Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Mr sonucum cikti, simdi doktora geldik yorumlamasi icin sirada bekliyoruz.

Veson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.

Kizlar saglik nasil onemliymis, ne isim mevzusu, ne is, ne para hicbir sey umrumda olamadi su surecte. Dua edin saglikli olacagi zamanda gelsin bebisler..

Hadi gözün aydın canım, benim de içim rahatladı, bugün aklımdaydı , anca girip baktım. Haklısın, ragbim sağlık versin önce

ivet servisteyim yarı yoldan eşim alcak kan vericez :) ne hayaller kurmuştm eşime nasıl söylerim diye hiç biri olmadı annemlere söylerken kalp atışını videoya çekip bakın sizi biriyle tanıştırıcam diip videoyu açmayı düşünüyorum bakalım kısmetse

Canim valla pek oyle planladigin gibi gitmiyor bu soyleme işleri. Annemden ben kalp atışına kadar saklayamazdim. Ki zaten kendi anlamış babama da demiş. Insallah sen planladigin gibi supriz yaparsin canim. Bakalim değer ne cikacak.

bnm planlarda hiç tutmaz ztn bakalım değer yükselmiştir umarım 40 dk 1 sate çıkmıştı geçen verdiğimde 8de çıkmış olur diye düşünüyorum

Ah Ah benim hayalim de arabasına emzik ve not koymakti sabah ise giderken görecek falan ise birlikte gidiyoruz :) ama testi kv yapmıştım resmini çektim önce çaktırma yazdım sonra resmi attım annesi ciddi bişey anlatırken gülmeye başladı annesi de kızdı ona ne gülüyorsun diye

Veson
Kizlar, doktor kist disindaki butun beyin parca ve fonksiyonlari, vucut fonksiyonlari normal dedi, kist bi sikinti yaratmaz, takibi yapilir dedi. Buyumesine bakilacak sadece, insallah buyumez. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Ay cnm çok sevindim inşallah gitgide küçülür duamız sizinle

Canim benim kan tahlilim cikti gece ertesi gun doktora gittim.. ozellerde zaten 10 gun muddet veriyor muayene icin ya.. muayeneye girdigimde yerini aciyor demisti 1000 civariydi degerim de..
Bana sonra 4 gun sonra gel keseyi gorelim demislerdi.. gördüm sonuc olarak demem o ki simdi sen de git istersen sonra yine gidersiniz kontrole keseyi gorursunuz.. hem kanamayi da daha erken soylerisn hem rahimin durumunu da gormus olursun..

Aslinda progestan kullandigimdan beri adetim duzene girmisti ben genelde duzensiz olurum duzene girince 30 gunde bir ama o ilaci gecen ay kullandim 28. Gunde adet oldumbu ayda oyle olur diye tahmin ediyodum olmadi neyse ben yarin bi dahayapiym test
Cnm bu ay Hatırladığım kadarı ile üç yumurta vardı.adet geçilebilir.umarım gebesindiir yeniden test yaparsan mutlaka yaz

Kizlar ben suan 8+5 deyim aşırı bi siskinlik var.. hamile oldugum bariz belli.. baya gobek çıktı pantolonum sıkıyor. İşin garip terafi da kilomda azaldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…