Canim Mr sonucum cikti, simdi doktora geldik yorumlamasi icin sirada bekliyoruz.
Veson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Kizlar saglik nasil onemliymis, ne isim mevzusu, ne is, ne para hicbir sey umrumda olamadi su surecte. Dua edin saglikli olacagi zamanda gelsin bebisler..
ivet servisteyim yarı yoldan eşim alcak kan vericez :) ne hayaller kurmuştm eşime nasıl söylerim diye hiç biri olmadı annemlere söylerken kalp atışını videoya çekip bakın sizi biriyle tanıştırıcam diip videoyu açmayı düşünüyorum bakalım kısmetseCanim ben bu hesap isini anlamadim ama telefona bir uygulama indirdim adi hamilelik takibi. Ordaki hesap 5+4tü doktora gittigimde doktor da 5+4 yazmış karta ama bana muayene sirasinda 4.5-5 haftalık dedi. İçin nasil rahat edecekse canim oyle yap. Ben mesela o kadar deger arttı artmadi yanlis öğrendik derken bile içim rahattı. Kötü düşünme ama seni nasıl rahat hissettircekse oyle yap bence. Bugun artışa bakicaktin degilmi?
Canim ben de gördüm insallah bebis seninledir. Yarin yine yap bakalim koyulasacakmi?
Oh canim şükür ya. Insallah büyümez yok olup gider. Hersey yolunda olcak allahin izni ile. Sakın üzme kendini.
Allah razi olsun canim.. insallah saglikla dogsun.Gozun aydin canim diger yapilarinda bir problem olmamasi sevindirici icini ferah tut Allahin izniyle dualarla kaybolup gidecek insallah..
Canim valla pek oyle planladigin gibi gitmiyor bu soyleme işleri. Annemden ben kalp atışına kadar saklayamazdim. Ki zaten kendi anlamış babama da demiş. Insallah sen planladigin gibi supriz yaparsin canim. Bakalim değer ne cikacak.ivet servisteyim yarı yoldan eşim alcak kan vericez :) ne hayaller kurmuştm eşime nasıl söylerim diye hiç biri olmadı annemlere söylerken kalp atışını videoya çekip bakın sizi biriyle tanıştırıcam diip videoyu açmayı düşünüyorum bakalım kısmetse
Canim valla pek oyle planladigin gibi gitmiyor bu soyleme işleri. Annemden ben kalp atışına kadar saklayamazdim. Ki zaten kendi anlamış babama da demiş. Insallah sen planladigin gibi supriz yaparsin canim. Bakalim değer ne cikacak.
Ah Ah benim hayalim de arabasına emzik ve not koymakti sabah ise giderken görecek falan ise birlikte gidiyoruz :) ama testi kv yapmıştım resmini çektim önce çaktırma yazdım sonra resmi attım annesi ciddi bişey anlatırken gülmeye başladı annesi de kızdı ona ne gülüyorsun diyeivet servisteyim yarı yoldan eşim alcak kan vericez :) ne hayaller kurmuştm eşime nasıl söylerim diye hiç biri olmadı annemlere söylerken kalp atışını videoya çekip bakın sizi biriyle tanıştırıcam diip videoyu açmayı düşünüyorum bakalım kısmetse
Allah razi olsun canim, icime bi yuk oturmus kalmisti valla bi garip olduk esimle.. umarim gecer doguma dek bu kist.Hadi gözün aydın canım, benim de içim rahatladı, bugün aklımdaydı , anca girip baktım. Haklısın, ragbim sağlık versin önce
Ben de görür gibiyim hemen belirdi mi ve bu ay çatlatma iğnesi oldun muKizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyomVeson
Bilmiyorum ki şimdi sen deyince hatırladım dizilerde falan gösteriyor dur ben araştırayım sonra nasıl etki ediyormuş ?Tatlim sanki migren bantlari vardi onlarin zarari olurmuki gebelige
Su tutunca kayboluyor mu?Igne yapilmadim canim progestan kullanmistim bugunde adet olmam gerekiyordu az once test yaptim oyle cikti ama simdi testte bakiyorumda siliklesmis sanki normalde bekledikce belirginlesmesi lazimdi
Ay cnm çok sevindim inşallah gitgide küçülür duamız sizinleVeson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Canim benim kan tahlilim cikti gece ertesi gun doktora gittim.. ozellerde zaten 10 gun muddet veriyor muayene icin ya.. muayeneye girdigimde yerini aciyor demisti 1000 civariydi degerim de..doktoru kim gördü ki :) ztm kanamayı gittiğimher doltora söylemiştim kimse çözüm bulamadı smear temiz çıkınca polip baktırcaktm güya adetin 5. günü ama çok şükür gelmedi kırmızılar ama aklımda şimdi bebeğe zarar vericek bi durum mu acaba diye takılıo tabi
Insallah, buyumesi halinda ya sant takilacak ya da baska bikac semptoma sebep olabilirmis. Umarim buyumez.. Sag ol canim..Ay cnm çok sevindim inşallah gitgide küçülür duamız sizinle
Cnm bu ay Hatırladığım kadarı ile üç yumurta vardı.adet geçilebilir.umarım gebesindiirAslinda progestan kullandigimdan beri adetim duzene girmisti ben genelde duzensiz olurum duzene girince 30 gunde bir ama o ilaci gecen ay kullandim 28. Gunde adet oldumbu ayda oyle olur diye tahmin ediyodum olmadi neyse ben yarin bi dahayapiym test
Evt hemen belirdi ama o kadarla kaldi catlatma ignesi olmadim bu ay canimBen de görür gibiyim hemen belirdi mi ve bu ay çatlatma iğnesi oldun mu
Tamam canim mutlaka yazarimCnm bu ay Hatırladığım kadarı ile üç yumurta vardı.adet geçilebilir.umarım gebesindiiryeniden test yaparsan mutlaka yaz
Bi deyiyimSu tutunca kayboluyor mu?
Gaz şişkinliği olabilirKizlar ben suan 8+5 deyim aşırı bi siskinlik var.. hamile oldugum bariz belli.. baya gobek çıktı pantolonum sıkıyor. İşin garip terafi da kilomda azaldi?
Biraz daha siliklesti ama ciplak gozle bakinca gorunuyo hafifSu tutunca kayboluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?