Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu arada degerin cok guzel artmis masallah. Benim deger 5000 ustu yaziyordu 5+4te karindan 10 mm olarak görüldü. Erken olabilir. Merak etme

Canım ışte daha çok küçük. Doktor pazartesi gel demiş. Gidersin garanti garanti görürsün. Yani orada büyüyor kanda da takip yaptirmissin. Saglikli da. Evde iş yerinde uzat ayağını dinlen. Hamileyim de stres yapma:) böylesi bebeğin için daha iyi

Aynen canim yaptir icin rahat etsin doktorun kontrole gel demediyse.. bu durumu da soylemeyi unutma.. belki de rahim kendini hazirliyodu ondan lekelenme oluyodu.. cok dikkat et kendine yorma kendini bos buldukca uzan dinlen...

Evet cnm o biraz olsun rahatlatıyor
Histereskopiden sonra ara lekelenmen oldumu tuğbacım?benim geçen cumartesi hastaneden gelince biraz oldu.birde iki gündür geliyor biraz...moralim bozuldu ya..doktor olabilir demişti ama...normal mi bilmiyorum...

Hiç ummadığın anda gelip şaşırtsın seni mucizen inşallah

Görürsün inşallah cnm Endişe etme sat a göre kese için erken gibi.

Histereskopiden sonra ara lekelenmen oldumu tuğbacım?benim geçen cumartesi hastaneden gelince biraz oldu.birde iki gündür geliyor biraz...moralim bozuldu ya..doktor olabilir demişti ama...normal mi bilmiyorum...
Histten sonra 5 gün azalarak lekelenme yaşadım sonra bir daha olmadı ara lekelenme normal CNm Endişe etme

saol tatlım

senin randevun bugünmüydü 7simiydi hayırlayamadm

Aynen canim yaptir icin rahat etsin doktorun kontrole gel demediyse.. bu durumu da soylemeyi unutma.. belki de rahim kendini hazirliyodu ondan lekelenme oluyodu.. cok dikkat et kendine yorma kendini bos buldukca uzan dinlen...
doktoru kim gördü ki :) ztm kanamayı gittiğimher doltora söylemiştim kimse çözüm bulamadı smear temiz çıkınca polip baktırcaktm güya adetin 5. günü ama çok şükür gelmedi kırmızılar ama aklımda şimdi bebeğe zarar vericek bi durum mu acaba diye takılıo tabi

senin randevun bugünmüydü 7simiydi hayırlayamadm

7 si inşallah canım. Günler geçmez oldu:)
Seninde haftaya cumartesi dimi? Vakit buldukça dinlenmeye çalış canım sonra hormonlar arttıkça yorgunlukta pek fena oluyor . Ben bir türlü dinlenemiyorum

7 si inşallah canım. Günler geçmez oldu:)
Seninde haftaya cumartesi dimi? Vakit buldukça dinlenmeye çalış canım sonra hormonlar arttıkça yorgunlukta pek fena oluyor . Ben bir türlü dinlenemiyorum
ben akşam 9da uyudum ztn uykucuyum bu gidişle bütün gün uyucam

Canim benim gittigimde kese 10 mmdi. Belki erken gitsem erkende gorunebilirdi. Ama ben beklemeyi tercih ettim artış yavaştı çünkü benim.
ben sattan sayıyo takvim bugün için 4+6 diyo ama ben geç yunurtluyorum ya bilemedim şimdi bu sayma işi nasıl oluo sattan sa haftaya cmt tam 6 oluyo kafam karıştı mecbur gidicem ztn olmado vajinal bakar napalım niyese dış gebelikten de korjuyorum nesliyi duyduktan sonra

ben akşam 9da uyudum ztn uykucuyum bu gidişle bütün gün uyucam

Buldu gun her fırsatı değerlendirme canım:) Uyuyabilmek bu dönemde nimet. Bende ilk gebeligimde çok çabuk uyuyordum. Ama bu sefer geceleri dalma sorunu yaşıyorum.gündüz daha çok uyuyorum. Biraz dengesiz oluyor. Bende düzene sokmaya çalışıyorum ama zor . Saat 3 burada...Ben daha yeni bir şeyler yedim sabahları canım hiç bisi istemiyor.Midem bulaniyor. Bebeklerimiz sağlıcakla gelsinde hepsi geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…