Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sagol kuzum.
Benim gebelikten once de sekerim yoktu zaten canim simdi de cikmadi.
Ben de yaptirmamayi dusunuyordum ama ben kilolu hamile kaldigim icin doktor yaptirmamin daha iyi olacagini soyledi.
Saglikli olsunlar da ne yapalim. Bebege zarari olsa doktorlar da yaptirmaz zaten.

Idrarda koku vardı bugün bol su tükettim su içince olmadı.yıkamayı sadece su ile yapıyorum.bilemedim ki?ilişki de kaşıntı ve yanma oldu vajinada mantar olur diye korkuyorum.korkulu Rüyam oldu resmen.
Hoş geldin:)u

Umarım tahriştir.sen de de mi kaşıntı oluyor yoksa
Hosbulduk canim.. ya bak bende uzun zamandir iliskiye girmiyordum. İki haftadan fazladir. Suan bende de yanma var.. galiba sık sık iliskiye girmediğinden oluyor ister istemez bi kapanma oluyor... ben biraz abarttim geceden beri 2 oldu

Artik zaten gunde 2-3 bardak cay hafta sonu da kahve icerim. Zaten allahtan kola meyve suyu ya da asitli hicbisey içmiyorum normalde de. Sodayi da sade iciyorum

kızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Ver canim koyulasma.. o kisiden kisiye fark ediyor.. yukselme olmasa kanama gelir oyle dusun.. bende de bazen acaba ne durumda vakası oluyor. Sabah ogurerek uyaninca seviniyorum minigim buyuyor diye.. 9 haftadayim 15 leri gormeden rahat etmeyecegim. Bi de bebis her ultrasonda normal olmasi gerekenden fazla buyumus oluyor.. bu normal mi acaba :) 2 dir tahmini tarihimden buyuk. Haftaya kontrole gidiyorum insAllah..

Arkadaşa doktoru 3 aydan sonra günde bir Türk kahvesi içme izni vermişti.

Ikinci yumurta Ateşle pek anlaşılmıyor ama herşey olası :) Allahtan bol çalışma var Hayırlısı artık

Ben de sık ilişkiden oldu diyordum:))ilişki yoksa ben rahatım ovu bitti ilişki de olmayıversin diyorum da dinleyen yok:)
Hosbulduk canim.. ya bak bende uzun zamandir iliskiye girmiyordum. İki haftadan fazladir. Suan bende de yanma var.. galiba sık sık iliskiye girmediğinden oluyor ister istemez bi kapanma oluyor... ben biraz abarttim geceden beri 2 oldu
a

sildim attmm kafamdan kasıklarımda ki sancılar bile yetio mutluluğa :)

ben şirkette her öğle yemeğinden sonra bi fincan içiyodum bi cuma günü içmedim

passionete canım beni çok şaşırttın nasıl hatırladın öyle baya bi zaman geçti aradan :)... 6 ay da bir ben yurtdışına gidip geliyorum ailem orda benim evlenip türkiyeye yerleştim. doğma büyüme almanyada geçti hayatım aslında ama hamd olsun vatan gibisi yok .
görev yerimiz doğuda çok kötü bir yerdeydi iki yıldır bebek falan hak getire ne tedavi olabildik ne de sorun saptayabildik. ama artık batıya geldik yazdan beri ucundan tuttuk bakalım bu işin bu ay da güzel umutlarımız var eşimle. 3 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama yinede rabbim en hayırlı zamanda versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Amin canim hatirlamam mi? Burda artik hepimiz birbirimizin derdini biliyoruz. Insallah gelir bebişin cok bekletmez canim.

afiyet olsunnnn eskiden bende her gün iki üç kez içerdim =) ama bayaaadır ıcmıyoreeeeee
bende hatırladım seni canım yurt dışına gidiodun eşinle ayrı kalıodun ovulasyon zamanı diye bişiler hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla tez vakittr sağlıkla gelsin bebişiniz :)

Ben de sık ilişkiden oldu diyordum:))ilişki yoksa ben rahatım ovu bitti ilişki de olmayıversin diyorum da dinleyen yok:)

a
Aynen ozmn da oluyor.. ikisini de tecrube ettim boylelikle tabi senin bunye alisik degil bu sıklığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…