Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben suan 8+5 deyim aşırı bi siskinlik var.. hamile oldugum bariz belli.. baya gobek çıktı pantolonum sıkıyor. İşin garip terafi da kilomda azaldi?
Canim gaz sanki ya benim de oyle tartida kilo farki yok ama karnim şiş ve kot giyince dügmesi daraltıyor. Kapatmak istemiyorum

Klomen serophene tarzi ilaclar rahimi inceltiyor canim dogru
Ben bi ara estrofem bi defa da climara kullanfim
Biraktim serophene i bu ay icmeyecegim gecen ay ictim diye devam etmistim agnucaston aldim bi ara kullanmistim cok memnun kalmıştım

Bu arada ya bisey dicem ben hic hamile olmadigima falan uzulmez oldum eskiden günlerce aglardim kabullenilmis caresizlik sanırım eskisi gibi tepki vermiyorum ne garip

Canim gaz sanki ya benim de oyle tartida kilo farki yok ama karnim şiş ve kot giyince dügmesi daraltıyor. Kapatmak istemiyorum
Ay valla sabah bile o gobekle kalkiyorum moralim bozuluyo simdiden boyle sisceksek sonumuz hayrolsun:) bide sacma sapan seyler yiyorum ya baklavayla turşuyu sırayla tuketiyorum ayni masada napcam bilmem

Oyyy kuzum dk hapı da yapar bilesin. Saatini şaşmadan alıyorsun, değil mi? Ben kist yüzünden kullandım ve nefret ettim. Hem cinsel soğukluk yaptı hem ara lekelenme yaptı...kendimden bezmiştim
Bitti 2gün önce çok şükür. Prospektüsünde ilk kez kullananlarda lekelenme yapabilir diyordu.o yüzden oldu demekki canım ya.

Bu ay hamile kalirsam dogum tarihini 12 kasim gosteriyor 1 hafta erken alir doktor 6 kasima gelir ilk bebegimi kaybettiğim gun o gun

kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Oh masallah canim guzel artmış.

Ay valla sabah bile o gobekle kalkiyorum moralim bozuluyo simdiden boyle sisceksek sonumuz hayrolsun:) bide sacma sapan seyler yiyorum ya baklavayla turşuyu sırayla tuketiyorum ayni masada napcam bilmem
Bende cok yeme bakimindan degisiklik yok canim. Ayni suan bakalim. Sağlıklı olsunlar da farketmez artik canim

randevu bulamadığımdan gidemiyorum ztm canım para önemli diil nöbetçiye gitmem lazım anca o da mantar olduğumda muayene bile etmek istemedi ilaç yazıyım git başımdan der gibi bi havadaydı baştan savıolar

Bu arada ya bisey dicem ben hic hamile olmadigima falan uzulmez oldum eskiden günlerce aglardim kabullenilmis caresizlik sanırım eskisi gibi tepki vermiyorum ne garip
hep vazgeçtiğimizde oluyo sanki canım Rabbim inşallah en kosa sürede sağlıkla sizzede nasip etsin

Klomen serophene tarzi ilaclar rahimi inceltiyor canim dogru
Ben bi ara estrofem bi defa da climara kullanfim
Biraktim serophene i bu ay icmeyecegim gecen ay ictim diye devam etmistim agnucaston aldim bi ara kullanmistim cok memnun kalmıştım
bende estrofem kullanmıştm bide nar suyu ama nekdr faydası oldu bilemiyorum zira gebelik oluşmamıştı klomen kullandığım ay bu ay hsgye odaklandm bebek aklımda yoktu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…