Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Histeroskopi sonrası Doğum kontrol hapı vb. Bişey kullandın mi sen onlarda maalesef mantara sebeb oluyor
Yok antibiyotik verdi bırdaki Dr o Yüzden olmuş dedi ilaç fitil krem verdi eşime de ver dedim gerek yok dedi kremleri kuşllanmadım nedense ihtiyaç duymadım fitili ve ilacı kullandım 3 gündür rahattım şuanda da sıkıntı yok ama sabah ilişki de yine rahatsız oldum sanırım yeniden başlayacak

Veson monurol iç canım eczane vermiyo sağlık ocağında yazdirabilirsin bi defada kesiyor sistit ı

Veson monurol iç canım eczane vermiyo sağlık ocağında yazdirabilirsin bi defada kesiyor sistit ı
Su miktarını en az 2 litreye çıkarttım 2-3 gün içeyim geçmezse bir tahlil veririm Dediğin gibi sağlık Ocağında şuanda koku ve koyuluk dışında sıkıntı yok ama mantar da sanki başlayacak ona ne yapabilirim başlarsa hiçbir fikrim yok geçen ay çok çektim.en iyisi ilişkiden uzak durmak

Mantar için kullandığın ilaç sistit e neden olabiliyor yanma varsa vakit kaybetme acile git tahlilde çıkar yazdır monurol ü canım. Zaman az bekleme bence

Insallah beklicem pazartesi gidicem artikdoktora insallah koyulasir
Tebrikler... Hamilelik başlamış bence. İnşallah devamı gelir. Allah seni ve isteyen tüm kadınları hayırlısı ile bebeklerine kavuştursun. Ne olur Allahım nasip et bize de.

Ateşim yükseliyor düzenli adet oluyorum amh fsh li e2 tsh hepsi iyi eşimin spermleri iyi. Peki ben neden hamile kalamiyorum. Birde biliyorsanız yumurta catlamasa da ateş yükselir mi

Mantar için kullandığın ilaç sistit e neden olabiliyor yanma varsa vakit kaybetme acile git tahlilde çıkar yazdır monurol ü canım. Zaman az bekleme bence
Ay bilmiyorum ne neye neden oldu iyice sinirlerim bozuldu yanma sadece ilişkiden sonra vajina içinde oldu idrar yaparken yanma yok

Veson geçmiş olsun
Sağol cnm
Ateşim yükseliyor düzenli adet oluyorum amh fsh li e2 tsh hepsi iyi eşimin spermleri iyi. Peki ben neden hamile kalamiyorum. Birde biliyorsanız yumurta catlamasa da ateş yükselir mi
ateş regl a kadar yüksek devam ediyorsa çatlıyordur cnm herkes vaktini bekliyor daha fazla beklemeyelim inşallah

Hastanesini ara, illa ki ulaşırsın. Ben mail bile attığım oluyor napim valla, dönüş yapana kadar...

Ahhh ahhhh bu sorunun keşke cevabı olsa... bence çatladığını için yükseliyor cnm. Var mı ateş takibin?

Ama ben 15. Gün akşam donktora gittim. Karından baktı ve yumurta yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…