- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Yaaa kendimi yanliz hisseisyorum sanirim ailemin de yanimda olmasini istememden kaynaklaniyo annelik bambaska bi psikolji anlatamiyorumda ama ilgiye ihtiyacim var sanki esimin gostermesine ragmen ama ne bilim ben bile anlam veremiyorum korkmuyorum dogumdan vs ama bu baska bisi ya tek dusuncem kizim saglicakla gelsin kucagimaCanım ben oglumu 16 subatta dogurmustum normal dogumla. Hep yuruyus yap demıstı doktorum Nst de hıc sancım yoktu. Bu gıdısle sunı verıcez gıbı dıyordu. Gonlumu ferah tutup gunde 4-5 saat yuruyuslu avm gezılerınden sonra 39+4 te sadece adet sancısı basladı. Ben bel agrısı beklerken belli aralıklarla artan adet agrısıyla dogum yaptım. Agrı cok degısebılıyor kişisen kışiye. En onemlı ozelliği belli aralıklarla gelmesiydi. Zaten rabbim nasıl dogum ederse oyle oluyor gonlunu ferah tut. Psikolojik olarak neden cokuntudesın?
Gelcek annesi inşallah evin miss gibi bebek kokacak bebekli evde en imrendigim şeydir kapıdan içeri girer girmez miss gibi bi bebek kokusu olur Allah ım isteyen herkesin yuvasını bu cennet kokusuyla taclandirsinYaaa kendimi yanliz hisseisyorum sanirim ailemin de yanimda olmasini istememden kaynaklaniyo annelik bambaska bi psikolji anlatamiyorumda ama ilgiye ihtiyacim var sanki esimin gostermesine ragmen ama ne bilim ben bile anlam veremiyorum korkmuyorum dogumdan vs ama bu baska bisi ya tek dusuncem kizim saglicakla gelsin kucagima
Ben gormemisim canim bu şeker islerinde tecrubeliyim kardesim tip1 annem tip2 diyabet bende insulin direnci var reaktif hipoglisemi var gorsem o yuzden mutlaka yazardim
Aclik sekerin cok iyi 70-90 arasi mukemmel 60 dk. Da 156 iyi seker olsa 200 ustune cikardi
2 saat sonunda 120-140 arasi yukselis sinirda normal kabul ediliyor mesela benim 120 dk.da 116 cikmisti ama hamilelerde 140 normal kabul ediyor doktorlar
Cok yogun karbonhidrat tuketmezsen sıkıntı yaratmaz
Canım oyle hıssetmen cok dogal. Bol bol dua et ve keyfını yerıne getırecek aktıvıteler yapabılırım. Sen mutlu olursan bebısın de mutlu olurYaaa kendimi yanliz hisseisyorum sanirim ailemin de yanimda olmasini istememden kaynaklaniyo annelik bambaska bi psikolji anlatamiyorumda ama ilgiye ihtiyacim var sanki esimin gostermesine ragmen ama ne bilim ben bile anlam veremiyorum korkmuyorum dogumdan vs ama bu baska bisi ya tek dusuncem kizim saglicakla gelsin kucagima
Şeker yüklemesi sonucu mu canım ? Canan Hoca tokluk şekeri 140 ı aşmamalı diyor ama o şeker yüklemesine karşı zaten. Doktoruna gösterdin mi sonucu ne dedi ?
Evet cnm ya adet olmadan tutuyor yada adetin 1-2-3 .günleri bazen ağır bazen hafif ama mutlaka her ay atak geçiriyorum .çok geçmiş olsunAdetliyken de migren tutuyor mu seninVeson cok fenayim kafayi kaldiracak halim yok birde temizlik yapmaya calisiyorum bittim mahvoldum
Canim benim seninle tam bir tanisikligimiz yok ama kizlara yazdigin kadar biliyorum tam duygusallik coktu ailene ozlemlerin var hepsi birikmistir heyecan korku endise insallah rabbim sana kolay dogumlar nasip etsin.Evet ya snairim oyle bi garip oldum ya hem bedimde guzursuzluk hemde ruhumda
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.Kİzlar kuzenimin bebeği düştü gece birden sancı başlamış sabah düşmüş doktorda muayene sırasında üstelik herşey yolundaydı kanama 1 gün olmustu kese çok güzel yerinde demişti 1 gün önce doktoru
Kİzlar kuzenimin bebeği düştü gece birden sancı başlamış sabah düşmüş doktorda muayene sırasında üstelik herşey yolundaydı kanama 1 gün olmustu kese çok güzel yerinde demişti 1 gün önce doktoru
Kİzlar kuzenimin bebeği düştü gece birden sancı başlamış sabah düşmüş doktorda muayene sırasında üstelik herşey yolundaydı kanama 1 gün olmustu kese çok güzel yerinde demişti 1 gün önce doktoru
6 buçuk haftası dolmuştuçok geçmiş olsun canım ne kadarlikti ?
Rabbim sabir versin insallah en hayirli zamanda sagliklisi nasip olsun.6 buçuk haftası dolmuştu
Haklisin kuzum benim suan adet sancisi gibi sancilarim var sanirim bunlarda etkiliyo beni zorlandikca duygusala bagliyorum iste annelik heyecanida cabasi rabbim herkese nasio etsinCanım oyle hıssetmen cok dogal. Bol bol dua et ve keyfını yerıne getırecek aktıvıteler yapabılırım. Sen mutlu olursan bebısın de mutlu olur
Aminnn canim benim aminnnn insaAllahGelcek annesi inşallah evin miss gibi bebek kokacak bebekli evde en imrendigim şeydir kapıdan içeri girer girmez miss gibi bi bebek kokusu olur Allah ım isteyen herkesin yuvasını bu cennet kokusuyla taclandirsin
Canim cok gecmis olsun rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah hepimizeKİzlar kuzenimin bebeği düştü gece birden sancı başlamış sabah düşmüş doktorda muayene sırasında üstelik herşey yolundaydı kanama 1 gün olmustu kese çok güzel yerinde demişti 1 gün önce doktoru
Allah Allah.... bence imkanı yok. Yum olmamış tablolar böyle olmaz cnm. Ovu testinde çizgiler koyu di mi.Ama ben 15. Gün akşam donktora gittim. Karından baktı ve yumurta yok dedi
Canım rabbım saglıkla kavustursun, guzel haberlerını alalım inşallah guzel zamandaHaklisin kuzum benim suan adet sancisi gibi sancilarim var sanirim bunlarda etkiliyo beni zorlandikca duygusala bagliyorum iste annelik heyecanida cabasi rabbim herkese nasio etsin
Canim bende de oluyordu o hamilelik oncesi.. zorluyoruz galiba ondan oluyo bence. İdrarda yanma yoksa koku yoksa eger.. bol bol su iç. Bi de fazla yikama istersen.. fazla temizlemek de sıkıntı yaratabiliyor... suyunu bol içAy bilmiyorum ne neye neden oldu iyice sinirlerim bozuldu yanma sadece ilişkiden sonra vajina içinde oldu idrar yaparken yanma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?