gidiyorum canım yarın tam sökülür simdi gittim hiç bisey yok doktor 1-2-3. günü gel haftasonuna denk gelirse dediÖnce pazartesi dedim ama Dr 2. Gün gel Demiş sanırım özele mi gidiyorsun yarın açık mı?
bizde de ovudan sonra yok :) bnm ilişkide kanama oluyo normalde şimdi bebek için daha çok endişeleniyorum tabi doktora gitmeden yanaşmam ztnCanim ben doktora sordum lekelenme yoksa iliski olabilir dedi. Ama benim kist olunca sen 2 hafta daha dayan dedi. Kalp atışı icin 2 hafta dedi sanirim. Biz ovulasyondan sonra biraktik iliskiyi suana kadar olmadi. Biraz sabir artik napalim
kolanyalı karabiberli pamukmu koyuyolardı şakaklara neydi hatırlayamadm tamMigrene neden olan açlık yorgunluk susuzluk gürültü stresten uzak duruyorum ama hormonal değişim için elimden birşey gelmiyor.ciddi Ağrı kesiciler midemi ağrıtıyor diğerleri kesmiyor öyle çekiyorum işte Rabbim şifa versin
O zaman pazartesi erkenden gidersin sıkıntı olmazyok fakülteye gidiyorum canım yarın tam sökülür simdi gittim hiç bisey yok doktor 1-2-3. günü gel haftasonuna denk gelirse dedi
Evet cnm o biraz olsun rahatlatıyorkolanyalı karabiberli pamukmu koyuyolardı şakaklara neydi hatırlayamadm tam
deniege ve themodernmumma nın tüp bebiş ateş ölçmüşşermiydi hatırlamıyorum ilk sayfada bakarsn canımCanlar ates olcenlerden hangileriniz tup bebek yaptırmıstı? Tup bebekte ates tablosu nasıl onu merak ediyorum. Benim tup bebekti derseniz cizelgenize bakayım. 3.gunum merak ediyorum.
evet tatlım aşılama için ilaç başlatacakO zaman pazartesi erkenden gidersin sıkıntı olmazne için gidiyorsun aşılama falan mı
Hadi kolay gelsin, Karatay hoca da çok karşı bu teste, kim haklı vallahi anlamadık...Kizlar hastanedeyim.
Acken kani verdim. Sekerli suyu zar zor ictim hatta sonunu icemedim.
Insallah cikarmam da ictigim bir ise yarar
Ictigimden beri bebek kipir kipir. Aslinda cok gereksiz buluyorum bu testi. Gebelik sekerim olsa da yapilacak bir sey yok. En fazla diyet vericek. Ee bastan ver ben zaten uyarim diyete yani. Bunyeye eziyet.
bana 50 lik yaptırmıştı canım onun bile ilk saati yüksek çıkmıştı bayağı 175 çıkmıştı şimdi şekerli şeylerden inanılmaz tiksindim yapılsa nasıl içerim bilmiyorum benim de midem çok hassas hamilelik öncesi mide problemini tam tedavi ettirmek gerekliymiş gerçekten ben yarım bıraktım tedaviyi çekiyorum şimdi yanıyo mahvediyo en ufak bişeydeAmin canim.
Tabi ac karna olmasi ayri kotu ama ben tok karna da icsem midem kaldirmazdi.
Benim midem cok hassas ve genelde yeni tatlara acik degilim.
Bana doktor 75'lik yaptirdi eger bu yuksekse bir de 100'luk istiyorlarmis ki oyle bir durumda isyan ederim yaptirmam. Bunun bile sonunu icemedim.
Tedavin hayırlı olsun o zaman bebiş gelsin inşallahevet tatlım aşılama için ilaç başlatacak
Karatay tüm kadı doğumculara karşı meydan okuduHadi kolay gelsin, Karatay hoca da çok karşı bu teste, kim haklı vallahi anlamadık...
Kırmızı gördüğün gün ilk gün cnm, kahve lekeler değil. Zaten 2. Gün de olur 3. Gün de.kızlarrrr cok acil birsey sorucam size simdi leke leke adet geliyo gibi tam sökülnce mi birinci gün oluyor ona göre doktora gitcem tamda haftasonuna denk geldi of ya
Agnucaston idi. Zaten ovuya kadar içebileceğim bir ilaç diye biliyorum. Çok zor senin işin. Her ay migren atağı geçirmek ciddi zor, inşallah gebelik olur ve geçer gider.Neydi o ilaç tam hatırlamıyorum ama hayıt içeren bir bitkisel ilaçtı sanki bilmiyorum ki.onu da ancak ovu ya kullanabilirim bazen hafif atlatıyorum ama bazen şiddetli vuruyor bebek istiyorum diye hiçbirşey almıyorum Kapıları kapatıp bir tarif var pamuk içine karabiber üzerine kolonya şakaklara koyup sıkıca bağlıyorum sabaha kadar yatıyorum.yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor maalesef.her atakta Ağrı geçsin Hacamat yapacağım diyorum Ağrı geçince öyle kalıyor.onun da günleri var cinsel perhizi falan her zaman yapılmıyor.çekiyorum işte Rabbim şifa versin
Amin inş canım hepimizin bebişleri gelsin en kısa zamandaTedavin hayırlı olsun o zaman bebiş gelsin inşallah
Evet ya... çok da gözü kara maşallahKaratay tüm kadı doğumculara karşı meydan okudu
Evet aynen buydu ama onunki migren değildi adet öncesi ve ovu öncesi şikayetleri için almıştı.o Dönemleri çok ağır geçiriyordu diye hatırlıyorumKırmızı gördüğün gün ilk gün cnm, kahve lekeler değil. Zaten 2. Gün de olur 3. Gün de.
Agnucaston idi. Zaten ovuya kadar içebileceğim bir ilaç diye biliyorum. Çok zor senin işin. Her ay migren atağı geçirmek ciddi zor, inşallah gebelik olur ve geçer gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?