uçak ıcınde yuru bıraz 4 saat oturmak ıcın cok fazlaCanim ben de bir sey yemeden siskinim.. valla rahatsizlik veriyor.. yarin tüm günüm yollarda geçecek. 2 uçak yolculuğum olacak.. duâ edin onceki gibi guzel gecsin..
@deeploneliness canım meraba ya bu kullandığın şeyleri almayı düşünüyorum da sence kullanayım mı İnofolik ve q 10 histeroskopiye gireceğimde onun sonrasında bunları içip yumurtlama tarihini bekleyeyim diyorumBu ay farklı olarak corek otu yağı kullandim. Her sabah bir tatli kaşığı hemen akabinde bal. Onun disinda inofolik ve koenzim q 10. Umarım faydam dokunur birilerine
Hic denemedim denemek lazim. Sen nasil oldun canim?kızlar başınızı sarın dayanılmaz olunca en ıyı çözüm bu sıkın ıyıce acıtacak kadar sıkı sarın 10 dk azaltıyorVeson peygamberımızde sararmış
Canim insallah sıra sizlerde yakin o günler herkes aşağı inecek o listedeBat yaklaşınca kendimi yine tüp topiclerinde buldum bat krizi sanirimben bdv ye gideyim bari azcik kafam dagilsin iyi geceler ateşli kızlar.
Bu arada topigimiz hamile topigi gibi oldu masallah azcik bize de bulaştırın
yok canım şimdi havalara uçucaklar kalp atışına kdr söylemeyi düşünmüyorum dğer ikiye katladı bugün bida baktırdım çarş 122 idi bugün 255 ama daha kese var içinde bebek görüncek mi o var kalbi atıcak mı var fln bi kalp atışını görelim ozaman sçylicem :)zafrina89 canım babana söyledin mi bebegi ?
inşallah ben bugün sana döndünmü eve yazdım sonra programa bişi oldu tlfnda silindi aklımda yazmışım gibi kaldı heralde iyi yolculuklarrrCanim ben de bir sey yemeden siskinim.. valla rahatsizlik veriyor.. yarin tüm günüm yollarda geçecek. 2 uçak yolculuğum olacak.. duâ edin onceki gibi guzel gecsin..
Evt gebelik testi suya tuttumda siliklesti cok az golge kaldi halbuki 5 dk icinde o resimdeki gibi olmustuhayal değil çizgi var canım. şüpheleniyorsan suya tut kaybolmazsa gerçektır ama önce bıraz bekle çizgi netleşsin bir de öyle çek fotografnı
bu hcg testı değil mi yanılmadım
Canim hamilesin galiba surekli takip edemedigim icin kaciriyorum tebrik ederim allah hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin belirtilerin neydi onuda yazarmisinyok canım şimdi havalara uçucaklar kalp atışına kdr söylemeyi düşünmüyorum dğer ikiye katladı bugün bida baktırdım çarş 122 idi bugün 255 ama daha kese var içinde bebek görüncek mi o var kalbi atıcak mı var fln bi kalp atışını görelim ozaman sçylicem :)
Sarıyorum yatıyorum başka türlü Geçmiyor sabah yine de baş ağrısı ile uyanıyorum.ama çok şükür bugün hafifledi umarım bu migren vücudumu terk eder 3 gündür onunla uğraşıyorumkızlar başınızı sarın dayanılmaz olunca en ıyı çözüm bu sıkın ıyıce acıtacak kadar sıkı sarın 10 dk azaltıyorVeson peygamberımızde sararmış
