Aynen ben doktorumla konuşayım ama onay verir gibi geliyor rahat biri çünkü ben işimi sağlama alayım 2 adet dönemi yapayımO zaman dr unu dinlemelisin. Burda iki ay korunanlar var histeroskopiden sonra. En azından rahim toparlanir daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın. .
Evet cnm daha net ama bu tarz silik testlere hep şüpheli yklaşıyorum bazen yanıltabiliyır inşallah yarına daha da koyulaşır:)Kizlar baska bi test alip yaptim ilk bes dakka icinde cektim yine tam belirgin degil ama dune gore sanki daha belirgin ne olur hamilesin diyin bana sevinemiyorum bile hevwsim kursagimda kalir diyeVeson @zafrina89 @iiz FreeSoull
1 lt nedir veson ben 2_3 arası içiyorum :)
Insallah beklicem pazartesi gidicem artikdoktora insallah koyulasirEvet cnm daha net ama bu tarz silik testlere hep şüpheli yklaşıyorum bazen yanıltabiliyır inşallah yarına daha da koyulaşır:)
Pazartesiye kadar beklocem canim y o zamana kadarda koyulasir belki pazartesi kan tatlili yaptirayim artikevet sanki daha belirgin canım :) silik çizgilere ümitlenmekten korkuyorum ben inşallah vardır :) kan testi yaptırcak mısın beklicek misin bi kaç gün ddaha
Dune gore daha koyu canim. Insallah vardir kanda daha da belli olur.Kizlar baska bi test alip yaptim ilk bes dakka icinde cektim yine tam belirgin degil ama dune gore sanki daha belirgin ne olur hamilesin diyin bana sevinemiyorum bile hevwsim kursagimda kalir diyeVeson @zafrina89 @iiz FreeSoull
Bu tür destek ilaçlar ya da kütler üç ay sonraki yum.lara fayda sağlıyor. Ara vermeksizin başla cnm. Zaman kıymetli@deeploneliness canım meraba ya bu kullandığın şeyleri almayı düşünüyorum da sence kullanayım mı İnofolik ve q 10 histeroskopiye gireceğimde onun sonrasında bunları içip yumurtlama tarihini bekleyeyim diyorum
Cnm benim senin hiç kusurun yok, istediğin kadar bahset ama teni geleni gidenin yerine koyma yeter. Ben onu demek istedim. Yoksa hepimiz bahsediyoruz kayıplarımızdan.Yok haklisin annemde soyluyor aynisini unutmazsan yenisi gelmeyecek diyor o ara baya problemlrr olmustu kendimi sucluyorum belki ondan unutamadim
Doktorumda belki onun oncesi sonrasi kac defa kimyasal gecirdin diyor yani benim beta 8 10 ciktigi adet gordugumde oldu
Cok mu bahsediyorum? Farkinda degilim sadece sana degil butun arkadaslara soyluyorum lutfen kusuruma bakmayin
Dr.unu ara telefonla hal çaresine baksın cnm, onlar ezbere biliyor bu sorunları hemen Yen'i bir tedavi verecekse versin. Yine regle kalmasın. Daha bebek tutunmadıBugün ilişkiden sonra yine yanma ve kaşıntı oldu çok ama çok morelim bozuk sinirlerim de.nasıl kurtulacağım bu dertten yaa.gerçekten psikolojimi bozdu bu durum.fitil biteli daha 4 gün oldu ya etkisi bu kadar mı bunun
Cnm bugün daha iyi çıkmış. Bence var. İnşallah test hatası değildir. Reglin kaç gün var?Kizlar baska bi test alip yaptim ilk bes dakka icinde cektim yine tam belirgin degil ama dune gore sanki daha belirgin ne olur hamilesin diyin bana sevinemiyorum bile hevwsim kursagimda kalir diyeVeson @zafrina89 @iiz FreeSoull
Dun adet gunum canim insallah vardirBu tür destek ilaçlar ya da kütler üç ay sonraki yum.lara fayda sağlıyor. Ara vermeksizin başla cnm. Zaman kıymetli
Cnm benim senin hiç kusurun yok, istediğin kadar bahset ama teni geleni gidenin yerine koyma yeter. Ben onu demek istedim. Yoksa hepimiz bahsediyoruz kayıplarımızdan.
