Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar baska bi test alip yaptim ilk bes dakka icinde cektim yine tam belirgin degil ama dune gore sanki daha belirgin ne olur hamilesin diyin bana sevinemiyorum bile hevwsim kursagimda kalir diye Veson @zafrina89 iiz @Kuzguni
hamilesin canım. bu senın 2-3 testın degıl mı zaten.
gözün aydın canım hamilesin . gitte kan ver benım çizgim tam böyleydı değerım 26.89 çıkmıştı . bugun gıdersen senınde bu cıvar cıkar.
gözün aydın

Yeterli gelmediği kesin zaten bu histereskopi bana hiç iyi gelmedi sorunlarım Geçmek bilmiyor.
canım su çözüm olur buyuk ıhtımal dediğim gibi dene

otudugun yerden hıc kalkmadan altına kacıracak kadar su ıc zor yetısecek kadar tek seferde cısısnı yap çok çok ıyı gelıyor ben bu yontemle ılacsız kurtuluyorum enfeksıyonda. bır kere benı aglayacak kadar olmustu yerımden kalkamadım hem yanıyor hem acıyor hem agrı yapıyordu böyle yaptım 15 dk bır seyım kalmadı

Hastanesini ara, illa ki ulaşırsın. Ben mail bile attığım oluyor napim valla, dönüş yapana kadar...
Bugün cumartesin pazartesi salıya kadar su miktarını arttırarak içeyim şikayetlerde azalma olmazsa sağlık ocağında bir idrar tahlili bir de smear sonucunu alıp Adana ya giderim artık telefonla olacak iş değil.

Iki gubdur anlam veremedim sekilde karnimda bebek kasiliyo tostop oluyo ve tas gibi oluyorum bide bebk hala donmedi asagiya baya baski yapiyo asagiya dogru rabbim herkese nasip etsin anneligu bu hafta cok zorlandim henuz bisi yok sancimda var ama yalanci sanci o belli sirttan vurmadi henuz bide inanilmaz mide yangisi var psikolojik olarak cokuntudeyim biraz onunda etkisi var sanirim

Yok çok şükür öyle ciddi bir şikayetim yok idrar koyu ve kokulu.sadece.bir de sabah ilişki de vajina da kaşıntı yanma oldu.mantarda yaşadıklarımın hafifi diyeyim.sanırım sistit ve vajinit yeni yeni Başlıyor.

şimdi tam olarak anlamadım nasıl yapacağım? 4-5 bardak su içip iyice sıkışama kadar bekleyip birden boşaltacak mıyım?

Reactions: iiz
Cnm bildiğim kadar ile doğum sancılarını tarif ediyorsun o taş gibi kasılma falan birkaç kişiden daha duymuştum.ama yalancı mı gerçek mi onu bilemem.hiç doğum Sancısı yaşamadım:)artık 38 desin stres yapma normal olmazsa sezeryan olsun artık Bebeğin doğuma hazır yeteri kadar büyük

O bende de oldu 2 defa. Ama ara zamanlarda bir kereye mahsus. Hemen idrara gidip sirkeli su yapmıştım.geçmişti.ama yanma olayı yumurtlama ile alakasız zamanda olmuştu.hani daha zor oluyor ya ilişki o zamanlarda . Hatta eşime kızmıştım onu suçlamıştım. İlişki Öncesi Dikkat et sende diye..
Ay bilmiyorum ne neye neden oldu iyice sinirlerim bozuldu yanma sadece ilişkiden sonra vajina içinde oldu idrar yaparken yanma yok

Evet ama oyle ciddi degik yani nasi desemki basi yukarda onu baris bi sekikde anliyorum tamda gibek deliginin orda toplani yani tostop oluyo snaorim son haftaalr ya ondan boyle oluyo bi hafta sonra dr kontrolum var 13 unde bakalim o zaman kadar gelemzse drum ne dicek cunku hic donmedi asagiya zaten sezeryan normal bunu dusunmuyorum yani hayirlisi neyse o olsun normal olmasini isterim ama rabbim neyi masio ederse o olacak hayirlisiyla gelsinde kizimdan kiymetli degil hicbise rabbim hepinize nasio etsin bu duyguyu tek duam bunu sizlerinde guzelce yasamaniz

Adam Allah var çok dikkat ediyor çünkü çektiğimi Görüyor ama yine de çatıyorum adama:)) bir rahat bırakmıyor rahim de kendini toplasın .

Bence çatlamış kurallara uygun Ölçüm yaptıysan tablona göre yumurta çatlamış Dr ne derse desin ben Ateş'e bakarım.:))
Cevap için teşekkür ederim. Her sabah 07:15 yataktan kalkmadan olcuyorum pazarları bile saati kurup olcuyorum. Akıntı takibi de yapıyorum. Off ki off hormonlar iyi çalışıyor olabilir diye herşey yolunda görülüyor ama bir sorun var sanki. Gerçekten anlamıyorum. Doktorda tüp yap diyor ilgilenmiyor. İyiki sizler varsınız. Her hamile haberine seviniyorum bana da ümit oluyor.

Ben de bazen öyle düşünüyorum sebep yoksa neden olmuyor?? Ama vakti var hepimiz onu bekliyoruz.inşallah bu ay güzel haberler verirsin:)

Canım Allah yardımcın olsun ikinize de sağlık versin normalde son haftalar haftalık kontrol olmuyo mu benim kuzenim son haftalara girmişti kontrole diye gitti içerde sancı açılma varmış doğuma yatış demiş doktor hemen gittim yanına hastane bahçesinde oturduk ya yatış yapacaksın bişey hissetmiyo musun dedim göbeğinin orasını gösterdi şurda biraz kasılma çekilme gibi hafif bişey dedi güldük oturduk falan akşama doğum yaptı normal senin de hepimizin de böyle kolay bi avazda doğumu olsun inşallah canım o günleri biz de görelim inşallah

Canım ben oglumu 16 subatta dogurmustum normal dogumla. Hep yuruyus yap demıstı doktorum Nst de hıc sancım yoktu. Bu gıdısle sunı verıcez gıbı dıyordu. Gonlumu ferah tutup gunde 4-5 saat yuruyuslu avm gezılerınden sonra 39+4 te sadece adet sancısı basladı. Ben bel agrısı beklerken belli aralıklarla artan adet agrısıyla dogum yaptım. Agrı cok degısebılıyor kişisen kışiye. En onemlı ozelliği belli aralıklarla gelmesiydi. Zaten rabbim nasıl dogum ederse oyle oluyor gonlunu ferah tut. Psikolojik olarak neden cokuntudesın?

hayır 5 bardak değil. bır yere otur elıne 2 lıtre su al ve hepsını ıc . tuvalete zor yetısecek kadar sıkısmalısın . altına kaçıracak kadar sıkısmalısın ve tuvalete gıt tek seferde hepsını yap. suğer yöntem ne zaman bır sey hıssetmeye başlaasam benı tek seferde kurtarıyor bu yöntem. bır kere doktora gıdemeyecek haldeydım sabah bır kalktım acıdan kıvranıyorum yanıyormu acıyormu anlamayacak kadar bu işe yarıyor bende . sende dene bakalım

Iki litre midenemeye çalışacağım

Amin canim bnm bende oyke saniyodum ama gerek duymaidi dr bende anlamadim risk olmadi icin herhal

Adetliyken de migren tutuyor mu senin Veson cok fenayim kafayi kaldiracak halim yok birde temizlik yapmaya calisiyorum bittim mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…