Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim sanki migren bantlari vardi onlarin zarari olurmuki gebelige

Kizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyom Veson
kaçıncı günün yumurtlamadan sonra iğne fln vuruldun mu testin kaç dk sonraki hali bide test ne marka :) görüyorum ama yanıldığımız konular oluyo bilmekte fayda var ona göre yorumlarız

kaçıncı günün yumurtlamadan sonra iğne fln vuruldun mu testin kaç dk sonraki hali bide test ne marka :) görüyorum ama yanıldığımız konular oluyo bilmekte fayda var ona göre yorumlarız
Igne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdi

İnşallah çok güzel sonuçlarla çıkarsınız canım. Rabbim her türlü sabır ve güç versin
Veson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.

Veson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
sevindim canım bundan sonraki süreçte umarım çok olumlu olur :) sapasağlam doğsun bebeişin kist kaybolsyn gitsin

Veson
Ayy canim nasıl sevindim anlatamam. Çok şükür. Kistte de hiç üzülme annesi doğuma kadar kaybolur gider inşallah. Orası mucize yeri orası başka dünya . İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın/alırız. Tekrardan geçmiş olsun

Igne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdi
mesela bebetime diye bi marka var bende silik çıktı bi kere bi heyecam bi heyecan sonuçta kan negatif çıktı normalde bekleyince çizgi daha belirgin oluyo sen bu aralar kendine dikkat et progestan adeti geciktirebiliyo diye biliyorum bi kaç gün sonra testi tekrarla koyulaşma var ise seviniriz :)

sevindim canım bundan sonraki süreçte umarım çok olumlu olur :) sapasağlam doğsun bebeişin kist kaybolsyn gitsin
Kizlar saglik nasil onemliymis, ne isim mevzusu, ne is, ne para hicbir sey umrumda olamadi su surecte. Dua edin saglikli olacagi zamanda gelsin bebisler..

Aslinda progestan kullandigimdan beri adetim duzene girmisti ben genelde duzensiz olurum duzene girince 30 gunde bir ama o ilaci gecen ay kullandim 28. Gunde adet oldumbu ayda oyle olur diye tahmin ediyodum olmadi neyse ben yarin bi dahayapiym test

Canim okadar beklemene gerek yok.pazartesiye 7000 gibi olur keseni rahatlikla gorursun

Canim ben bu hesap isini anlamadim ama telefona bir uygulama indirdim adi hamilelik takibi. Ordaki hesap 5+4tü doktora gittigimde doktor da 5+4 yazmış karta ama bana muayene sirasinda 4.5-5 haftalık dedi. İçin nasil rahat edecekse canim oyle yap. Ben mesela o kadar deger arttı artmadi yanlis öğrendik derken bile içim rahattı. Kötü düşünme ama seni nasıl rahat hissettircekse oyle yap bence. Bugun artışa bakicaktin degilmi?

Kizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyom Veson
Canim ben de gördüm insallah bebis seninledir. Yarin yine yap bakalim koyulasacakmi?

Veson
Oh canim şükür ya. Insallah büyümez yok olup gider. Hersey yolunda olcak allahin izni ile. Sakın üzme kendini.

Veson
Çok sevindim canım inşallah küçülür doğumda çoktan kaybolmuş olur Allah sağlık versin ikinize de canim

Saskinanneninde iki testi silikti var diyip umutlandirmaya korkar olduk cikiyor ama testin tarihine dikkat ettinmi canim yenimi markasi ne

Veson
Gozun aydin canim diger yapilarinda bir problem olmamasi sevindirici icini ferah tut Allahin izniyle dualarla kaybolup gidecek insallah..

Histereskopiden sonra ara lekelenmen oldumu tuğbacım?benim geçen cumartesi hastaneden gelince biraz oldu.birde iki gündür geliyor biraz...moralim bozuldu ya..doktor olabilir demişti ama...normal mi bilmiyorum...
Oyyy kuzum dk hapı da yapar bilesin. Saatini şaşmadan alıyorsun, değil mi? Ben kist yüzünden kullandım ve nefret ettim. Hem cinsel soğukluk yaptı hem ara lekelenme yaptı...kendimden bezmiştim

Saskinanneninde iki testi silikti var diyip umutlandirmaya korkar olduk cikiyor ama testin tarihine dikkat ettinmi canim yenimi markasi ne
Labmen diye bi marka skt 2020 baktim simdi bu ay cok umutluydum olmazsa cok uzulucem galiba bu ay adet sivilceside hic cikmadi birazda ondan umutlandim ne bileyim ya hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…