- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Senin ağrılar 22 de olmuştu sanki.24 ü discard edince 22 ye kayabilirVeson 2 şubatta ki sıçrama kafasını karıştırıyor galiba ff nin bide 24 ünde yum. Olmuş gibi yüksek değeri dusuk girince bide 2 gün yüksek girince 24 uncu güne cekiyor çizgiyi
kızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Fark var:)kızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Test yapmış mıydın? Unuttum daSlm kızlar hala bat bekliyorum. K.rengi akıntı kesildi. Ama hiçbir belirtim yok . kuruluk devam ediyor .. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiçbiri yok.
Bir tek k.rengi akıntı olduğu 2 gün şiddetli adet sancısı çektim. Başka bişey yok. Ama içimden var gibi geçiyor
Geçen ay çok belirtim vardı ama içim boş gibi hissediyordum velhasılı boş çıktı
Gayet var tabii ki :)
Fark var:)
onu bende kaçırmışımTest yapmış mıydın? Unuttum da
Dr kontrolün ne zaman cnmvar dimi şu cmt bi gelseydi şimdi kafam takılıp duruyo bnm kanamalar poliptense bebek düşerse diye
Canim benim kotu dusunme hic Allahin izniyle bebisin sana sikica tutunacak insallah.bir daha kan verecekmisinkızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Progestan kullaniyor musun canim folike basladin degil mivar dimi şu cmt bi gelseydi şimdi kafam takılıp duruyo bnm kanamalar poliptense bebek düşerse diye
var dimi şu cmt bi gelseydi şimdi kafam takılıp duruyo bnm kanamalar poliptense bebek düşerse diye
kızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Test yapmış mıydın? Unuttum da
en erken bu cmtye bulabildimDr kontrolün ne zaman cnm
düşünmüyorum nasılsa değer düşerse yapcak bişey yok progestan başlasam daha ortada kese de yok neslihanın son gebeliğindeydi heralde değer düşükken progestan başlamıştı daha kötü olmuştuCanim benim kotu dusunme hic Allahin izniyle bebisin sana sikica tutunacak insallah.bir daha kan verecekmisin
senin folicin dozajı ne cnm bn imom içiyorum 400mcg folic var içinde 25 mcg da b12 folideco kullanıyoruz dedi kızlar onun içeriğine baktm aynı mcg içeriyor sen ne kullanıoaun progestan kullanmıyorumProgestan kullaniyor musun canim folike basladin degil mi
var dimi şu cmt bi gelseydi şimdi kafam takılıp duruyo bnm kanamalar poliptense bebek düşerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?