Dr.unu ara telefonla hal çaresine baksın cnm, onlar ezbere biliyor bu sorunları hemen Yen'i bir tedavi verecekse versin. Yine regle kalmasın. Daha bebek tutunmadı
Cnm bugün daha iyi çıkmış. Bence var. İnşallah test hatası değildir. Reglin kaç gün var?
Insallah canim ya belki yarin ilk idrarla yaparsam dahada koyulasirDune gore daha koyu canim. Insallah vardir kanda daha da belli olur.
Daha yapma, ptesi yap. Bence o gün daha güzelini göreceğiz.Dun adet gunum canim insallah vardir
Canim fitille beraber ilac vermedi mi hiç sana benim geçmeyince öyle tedavi yapıyordu doktor hem fitil hemde 2 yada4 tabletlik bi ilac veriyorduBugün ilişkiden sonra yine yanma ve kaşıntı oldu çok ama çok morelim bozuk sinirlerim de.nasıl kurtulacağım bu dertten yaa.gerçekten psikolojimi bozdu bu durum.fitil biteli daha 4 gün oldu ya etkisi bu kadar mı bunun
Rabbim cennete aldığı bebeğinin yerine cennetten miss kokulu bebek göndersin sana canım..Bu ay hamile kalirsam dogum tarihini 12 kasim gosteriyor 1 hafta erken alir doktor 6 kasima gelir ilk bebegimi kaybettiğim gun o gun
Histeroskopi sonrası Doğum kontrol hapı vb. Bişey kullandın mi sen onlarda maalesef mantara sebeb oluyorYeterli gelmediği kesin zaten bu histereskopi bana hiç iyi gelmedi sorunlarım Geçmek bilmiyor.
Sen sistit oldun galiba hem mantar hem idrar yolları bence bidaha doktora git sen canım ben kac ay uğraştımYeterli gelmediği kesin zaten bu histereskopi bana hiç iyi gelmedi sorunlarım Geçmek bilmiyor.
Oyle yapiyim demi neyse sabredebilirsem pazartesi yaparim:)Daha yapma, ptesi yap. Bence o gün daha güzelini göreceğiz.
Ay bilmiyorum dururken birşey yok ilişki oldu başladı kaşınmaya sonrada uzun süre yandı sanki acı biber sürülmüş gibi.kocamı zaptedenilirsem regl a kadar ilişki düşünmüyorum Adana daki Dr teli yokBu tür destek ilaçlar ya da kütler üç ay sonraki yum.lara fayda sağlıyor. Ara vermeksizin başla cnm. Zaman kıymetli
Cnm benim senin hiç kusurun yok, istediğin kadar bahset ama teni geleni gidenin yerine koyma yeter. Ben onu demek istedim. Yoksa hepimiz bahsediyoruz kayıplarımızdan.
Dr.unu ara telefonla hal çaresine baksın cnm, onlar ezbere biliyor bu sorunları hemen Yen'i bir tedavi verecekse versin. Yine regle kalmasın. Daha bebek tutunmadı
Cnm bugün daha iyi çıkmış. Bence var. İnşallah test hatası değildir. Reglin kaç gün var?
Evet ilacı da içtim iki sanah iki akşamCanim fitille beraber ilac vermedi mi hiç sana benim geçmeyince öyle tedavi yapıyordu doktor hem fitil hemde 2 yada4 tabletlik bi ilac veriyordu
Hamilesin tebrikler:)) ben de goruyorumKizlar baska bi test alip yaptim ilk bes dakka icinde cektim yine tam belirgin degil ama dune gore sanki daha belirgin ne olur hamilesin diyin bana sevinemiyorum bile hevwsim kursagimda kalir diyeVeson @zafrina89 @iiz FreeSoull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?