evet cnm çarş günü öğrendim çok yeni ama baya belirgindi bnm çizgim dpo 13 te test yapmıştım inşallah sağlıkla devam eder darısı sizlere olur şimdi biz bebek isteyeli 19. ay bu ay bukdr zaman sonra olmayınca hsgye karar verdim bu ay aklımda ilk defa bebek yoktu bnce bunum etkisi var ısrarla regl bekledim hsgye gidicem diye her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıoduk ama meğer bu başka bişeymiş ilk kasıklarıma bıçaklar saplanıo gibi oldu adetim sancılı olur ama bu farklı bi ağrıydı anlık girip çıkıo sancı ama bebek beklemiodum adet olcam zannettim sonra beyaz akıntım hiç bitmedi onu da enfeksiyına yordum bide ateşim öyle mide bulantısı baş dönmesi fln erken tabi daha he bide ayaklarımı hiç ısıtamadım bide gazCanim hamilesin galiba surekli takip edemedigim icin kaciriyorum tebrik ederim allah hayirlisiyla dunyaya getirmeyi nasip etsin belirtilerin neydi onuda yazarmisin
bi çözüm bilsekte söylesek ama bi kolonya karabiberi biliıdum onu da yapıomuşsun saraçoğlunda bişey yokmuSarıyorum yatıyorum başka türlü Geçmiyor sabah yine de baş ağrısı ile uyanıyorum.ama çok şükür bugün hafifledi umarım bu migren vücudumu terk eder 3 gündür onunla uğraşıyorum
Bugün iyiyim CNMçok şükür.yarına inşallah birşeyim kalmaz saçlarımı kesmeyi düşünüyorum.kısacık iki gğn üstüste banyo yapıp işe gittim sanırım o da tetikledi.ne kadar kurutsam da yinede nemli kalıyor keseyim diyorumbi çözüm bilsekte söylesek ama bi kolonya karabiberi biliıdum onu da yapıomuşsun saraçoğlunda bişey yokmu
bnm eşim kısa saçlı kadına karşıBugün iyiyim CNMçok şükür.yarına inşallah birşeyim kalmaz saçlarımı kesmeyi düşünüyorum.kısacık iki gğn üstüste banyo yapıp işe gittim sanırım o da tetikledi.ne kadar kurutsam da yinede nemli kalıyor keseyim diyorum
Evet kullanıyorum cnm ben de mutlaka kuruturum:) 1-2 kez daha kestirmiştim eşimin de pek Hoşuna Gittiği söylenemez.:)) ama anlayışla karşılayacaktır.neler çektiğimi Görüyorbnm eşim kısa saçlı kadına karşıbnm saçlarm hep uzun ama hiç yıkanıp çıkmam akşam yıkanıyorum hep kafamı da kurutmadan hayatta durmam yaz kış kuruturum eşimd kurutmaz saçlarını onda da sinüzit var o azıo o zaman seni rahatlatıcaksa kestir canım eşarp kullanıomusun ben ne zaman kısa kestirsem pişman oldum
Hatırladım cnm hatırlamaz mıyım:) beni sorarsan en son histereskopi oldum Çalışmalara devam:) sen neler yaptın güzel haberler var mı?Veson canım nasılsıın beni hatırladın mı =) baya uzun zaman oldu gelmedim buralara :) nasıl gidiyor son durumlar neeee
yook kız nerdeeeeee aynı bıraktığın gibi...Hatırladım cnm hatırlamaz mıyım:) beni sorarsan en son histereskopi oldum Çalışmalara devam:) sen neler yaptın güzel haberler var mı?
canım ph değerini düşürecek birşeyler mi yapıyosun sabunla sıvı bişeyler le mi yıkıyorsun?Bu arada kızlar ben kaç gündür 1-1,5 litre su içmeye çalışıyorum ama hala idrarım koyu ve kokulubiraz daha mı artırmalıyım suyu ?? Her an mantar hortlayacak diye de diken üstündeyim
bdv ne ? ben sana bulaştırmaya calısıyorumBat yaklaşınca kendimi yine tüp topiclerinde buldum bat krizi sanirimben bdv ye gideyim bari azcik kafam dagilsin iyi geceler ateşli kızlar.
Bu arada topigimiz hamile topigi gibi oldu masallah azcik bize de bulaştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?