saraçoğlunda her şey var valla. zencefil aldım bugun sonunda 2 yudum ıctım epey rahatlattı aglayacak hale gelıyordum dusunun yanı. saraçoğlu zencefil demişti birde cola rahatlatıyor bebek için iyi degıl ama dayanamayan kızlara duyurulur. miğrene de vardır bir çözümübi çözüm bilsekte söylesek ama bi kolonya karabiberi biliıdum onu da yapıomuşsun saraçoğlunda bişey yokmu
bir derdim var bölümü. bulaştır sumbulum bulaştır. işim tüp bebege kalirsa yandımbdv ne ? ben sana bulaştırmaya calısıyorum
Ben gormemisim canim bu şeker islerinde tecrubeliyim kardesim tip1 annem tip2 diyabet bende insulin direnci var reaktif hipoglisemi var gorsem o yuzden mutlaka yazardimKizlar sonuc nasil?
Yok haklisin annemde soyluyor aynisini unutmazsan yenisi gelmeyecek diyor o ara baya problemlrr olmustu kendimi sucluyorum belki ondan unutamadimİki gün sonra tekrarla bence cnm.
Kuzum yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, ilk bebeğine saygı duyuyorum, sevgi de. Seni seçti ve geldi ama bir sebeple kalamadı, gitti. Sana sadece anne olabileceğini söyledi belki de. Ama o artık kendi aleminde. Onun yolu başka idi. Yoluna devam etti. Böyle olması gerekiyordu. Oysa Yen'i gelecek bebeğin bambaşka bir yol ile gelecek. Onun yolu seninle kalmaktan ve senin evladın olmaktan geçiyor. Bu yüzden lütfen ama lütfen kayıpların yerine tıpkısı gibi koyma gelecek bebeğini. Ben yaşamımızda bu tür kilitler yaratmaktan yana değilim. Bu yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Kusuruma bakma cnm lütfen.
Kusura bakma cnm, ben hiç anlamıyorum gebelik şekeri ölçümlerinden, gördüm ama bir şey yazamadım. Henüz o level'a gelemedim
Allah Allahh valla en basta guzel bi doktor bulman gerekiyor o zaman canim yaa... nerde oturuyorsun ki?? Paranla rezil ediyorlar yaa şikayet edeceksin aslinda. Ben istedigim zamana randevu alabiliyormrandevu bulamadığımdan gidemiyorum ztm canım para önemli diil nöbetçiye gitmem lazım anca o da mantar olduğumda muayene bile etmek istemedi ilaç yazıyım git başımdan der gibi bi havadaydı baştan savıolar
sagol canim Allah razi olsun. Biraz gerginim o da bulantıyı tetikledi uyuyamadıminşallah ben bugün sana döndünmü eve yazdım sonra programa bişi oldu tlfnda silindi aklımda yazmışım gibi kaldı heralde iyi yolculuklarrr
Kimyasalda kanaman uzun sureli oluyor:) normal regl kanamasi gibi ama ilk donemleri yogun son dönemleri de lekelenme seklindeydi bende.. seninki yerlesme olabilir mi? Ya da rahim kendini hazırlıyor olabilir mii acabaaaaKızlar kimyasal olduğunda kanama nasıl oluyor dünden beri 3 defa duş aldım beyaz akıntı görüyorum duştan sonra minicik kırmızı nokta oluyor delirecem bitmişti benim adet kahve lekeden sonra hiç kırmızı akıntı olmazdı noluyor bana bilen bi akıl versin. Nolur ya
Canim korkularını hepimiz anlıyoruz ama kuzguni arkadasimizin da dedigi gibi odak noktamiz bu olursa ilerleyemeyiz. O yüzden olumlu düşün en azindan hamile kalıyorsun. Yani sirada saglicakla dogurabilmek var. Rabbim evlat hasretiyle yanip uzaktan bakan anne adaylarinin kucaklarini bos birakmasin insallahYok haklisin annemde soyluyor aynisini unutmazsan yenisi gelmeyecek diyor o ara baya problemlrr olmustu kendimi sucluyorum belki ondan unutamadim
Doktorumda belki onun oncesi sonrasi kac defa kimyasal gecirdin diyor yani benim beta 8 10 ciktigi adet gordugumde oldu
Cok mu bahsediyorum? Farkinda degilim sadece sana degil butun arkadaslara soyluyorum lutfen kusuruma bakmayin
Yok cnm Yapmıyorum histereskopi den sonra mantar oldum fitil falan derken yeni düzeldim şimdide idrar yolu enfeksiyonu var sanırımcanım ph değerini düşürecek birşeyler mi yapıyosun sabunla sıvı bişeyler le mi yıkıyorsun?
