Cok gecmis olsun6 buçuk haftası dolmuştu
Canim bebegin donmesi icin herhangibi taktikleri yokmuymus.. insAllah kolay olur dogumun bir avazda kurtarır Rabbim seni ve siradaki butun hamişlerimizi.. onun stresi var sende.. tatlı telaşlar.. Rabbim saglikli sihaatli kucagina versin insAllah!Haklisin kuzum benim suan adet sancisi gibi sancilarim var sanirim bunlarda etkiliyo beni zorlandikca duygusala bagliyorum iste annelik heyecanida cabasi rabbim herkese nasio etsin
Canim hos geldin o zaman. Sagsalim evine var inşallahKizlar ben de istanbula uçtum, 2 saat sonra da konyaya uçacağım.. ilk uçuşumda uskufra ettim :) hatira oldu
Canim bir tekrar bak bakalim içten mi yoksa tahriş mi. Kesik kani gibiyse tahristen olabilir. Insallah onemli birşey değildir. Dikkat et canimWc gidince peceteye biraz kan geldi.
Icten mi geldi distan mi bilmiyorum. Tahristen de olabilir dun baya kasimistim. Umarim icten degildir
Canim hos geldin o zaman. Sagsalim evine var inşallah
Canim bir tekrar bak bakalim içten mi yoksa tahriş mi. Kesik kani gibiyse tahristen olabilir. Insallah onemli birşey değildir. Dikkat et canim
Allah korusun kuzum kotu dusunme.. minnak zorluyodur en kotu ihtimalle rahimi.. istersen acile ugra ?Wc gidince peceteye biraz kan geldi.
Icten mi geldi distan mi bilmiyorum. Tahristen de olabilir dun baya kasimistim. Umarim icten degildir
Sagol canim benim sagsalim varirim insAllahCanim hos geldin o zaman. Sagsalim evine var inşallah
Canim bir tekrar bak bakalim içten mi yoksa tahriş mi. Kesik kani gibiyse tahristen olabilir. Insallah onemli birşey değildir. Dikkat et canim
Canim dikkat et kendine yorma da çok. Takip et bakalim biraz vajina içinden sürüntü gibi cok zorlamadan almayi dene. Aklina kötü seyler getirme istersen bir doktoruna sor ulasabilirsen. Ya da icin rahat etmezse acile gitNormal kirmizi kandi canim. Silince az bisey geldi. Birazdan tekrar bakicam.
Iki gundur cok fazla hareketliyim korktum o yuzden
Allah korusun kuzum kotu dusunme.. minnak zorluyodur en kotu ihtimalle rahimi.. istersen acile ugra ?
Canim dikkat et kendine yorma da çok. Takip et bakalim biraz vajina içinden sürüntü gibi cok zorlamadan almayi dene. Aklina kötü seyler getirme istersen bir doktoruna sor ulasabilirsen. Ya da icin rahat etmezse acile git
Tahristendir büyük ihtimalle canim.Icten geldigine emin olursam giderim kuzum.
Buyuk ihtimalle tahris. Cunku az yanma var o bolgede. Doktora ulasamiyorum yani numarasini bilmiyorum devlete gittigim icin.
Tahristendir büyük ihtimalle canim.
Allah yerin doldursun hemen yokluğunu hissettirmeden canımKİzlar kuzenimin bebeği düştü gece birden sancı başlamış sabah düşmüş doktorda muayene sırasında üstelik herşey yolundaydı kanama 1 gün olmustu kese çok güzel yerinde demişti 1 gün önce doktoru
geçmiş olsun dikkat et kendine :)Evet canim devami gelmedi.
Aminnn canim benim aminnnn insaAllah
Amin kuzum allah razi olsun sizde olmasaniz varya dertlesmek iyi geldi inanin biraz daha iyiyum sankiCanım rabbım saglıkla kavustursun, guzel haberlerını alalım inşallah guzel zamanda
cok gecmiş olsun kuzum...Yok cnm Yapmıyorum histereskopi den sonra mantar oldum fitil falan derken yeni düzeldim şimdide idrar yolu enfeksiyonu var sanırım
Amin aminn allah razi olsun malesef ya dr lar normalde uzman kisi yani bilen birisinin yaomasi lazimmis hem anne icin hem bebek icin riskliymis bi yontemi varmis bende bebegimi hic riske atamam vallaha rabbim cumlemize hayirli dogum nasip etsinCanim bebegin donmesi icin herhangibi taktikleri yokmuymus.. insAllah kolay olur dogumun bir avazda kurtarır Rabbim seni ve siradaki butun hamişlerimizi.. onun stresi var sende.. tatlı telaşlar.. Rabbim saglikli sihaatli kucagina versin insAllah!
doktora gıt canım bian önceBugün ilişkiden sonra yine yanma ve kaşıntı oldu çok ama çok morelim bozuk sinirlerim de.nasıl kurtulacağım bu dertten yaa.gerçekten psikolojimi bozdu bu durum.fitil biteli daha 4 gün oldu ya etkisi bu kadar mı bunun
Gozlerim doldu kiz allah razi olsuj aminnn insaAlalh rabbim isteyen herkese versin her dua edisimde dilimden ilk bu cumle dokulur her daim ceken bilir derler ya o misali rabbim yardimcimiz olsunduygusal anne :) inşallah sağsağlim bebişi kucağına al o zaman bütün vaktin onla dolcak kimsesizlerin kimsesi Rabbim var yanında canım hiç tek hissetme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?