Kaybolmamış olması Ümit verici ama gebelik var demek için daha net Olmalı İnşallah güzel haberlerle tekrar gelirsin cnm senin için HayırlısıBiraz daha siliklesti ama ciplak gozle bakinca gorunuyo hafif
Canim gaz sanki ya benim de oyle tartida kilo farki yok ama karnim şiş ve kot giyince dügmesi daraltıyor. Kapatmak istemiyorumKizlar ben suan 8+5 deyim aşırı bi siskinlik var.. hamile oldugum bariz belli.. baya gobek çıktı pantolonum sıkıyor. İşin garip terafi da kilomda azaldi?
Ya canim bya siliklesti buSu tutunca kayboluyor mu?
çok çok gecmiş olsun canım butun yzıları takıp edemedım ama ..Canim Mr sonucum cikti, simdi doktora geldik yorumlamasi icin sirada bekliyoruz.
Klomen serophene tarzi ilaclar rahimi inceltiyor canim dogrubnm klomen kullandığım 2 ay da rahi kalınlığım 6mm civarı çıkmıştı normali 7den yüksek 14ten az diye okunuştm sanki doktor bnm serzenişlerimle östrojen vermişti ama normalde de rahim incemi bnm bilmiyorum çünkü kızlar klomeninde rahim incelettiğini söylemişlerdi
Ay valla sabah bile o gobekle kalkiyorum moralim bozuluyo simdiden boyle sisceksek sonumuz hayrolsun:) bide sacma sapan seyler yiyorum ya baklavayla turşuyu sırayla tuketiyorum ayni masadaCanim gaz sanki ya benim de oyle tartida kilo farki yok ama karnim şiş ve kot giyince dügmesi daraltıyor. Kapatmak istemiyorum
Bitti 2gün önce çok şükür. Prospektüsünde ilk kez kullananlarda lekelenme yapabilir diyordu.o yüzden oldu demekki canım ya.Oyyy kuzum dk hapı da yapar bilesin. Saatini şaşmadan alıyorsun, değil mi? Ben kist yüzünden kullandım ve nefret ettim. Hem cinsel soğukluk yaptı hem ara lekelenme yaptı...kendimden bezmiştim
Kat kat artsin keseyi gor inskızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Oh masallah canim guzel artmış.kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Bende cok yeme bakimindan degisiklik yok canim. Ayni suan bakalim. Sağlıklı olsunlar da farketmez artik canimAy valla sabah bile o gobekle kalkiyorum moralim bozuluyo simdiden boyle sisceksek sonumuz hayrolsun:) bide sacma sapan seyler yiyorum ya baklavayla turşuyu sırayla tuketiyorum ayni masadanapcam bilmem
randevu bulamadığımdan gidemiyorum ztm canım para önemli diil nöbetçiye gitmem lazım anca o da mantar olduğumda muayene bile etmek istemedi ilaç yazıyım git başımdan der gibi bi havadaydı baştan savıolarCanim benim kan tahlilim cikti gece ertesi gun doktora gittim.. ozellerde zaten 10 gun muddet veriyor muayene icin ya.. muayeneye girdigimde yerini aciyor demisti 1000 civariydi degerim de..
Bana sonra 4 gun sonra gel keseyi gorelim demislerdi.. gördüm sonuc olarak demem o ki simdi sen de git istersen sonra yine gidersiniz kontrole keseyi gorursunuz.. hem kanamayi da daha erken soylerisn hem rahimin durumunu da gormus olursun..
hep vazgeçtiğimizde oluyo sanki canım Rabbim inşallah en kosa sürede sağlıkla sizzede nasip etsinBu arada ya bisey dicem ben hic hamile olmadigima falan uzulmez oldum eskiden günlerce aglardim kabullenilmis caresizlik sanırım eskisi gibi tepki vermiyorum ne garip
bende estrofem kullanmıştm bide nar suyu ama nekdr faydası oldu bilemiyorum zira gebelik oluşmamıştı klomen kullandığım ay bu ay hsgye odaklandm bebek aklımda yoktu hiçKlomen serophene tarzi ilaclar rahimi inceltiyor canim dogru
Ben bi ara estrofem bi defa da climara kullanfim
Biraktim serophene i bu ay icmeyecegim gecen ay ictim diye devam etmistim agnucaston aldim bi ara kullanmistim cok memnun kalmıştım
ben gördün hatta 2 kere baktm ama hiç anlamadm :) daha önce yaptırmadığımdan sizin yaptıklarınız bana örnek olcak inşallah öncü sizsiniz :)Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
Hamilelikte nasıl bilmiyorum ama 140 üstüne çıkmasını istemiyor diye biliyorum doktorlar benim ılk saat 175 di yüksek dedi ama hamile değildim sonrası düştü zaten 120 altına açlık iyi amaKizlar sonuc nasil?
Masallah canim guzel guzel buyusun bebis :)kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?