Hadi Hayırlısı:)yook kız nerdeeeeee aynı bıraktığın gibi...
doğu da görev yapıyorduk elimiz kolumuz bağlıydı. yazdan beri batıya döndük ucundan tutalım artık dedik. ekim ayında tekrar rahim filmi çekildi şükrler olsun ilk defa iki tüpüm de açıldı doktorum yüzde 90 hamile kalmanı bekliyorum bu yıl içersinde dedi. bu ay klomene başladık 2 gün oluyor bakalım bi yandan da inofolic kullanıyorum. eşime de sperm hareketliliğini arttıran destek verici gıda takviyesi yazdı proxeed plus diye. bakalım artık bu ay ne olacak önümüzde ki aylar ne olacak =)
Benimki de bazen öyle ne dediğini bilmiyor lafın nereye varacağını anlamıyorlar herhalde:))Benim akıllı koca bu sabah namaza kalkarken annesi benide kaldırmasını söyledi diyo ona ki o ateş ölçüyor 5 dk sonra kaldiracam onu akıl dağıtılırken erkekler nerdeydi acaba öyle sinir oldum ki sonra annesi diyo ki niye ateş ölçüyor dedim onu da açıklasan su günler çalışma yapıyoruz diye...
Merhaba, kullanabilirsin tabi zaten koenzim q 10 3 ay sonra etkisini gösteriyor ama histeroskopiden sonra korunma surecin olabilir. Ofis histeropkopi mi olacak?@deeploneliness canım meraba ya bu kullandığın şeyleri almayı düşünüyorum da sence kullanayım mı İnofolik ve q 10 histeroskopiye gireceğimde onun sonrasında bunları içip yumurtlama tarihini bekleyeyim diyorum
Normal histeroskopi Can'ım narkoz verecekler korunma sürecini de bir adet dönemi yeterli diyorlar ama kararsızım bilmiyorumMerhaba, kullanabilirsin tabi zaten koenzim q 10 3 ay sonra etkisini gösteriyor ama histeroskopiden sonra korunma surecin olabilir. Ofis histeropkopi mi olacak?
O zaman dr unu dinlemelisin. Burda iki ay korunanlar var histeroskopiden sonra. En azından rahim toparlanir daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın. .Normal histeroskopi Can'ım narkoz verecekler korunma sürecini de bir adet dönemi yeterli diyorlar ama kararsızım bilmiyorum
1 lt nedir veson ben 2_3 arası içiyorum :)Bu arada kızlar ben kaç gündür 1-1,5 litre su içmeye çalışıyorum ama hala idrarım koyu ve kokulubiraz daha mı artırmalıyım suyu ?? Her an mantar hortlayacak diye de diken üstündeyim
Allah Allahh valla en basta guzel bi doktor bulman gerekiyor o zaman canim yaa... nerde oturuyorsun ki?? Paranla rezil ediyorlar yaa şikayet edeceksin aslinda. Ben istedigim zamana randevu alabiliyorm
sagol canim Allah razi olsun. Biraz gerginim o da bulantıyı tetikledi uyuyamadım
evet sanki daha belirgin canım :) silik çizgilere ümitlenmekten korkuyorum ben inşallah vardır :) kan testi yaptırcak mısın beklicek misin bi kaç gün ddaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?