- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canım ben gördüm ama hamilelikte seker olayini bilmedigim icin yorum yapamadım. Hatta kendim de yaptirdim 5 sene once ama kac çıktığını bile hatirlamiyorum.Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
Ya canim bya siliklesti bu
kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Kuzum yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, ilk bebeğine saygı duyuyorum, sevgi de. Seni seçti ve geldi ama bir sebeple kalamadı, gitti. Sana sadece anne olabileceğini söyledi belki de. Ama o artık kendi aleminde. Onun yolu başka idi. Yoluna devam etti. Böyle olması gerekiyordu. Oysa Yen'i gelecek bebeğin bambaşka bir yol ile gelecek. Onun yolu seninle kalmaktan ve senin evladın olmaktan geçiyor. Bu yüzden lütfen ama lütfen kayıpların yerine tıpkısı gibi koyma gelecek bebeğini. Ben yaşamımızda bu tür kilitler yaratmaktan yana değilim. Bu yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Kusuruma bakma cnm lütfen.Bu ay hamile kalirsam dogum tarihini 12 kasim gosteriyor 1 hafta erken alir doktor 6 kasima gelir ilk bebegimi kaybettiğim gun o gun
Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
Tek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
sen progestana devam mı ediyosun neden peki düşük mü çıkmıştıVeson sabah benim de hafif agri vardi ama sonradan fena siddetlendi. Agridan ölcekmişim gibi hissediyorum. İlaç da içemiyorum. Progestan da arttiriyor sanki benim ağrımı
Evet canim devam et dedi. Kendim kafama gore gecen cuma basladim. Kist varya 7.9 cm onun icin. Normalde birak diycektim ama biraz daha devam et dedisen progestana devam mı ediyosun neden peki düşük mü çıkmıştı
Decavit ilacında var. Bana verdi doktorum.. hatta hamileler kullanıyormuş..içeriğine bakmanı tavsiye ederim.ayn uzamanda yumurta geliştirmeye de yardımcı oluyor dedi.Bende b12 ve folik asit beraber olan bi ilaç isteyecem bidahakine birsuru hap olunca psikolojik olarak içmek istemiyorum hepside kocaman birtek folik asit küçük
hmm ne alakası varmış acaba kistin küçülmesini mi sağlıomuş kist sebebiyle bebeği tutunması daha sağlam olsun diyemi devam sesiEvet canim devam et dedi. Kendim kafama gore gecen cuma basladim. Kist varya 7.9 cm onun icin. Normalde birak diycektim ama biraz daha devam et dedi
Cnm stres yapma hatırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin bileceği iş.herşeyin vakti var inşallah yarın testin daha da koyulaşırYa canim bya siliklesti bu
Gözün Aydın:)kızlarr değer 253 2 gün önce 122 idi güzek çıkmış maşallah
Ben şeker yüklemesi yapalı 5 sene oldu:)) yeni hamişler yorumlasın ben tam bilmiyorumTek bir kisi bile sonucumu gorup yorumlamamis. Tesekkurler kizlar.
Canim ben de bir sey yemeden siskinim.. valla rahatsizlik veriyor.. yarin tüm günüm yollarda geçecek. 2 uçak yolculuğum olacak.. duâ edin onceki gibi guzel gecsin..Oh masallah canim guzel artmış.
Bende cok yeme bakimindan degisiklik yok canim. Ayni suan bakalim. Sağlıklı olsunlar da farketmez artik canim
Baş ağrısı mı cnm? En çok östrojen tetikliyorVeson sabah benim de hafif agri vardi ama sonradan fena siddetlendi. Agridan ölcekmişim gibi hissediyorum. İlaç da içemiyorum. Progestan da arttiriyor sanki benim ağrımı
Canim kist baya büyük bırak derdim ama sen biraz daha devam et bebeği desteklesin dedi. Zaten düşük doz başlamıştım 100 mü 2 tane alıyorum. Dozu da iyi dedi. 1 hafta sonraya kontrol verdiği için o zamana kadar kullan dedi bakalımhmm ne alakası varmış acaba kistin küçülmesini mi sağlıomuş kist sebebiyle bebeği tutunması daha sağlam olsun diyemi devam sesi
Evet canım baş ağrısı. Migren tutacak belli. Işığa da başladı. Bakalım inşallah yarın daha iyi olur. Senin geçti mi biraz?Baş ağrısı mı cnm? En çok östrojen tetikliyoro da gebelikte artıyor tabi.
Dünkü gibi değil tabi ama tamamen geçti diyemiyorum işten gelince biraz kestirdim iyi geldi biraz.sen de yat dinlen cnmEvet canım baş ağrısı. Migren tutacak belli. Işığa da başladı. Bakalım inşallah yarın daha iyi olur. Senin geçti mi biraz?
hayal değil çizgi var canım. şüpheleniyorsan suya tut kaybolmazsa gerçektır ama önce bıraz bekle çizgi netleşsin bir de öyle çek fotografnıKizlar bi bakabilirmisiniz test yaptimda cok acik pembe yada ben yine hayal goruyomVeson
ben hiç bilmiyorumBen şeker yüklemesi yapalı 5 sene oldu:)) yeni hamişler yorumlasın ben tam bilmiyorum
kızlar başınızı sarın dayanılmaz olunca en ıyı çözüm bu sıkın ıyıce acıtacak kadar sıkı sarın 10 dk azaltıyorEvet canım baş ağrısı. Migren tutacak belli. Işığa da başladı. Bakalım inşallah yarın daha iyi olur. Senin geçti mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?