Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson sabah benim de hafif agri vardi ama sonradan fena siddetlendi. Agridan ölcekmişim gibi hissediyorum. İlaç da içemiyorum. Progestan da arttiriyor sanki benim ağrımı

Ya canim bya siliklesti bu

İki gün sonra tekrarla bence cnm.

kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah

Bu ay hamile kalirsam dogum tarihini 12 kasim gosteriyor 1 hafta erken alir doktor 6 kasima gelir ilk bebegimi kaybettiğim gun o gun
Kuzum yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, ilk bebeğine saygı duyuyorum, sevgi de. Seni seçti ve geldi ama bir sebeple kalamadı, gitti. Sana sadece anne olabileceğini söyledi belki de. Ama o artık kendi aleminde. Onun yolu başka idi. Yoluna devam etti. Böyle olması gerekiyordu. Oysa Yen'i gelecek bebeğin bambaşka bir yol ile gelecek. Onun yolu seninle kalmaktan ve senin evladın olmaktan geçiyor. Bu yüzden lütfen ama lütfen kayıpların yerine tıpkısı gibi koyma gelecek bebeğini. Ben yaşamımızda bu tür kilitler yaratmaktan yana değilim. Bu yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Kusuruma bakma cnm lütfen.

Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.

Kusura bakma cnm, ben hiç anlamıyorum gebelik şekeri ölçümlerinden, gördüm ama bir şey yazamadım. Henüz o level'a gelemedim

Bende b12 ve folik asit beraber olan bi ilaç isteyecem bidahakine birsuru hap olunca psikolojik olarak içmek istemiyorum hepside kocaman birtek folik asit küçük
Decavit ilacında var. Bana verdi doktorum.. hatta hamileler kullanıyormuş..içeriğine bakmanı tavsiye ederim.ayn uzamanda yumurta geliştirmeye de yardımcı oluyor dedi.

Evet canim devam et dedi. Kendim kafama gore gecen cuma basladim. Kist varya 7.9 cm onun icin. Normalde birak diycektim ama biraz daha devam et dedi
hmm ne alakası varmış acaba kistin küçülmesini mi sağlıomuş kist sebebiyle bebeği tutunması daha sağlam olsun diyemi devam sesi

Oh masallah canim guzel artmış.

Bende cok yeme bakimindan degisiklik yok canim. Ayni suan bakalim. Sağlıklı olsunlar da farketmez artik canim
Canim ben de bir sey yemeden siskinim.. valla rahatsizlik veriyor.. yarin tüm günüm yollarda geçecek. 2 uçak yolculuğum olacak.. duâ edin onceki gibi guzel gecsin..

hmm ne alakası varmış acaba kistin küçülmesini mi sağlıomuş kist sebebiyle bebeği tutunması daha sağlam olsun diyemi devam sesi
Canim kist baya büyük bırak derdim ama sen biraz daha devam et bebeği desteklesin dedi. Zaten düşük doz başlamıştım 100 mü 2 tane alıyorum. Dozu da iyi dedi. 1 hafta sonraya kontrol verdiği için o zamana kadar kullan dedi bakalım

Kizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyom Veson
hayal değil çizgi var canım. şüpheleniyorsan suya tut kaybolmazsa gerçektır ama önce bıraz bekle çizgi netleşsin bir de öyle çek fotografnı

bu hcg testı değil mi yanılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…