Tatlim sanki migren bantlari vardi onlarin zarari olurmuki gebeligeEvet cnm adet öncesi her ay yaşıyorum bazen ovu dönemi de böyle tutuyor.yaklaşık 2 sene önce Dr ilaç verecekti 6 ay kullan dedi bebek düşünüyorum dedim yazmadı.ben daha hamike kalıp doğuracağım sütten keseceğim ki o ilaca başlayabileyim.
kaçıncı günün yumurtlamadan sonra iğne fln vuruldun mu testin kaç dk sonraki hali bide test ne marka :) görüyorum ama yanıldığımız konular oluyo bilmekte fayda var ona göre yorumlarızKizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyomVeson
Igne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdikaçıncı günün yumurtlamadan sonra iğne fln vuruldun mu testin kaç dk sonraki hali bide test ne marka :) görüyorum ama yanıldığımız konular oluyo bilmekte fayda var ona göre yorumlarız
İnşallah çok güzel sonuçlarla çıkarsınız canım. Rabbim her türlü sabır ve güç versin
inşallah tertemiz çıkar veya kendiliğinden geçen bişeydir canım dualarımız sizinleCanim Mr sonucum cikti, simdi doktora geldik yorumlamasi icin sirada bekliyoruz.
sevindim canım bundan sonraki süreçte umarım çok olumlu olur :) sapasağlam doğsun bebeişin kist kaybolsyn gitsinVeson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Ayy canim nasıl sevindim anlatamam. Çok şükür. Kistte de hiç üzülme annesi doğuma kadar kaybolur gider inşallah. Orası mucize yeri orası başka dünya . İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın/alırız. Tekrardan geçmiş olsunVeson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
mesela bebetime diye bi marka var bende silik çıktı bi kere bi heyecam bi heyecan sonuçta kan negatif çıktı normalde bekleyince çizgi daha belirgin oluyo sen bu aralar kendine dikkat et progestan adeti geciktirebiliyo diye biliyorum bi kaç gün sonra testi tekrarla koyulaşma var ise seviniriz :)Igne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdi
sevindim canım bundan sonraki süreçte umarım çok olumlu olur :) sapasağlam doğsun bebeişin kist kaybolsyn gitsin
Kizlar saglik nasil onemliymis, ne isim mevzusu, ne is, ne para hicbir sey umrumda olamadi su surecte. Dua edin saglikli olacagi zamanda gelsin bebisler..Ayy canim nasıl sevindim anlatamam. Çok şükür. Kistte de hiç üzülme annesi doğuma kadar kaybolur gider inşallah. Orası mucize yeri orası başka dünya . İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın/alırız. Tekrardan geçmiş olsun
İnşaallah güzel haberlerle çıkarsınızCanim Mr sonucum cikti, simdi doktora geldik yorumlamasi icin sirada bekliyoruz.
Aslinda progestan kullandigimdan beri adetim duzene girmisti ben genelde duzensiz olurum duzene girince 30 gunde bir ama o ilaci gecen ay kullandim 28. Gunde adet oldumbu ayda oyle olur diye tahmin ediyodum olmadi neyse ben yarin bi dahayapiym testmesela bebetime diye bi marka var bende silik çıktı bi kere bi heyecam bi heyecan sonuçta kan negatif çıktı normalde bekleyince çizgi daha belirgin oluyo sen bu aralar kendine dikkat et progestan adeti geciktirebiliyo diye biliyorum bi kaç gün sonra testi tekrarla koyulaşma var ise seviniriz :)
Canim okadar beklemene gerek yok.pazartesiye 7000 gibi olur keseni rahatlikla gorursunMerhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedıkaslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?
Canim ben bu hesap isini anlamadim ama telefona bir uygulama indirdim adi hamilelik takibi. Ordaki hesap 5+4tü doktora gittigimde doktor da 5+4 yazmış karta ama bana muayene sirasinda 4.5-5 haftalık dedi. İçin nasil rahat edecekse canim oyle yap. Ben mesela o kadar deger arttı artmadi yanlis öğrendik derken bile içim rahattı. Kötü düşünme ama seni nasıl rahat hissettircekse oyle yap bence. Bugun artışa bakicaktin degilmi?ben sattan sayıyo takvim bugün için 4+6 diyo ama ben geç yunurtluyorum ya bilemedim şimdi bu sayma işi nasıl oluo sattan sa haftaya cmt tam 6 oluyo kafam karıştı mecbur gidicem ztn olmado vajinal bakar napalım niyese dış gebelikten de korjuyorum nesliyi duyduktan sonra
Canim ben de gördüm insallah bebis seninledir. Yarin yine yap bakalim koyulasacakmi?Kizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyomVeson
Oh canim şükür ya. Insallah büyümez yok olup gider. Hersey yolunda olcak allahin izni ile. Sakın üzme kendini.Veson
Çok sevindim canım inşallah küçülür doğumda çoktan kaybolmuş olur Allah sağlık versin ikinize de canimVeson
Bende gordum canim hakkinda hayirlisi insallah vardirKizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyomVeson
Saskinanneninde iki testi silikti var diyip umutlandirmaya korkar olduk cikiyor ama testin tarihine dikkat ettinmi canim yenimi markasi neIgne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdi
Gozun aydin canim diger yapilarinda bir problem olmamasi sevindirici icini ferah tut Allahin izniyle dualarla kaybolup gidecek insallah..Veson
Oyyy kuzum dk hapı da yapar bilesin. Saatini şaşmadan alıyorsun, değil mi? Ben kist yüzünden kullandım ve nefret ettim. Hem cinsel soğukluk yaptı hem ara lekelenme yaptı...kendimden bezmiştimHistereskopiden sonra ara lekelenmen oldumu tuğbacım?benim geçen cumartesi hastaneden gelince biraz oldu.birde iki gündür geliyor biraz...moralim bozuldu ya..doktor olabilir demişti ama...normal mi bilmiyorum...
Labmen diye bi marka skt 2020 baktim simdi bu ay cok umutluydum olmazsa cok uzulucem galiba bu ay adet sivilceside hic cikmadi birazda ondan umutlandim ne bileyim ya hayirlisi olsunSaskinanneninde iki testi silikti var diyip umutlandirmaya korkar olduk cikiyor ama testin tarihine dikkat ettinmi canim yenimi markasi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?