Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin aminn allah razi olsun malesef ya dr lar normalde uzman kisi yani bilen birisinin yaomasi lazimmis hem anne icin hem bebek icin riskliymis bi yontemi varmis bende bebegimi hic riske atamam vallaha rabbim cumlemize hayirli dogum nasip etsin
internettw görmüştüm 2 kişi karşılıklı dışardan karna bastırarak çeviriolar bebeği hatta düşündüm ya kordon dolansa ya da kanama olsa sezeryan saha mantıklı diil mi bu durumda niye illa bebeği çevircezde normal doğurcaz diye uğraşmışlar anlamad

Canim bende de oluyordu o hamilelik oncesi.. zorluyoruz galiba ondan oluyo bence. İdrarda yanma yoksa koku yoksa eger.. bol bol su iç. Bi de fazla yikama istersen.. fazla temizlemek de sıkıntı yaratabiliyor... suyunu bol iç
Idrarda koku vardı bugün bol su tükettim su içince olmadı.yıkamayı sadece su ile yapıyorum.bilemedim ki?ilişki de kaşıntı ve yanma oldu vajinada mantar olur diye korkuyorum.korkulu Rüyam oldu resmen.

doktora gıt canım bian önce
Smear aldıracaktım fitilden dolayı bu ay kaldı.şikayetlerim devam ederse gelecek ay smear sonucum ile beraber gitmeyi düşünüyorum.şimdi gebelik olabilir belki diye smear aldırmak istemiyorum

Yarınki Ateş'ten anlatız inşallah çatlamıştır
Ben bu kadar yıl bebek çalısması yaptım hiç bu ay gibi bi his oluşmamıştı bende sanki döngünün test gününe kadar çalışma yapmaya devam edeyim gibi bişey oluştu bende.öyle çok ihtiyacım var ki artık sağlıklı bi gebeliğe kalbim öyle istiyor ki bu ay onun benimle olduğunu duymayı

Sorma ya bebegimizin hayatindan onemli degil hicbise gerekirse kesip alsinlar ama saglicakla kucagimiza versinler

geçmiş olsun dikkat et kendine :)

Sagol canim :)

Umarım tahriştir.sen de de mi kaşıntı oluyor yoksa

Kanadiginda yanma vardi devami gelmedi canim tahristi.
Evet dun deli gibi kasinti oldu. Gunluk pedten vazgecemiyorum yesil sari akinti var cok fazla.
Bir de epilasyon yapmistim kasintidan oldum.
Pazartesi olsa da doktor bir ilac verse valla bikkinlik geldi artik.

Amin aminn allah razi olsun malesef ya dr lar normalde uzman kisi yani bilen birisinin yaomasi lazimmis hem anne icin hem bebek icin riskliymis bi yontemi varmis bende bebegimi hic riske atamam vallaha rabbim cumlemize hayirli dogum nasip etsin
Canım yazacam deyip unutuyorum. Al sana riski sıfır olan bir yöntem. Bunu yapan anne adayı çok ve başarı oranı yüksek. Belki sen de araştırıp düşünürsün. Bebeği makattan doğmasın diye döndürme yöntemi, Çin tıbbı sayesinde

Ben FSH için araştırırken rastlamıştım, belki senin işine yaraması için görmüşüm kaç yıl önce

http://www.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1015271-makat-bebekleri-donduren-moxa-terapi

Bacum canimsin yaa cok sagol kuzum benim allah razi olsinn ya

Kuzummm nickine yazicaktim ama frsat bulamadim sancidan yaa cok uzuldum arkadasina ama rabbim buyuk saglikli gebelik nasip etisn insaAlalh yaaa dusugun ayagi geride olur derler tez vakitte versin rabbim evlat ama hayirli evlat nasip etsin

Ay nasıl bir duygu çok iyi bilirim

Olacak inşallah yakında inşallah

Kuzummm nickine yazicaktim ama frsat bulamadim sancidan yaa cok uzuldum arkadasina ama rabbim buyuk saglikli gebelik nasip etisn insaAlalh yaaa dusugun ayagi geride olur derler tez vakitte versin rabbim evlat ama hayirli evlat nasip etsin
Amin canim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Allah Allah.... bence imkanı yok. Yum olmamış tablolar böyle olmaz cnm. Ovu testinde çizgiler koyu di mi.

T cizgisi C den daha koyuydu. az görülen bir durum yada doktorum kör. Yarın 21. Gün progesteron testi yaptıracağım. Bende anlam veremedim.

Yarın değil 4 gün sonra dpo7 de yaptır
Öyle yaptirayim. Bu arada geçen yıl rahim filminden sonra bende de mantar oldu. Hayatımda ilk kez mantar oldu ben filme bağladım. Su anda bile her akıntı her kaşıntı beni çok korkutuyor. Çünkü geçmek bilmedi. Üç dört aydır iyiyim. Hatta bugün iki litre su olayini burda okuyup hemen uyguladım. Neye iyi geldiğine bile bakmadım... İnşallah sende iyilesirsin hemencik.

Benimki de histereskopiden sonra oldu.bu ay fitil ilaç kullandım.aynen benim de korkulu Rüyam oldu.insanın psikolojisi bozuluyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…