zafrina89 kuzum be polip i allah Aşkın'a ortada ful yok yumurta yok kendi kendine gelin gğvey oluyorsu:)kanamaların teşhisinin emdi kendine koydun bakıyorum da:))
ztn koyulaşmış gibi sıkıntı olmıcak inşallahCanim benim de boyleydi testler hep hatirliyorsan ancak 4-5 gun sonra baya koyu çıkmıştı. Ayirca polip var bile denmedi daha sana sen direk düşüğe geciş yaptin. Kötü düşünme bakim
Okudum orada da fırça attım merak etmeya msj kutusunı okusanıza bi kızlar sinir oldum ondan kafam bozuldu heralde
Dr vermeden kafana gore alamazsin zaten sorumlulugu.birde icsende icmesen de dusecegi varsa dusuyormus.aklimiza kotu seyler getirmiyelim sen cmrts kadar dikkat et kendine canim.ist.dersin birde herseyden bolca var cektiniz cile valla.birkere daha verirsen artisin katlandigini gorup icin rahat ederdi.benim dr 3.kere baktirmisti.düşünmüyorum nasılsa değer düşerse yapcak bişey yok progestan başlasam daha ortada kese de yok neslihanın son gebeliğindeydi heralde değer düşükken progestan başlamıştı daha kötü olmuştu
Ben 3 ay folideco kullandim dr onu baslatmisti senin ictigindende kullanan vardi sanirim.elmol diye hatirladim.evet 400mcg.di benimkide canimsenin folicin dozajı ne cnm bn imom içiyorum 400mcg folic var içinde 25 mcg da b12 folideco kullanıyoruz dedi kızlar onun içeriğine baktm aynı mcg içeriyor sen ne kullanıoaun progestan kullanmıyorum
Anladım canim. Insallah gerek kalmadan kurtulursun. Adetin gecikti mi naptin bu aySmear aldıracaktım fitilden dolayı bu ay kaldı.şikayetlerim devam ederse gelecek ay smear sonucum ile beraber gitmeyi düşünüyorum.şimdi gebelik olabilir belki diye smear aldırmak istemiyorum
Ben cok iyi bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var doğruluk payını bilemem ama gebelik oluşurken türk kahvesi döllenmeyi engelliyor diye biliyorum. Hamileligin ilerlerinde iste gunde 1 turk kahvesinin faydasi oluyormus. Tebrik ederim bu arada ne kadarlik hamilesinX xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
Benim bugun reglim bitiyor reglimin 5.günümdeyim. Benim daha yolum var. Benim aylar oncesinde atesolcerim bozuldu bi daha da alip ates olcmedim. Halbuki en iyi yöntemlerden biri ates ölçmek bana göre. Şimdi ovu testleriyle bisiler yakalamaya calisiyorum gecen ay bende kacirdim ovulasyonu sanırım. Bu ay da bi kac destekleyici seyler aliyoruz esimle doktor kontrolunde elbette. Insallah umutlarimiz emeklerimiz bosa cikmaz.Bat bekliyorum cnm 15 Şubat diyor ff.ama pek ümidim yok ovuyu kaçırmış olabilirim.fitil Yüzünden çalışma yapamadık.sen kaçıncı gündesinosay3
Ben çaydan tiksindim çok içerdim şekersiz açık içiyorum ben de şuan içemiyorum ama Türk kahvesi içiyorum bi ara hergün içtim bulantiyi bastirsin diye bide ılk haftalar çok fazla ishal oldum ben kötü yapmıştı beni iyi gelir diye de içtim çay yerine limonlu ıhlamur yeşil çay içmeye çalış canımX xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
Canım iki kere yumurtkamis olamaz misin? Çok yüksek inişler çıkışlar çünkü.gerçi @ve son daha iyi bilir ama. Her türlü zaten her yerde ilişkin var canım. İnşallah sonu cennet kokulu bir bebek olsunVeson 2 şubatta ki sıçrama kafasını karıştırıyor galiba ff nin bide 24 ünde yum. Olmuş gibi yüksek değeri dusuk girince bide 2 gün yüksek girince 24 uncu güne cekiyor çizgiyi
X xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Saol canim 6 haftalik falan şuan. Sali gunu keseyi gördük 10mmdi. Bu hafta carsamba gidicem tekrar gelişime bakicak. Senin de en son yurt dışına gittigini hatirliyorum sonra bidaha gozukmedin. Insallah rabbim tez zamanda hepinizr nasip etsin canim.Ben cok iyi bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var doğruluk payını bilemem ama gebelik oluşurken türk kahvesi döllenmeyi engelliyor diye biliyorum. Hamileligin ilerlerinde iste gunde 1 turk kahvesinin faydasi oluyormus. Tebrik ederim bu arada ne kadarlik hamilesin
Cayi baya azalttim bende. Gunde 3-4e düşürdüm ama yesil cay da sanki cok önerilmiyor diye biliyorum. Dikkat etmek lazim artik.Ben çaydan tiksindim çok içerdim şekersiz açık içiyorum ben de şuan içemiyorum ama Türk kahvesi içiyorum bi ara hergün içtim bulantiyi bastirsin diye bide ılk haftalar çok fazla ishal oldum ben kötü yapmıştı beni iyi gelir diye de içtim çay yerine limonlu ıhlamur yeşil çay içmeye çalış canım
Cok sevindim tarifinden tahrişle ilgili oldugu belliydi canim.Yok canim devami gelmedi sukur. Dusundugun icin tesekkurler tatlim.
Canım kanama olayını kaçırdım ben galiba. Tekrardan geçmiş olsun . En son şeker sonuçların vardı ya ben bir şey bilmiyorum pek yazmadım şimdi canan karatayin kitabında bilgiye rastladım.onu senle paylasayim dedim. Gerçi sen glukoz alarak yaptın bu normal açlık tokluk kan şekeri . Farkeder mi bilmiyorum ama iki dilim baklava kadarsa aynı yere çıkar herhaldeYok canim devami gelmedi sukur. Dusundugun icin tesekkurler tatlim.
Saol canim 6 haftalik falan şuan. Sali gunu keseyi gördük 10mmdi. Bu hafta carsamba gidicem tekrar gelişime bakicak. Senin de en son yurt dışına gittigini hatirliyorum sonra bidaha gozukmedin. Insallah rabbim tez zamanda hepinizr nasip etsin canim.
Cayi baya azalttim bende. Gunde 3-4e düşürdüm ama yesil cay da sanki cok önerilmiyor diye biliyorum. Dikkat etmek lazim artik.
Cok sevindim tarifinden tahrişle ilgili oldugu belliydi canim.
Canım kanama olayını kaçırdım ben galiba. Tekrardan geçmiş olsun . En son şeker sonuçların vardı ya ben bir şey bilmiyorum pek yazmadım şimdi canan karatayin kitabında bilgiye rastladım.onu senle paylasayim dedim. Gerçi sen glukoz alarak yaptın bu normal açlık tokluk kan şekeri . Farkeder mi bilmiyorum ama iki dilim baklava kadarsa aynı yere çıkar herhalde
Tahristen olmasına sevindim . İnşallah karnında güzel güzel büyüsün bebeğin. Hadi bakalım hayırlısı olsun.Evet canim yanmadan dolayi ben de anladim tahris oldugunu sukur :)
Canim kanama cok cok az olmustu o da tahristen sukur.
Sanirim gebelik sekeri ile o farkli oluyor degerler falan. Netten arastirdigim kadariyla iyi o da :)
Aynen canim Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin cumlemize.. ailen annane dede olacaklari icinde mi yumuşamadı? Seni boyle duydukca üzülüyorumAmin aminn allah razi olsun malesef ya dr lar normalde uzman kisi yani bilen birisinin yaomasi lazimmis hem anne icin hem bebek icin riskliymis bi yontemi varmis bende bebegimi hic riske atamam vallaha rabbim cumlemize hayirli dogum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?