Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi çözüm bilsekte söylesek ama bi kolonya karabiberi biliıdum onu da yapıomuşsun saraçoğlunda bişey yokmu
saraçoğlunda her şey var valla. zencefil aldım bugun sonunda 2 yudum ıctım epey rahatlattı aglayacak hale gelıyordum dusunun yanı. saraçoğlu zencefil demişti birde cola rahatlatıyor bebek için iyi degıl ama dayanamayan kızlara duyurulur. miğrene de vardır bir çözümü

Kizlar sonuc nasil?

Ben gormemisim canim bu şeker islerinde tecrubeliyim kardesim tip1 annem tip2 diyabet bende insulin direnci var reaktif hipoglisemi var gorsem o yuzden mutlaka yazardim
Aclik sekerin cok iyi 70-90 arasi mukemmel 60 dk. Da 156 iyi seker olsa 200 ustune cikardi
2 saat sonunda 120-140 arasi yukselis sinirda normal kabul ediliyor mesela benim 120 dk.da 116 cikmisti ama hamilelerde 140 normal kabul ediyor doktorlar
Cok yogun karbonhidrat tuketmezsen sıkıntı yaratmaz

Yok haklisin annemde soyluyor aynisini unutmazsan yenisi gelmeyecek diyor o ara baya problemlrr olmustu kendimi sucluyorum belki ondan unutamadim
Doktorumda belki onun oncesi sonrasi kac defa kimyasal gecirdin diyor yani benim beta 8 10 ciktigi adet gordugumde oldu
Cok mu bahsediyorum? Farkinda degilim sadece sana degil butun arkadaslara soyluyorum lutfen kusuruma bakmayin

Kızlar kimyasal olduğunda kanama nasıl oluyor dünden beri 3 defa duş aldım beyaz akıntı görüyorum duştan sonra minicik kırmızı nokta oluyor delirecem bitmişti benim adet kahve lekeden sonra hiç kırmızı akıntı olmazdı noluyor bana bilen bi akıl versin. Nolur ya

Allah Allahh valla en basta guzel bi doktor bulman gerekiyor o zaman canim yaa... nerde oturuyorsun ki?? Paranla rezil ediyorlar yaa şikayet edeceksin aslinda. Ben istedigim zamana randevu alabiliyorm
inşallah ben bugün sana döndünmü eve yazdım sonra programa bişi oldu tlfnda silindi aklımda yazmışım gibi kaldı heralde iyi yolculuklarrr
sagol canim Allah razi olsun. Biraz gerginim o da bulantıyı tetikledi uyuyamadım

Kimyasalda kanaman uzun sureli oluyor:) normal regl kanamasi gibi ama ilk donemleri yogun son dönemleri de lekelenme seklindeydi bende.. seninki yerlesme olabilir mi? Ya da rahim kendini hazırlıyor olabilir mii acabaaaa

Canim korkularını hepimiz anlıyoruz ama kuzguni arkadasimizin da dedigi gibi odak noktamiz bu olursa ilerleyemeyiz. O yüzden olumlu düşün en azindan hamile kalıyorsun. Yani sirada saglicakla dogurabilmek var. Rabbim evlat hasretiyle yanip uzaktan bakan anne adaylarinin kucaklarini bos birakmasin insallah

canım ph değerini düşürecek birşeyler mi yapıyosun sabunla sıvı bişeyler le mi yıkıyorsun?
Yok cnm Yapmıyorum histereskopi den sonra mantar oldum fitil falan derken yeni düzeldim şimdide idrar yolu enfeksiyonu var sanırım

Hadi Hayırlısı:)

Benim akıllı koca bu sabah namaza kalkarken annesi benide kaldırmasını söyledi diyo ona ki o ateş ölçüyor 5 dk sonra kaldiracam onu akıl dağıtılırken erkekler nerdeydi acaba öyle sinir oldum ki sonra annesi diyo ki niye ateş ölçüyor dedim onu da açıklasan su günler çalışma yapıyoruz diye...

Benimki de bazen öyle ne dediğini bilmiyor lafın nereye varacağını anlamıyorlar herhalde:))

Bugün ilişkiden sonra yine yanma ve kaşıntı oldu çok ama çok morelim bozuk sinirlerim de.nasıl kurtulacağım bu dertten yaa.gerçekten psikolojimi bozdu bu durum.fitil biteli daha 4 gün oldu ya etkisi bu kadar mı bunun

Merhaba, kullanabilirsin tabi zaten koenzim q 10 3 ay sonra etkisini gösteriyor ama histeroskopiden sonra korunma surecin olabilir. Ofis histeropkopi mi olacak?

Merhaba, kullanabilirsin tabi zaten koenzim q 10 3 ay sonra etkisini gösteriyor ama histeroskopiden sonra korunma surecin olabilir. Ofis histeropkopi mi olacak?
Normal histeroskopi Can'ım narkoz verecekler korunma sürecini de bir adet dönemi yeterli diyorlar ama kararsızım bilmiyorum

Normal histeroskopi Can'ım narkoz verecekler korunma sürecini de bir adet dönemi yeterli diyorlar ama kararsızım bilmiyorum
O zaman dr unu dinlemelisin. Burda iki ay korunanlar var histeroskopiden sonra. En azından rahim toparlanir daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın. .

Bu arada kızlar ben kaç gündür 1-1,5 litre su içmeye çalışıyorum ama hala idrarım koyu ve kokulu biraz daha mı artırmalıyım suyu ?? Her an mantar hortlayacak diye de diken üstündeyim
1 lt nedir veson ben 2_3 arası içiyorum :)

ist malesef her yer kalabalık her yer rezalet

evet sanki daha belirgin canım :) silik çizgilere ümitlenmekten korkuyorum ben inşallah vardır :) kan testi yaptırcak mısın beklicek misin bi kaç gün ddaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…