- 5 Mayıs 2013
- 33.889
- 41.496
- 798
Tahristen olmasına sevindim . İnşallah karnında güzel güzel büyüsün bebeğin. Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Canan Karatay diyo ki eğer açlık tokluk kan sekeriniz bu degerledrden yuksekse gebeyken gebelik sekeriniz vardır ona göre diyetinize devam etmelisiniz. Ben galiba şeker yüklemesi yaptirmayacagim.arastiriyorum. bakalım ne olacak. Ayy önce o günleri gorelimde inşallah
Idrarda koku vardı bugün bol su tükettim su içince olmadı.yıkamayı sadece su ile yapıyorum.bilemedim ki?ilişki de kaşıntı ve yanma oldu vajinada mantar olur diye korkuyorum.korkulu Rüyam oldu resmen.
Hosbulduk canim.. ya bak bende uzun zamandir iliskiye girmiyordum. İki haftadan fazladir. Suan bende de yanma var.. galiba sık sık iliskiye girmediğinden oluyorHoş geldin:)u
Umarım tahriştir.sen de de mi kaşıntı oluyor yoksa
Artik zaten gunde 2-3 bardak cay hafta sonu da kahve icerim. Zaten allahtan kola meyve suyu ya da asitli hicbisey içmiyorum normalde de. Sodayi da sade iciyorumpassionete canım ben günde bir fincan kahveyi kesin içiyorum. Yani döllenme zamanında da icmisimdir . Su anda en çok bulantı geldiğinde içiyorum . Bulantima iyi geliyor. Bir kaç bardak da çay. Doktorum bu kadardan bir şey olmaz demisti
Ver canim koyulasma.. o kisiden kisiye fark ediyor.. yukselme olmasa kanama gelir oyle dusun.. bende de bazen acaba ne durumda vakası oluyor. Sabah ogurerek uyaninca seviniyorum minigim buyuyor diye.. 9 haftadayim 15 leri gormeden rahat etmeyecegim. Bi de bebis her ultrasonda normal olmasi gerekenden fazla buyumus oluyor.. bu normal mi acaba :) 2 dir tahmini tarihimden buyuk. Haftaya kontrole gidiyorum insAllah..kızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Sabır cnm. İnşallah gönlüne göre olur. Bat geçerse testi tekrarla.Dün yaptım negatif çıkınca yazmadım buraya .. 5/6 gün daha var bata
Arkadaşa doktoru 3 aydan sonra günde bir Türk kahvesi içme izni vermişti.X xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
Ikinci yumurta Ateşle pek anlaşılmıyor ama herşey olası :) Allahtan bol çalışma var Hayırlısı artıkCanım iki kere yumurtkamis olamaz misin? Çok yüksek inişler çıkışlar çünkü.gerçi @ve son daha iyi bilir ama. Her türlü zaten her yerde ilişkin var canım. İnşallah sonu cennet kokulu bir bebek olsun
aHosbulduk canim.. ya bak bende uzun zamandir iliskiye girmiyordum. İki haftadan fazladir. Suan bende de yanma var.. galiba sık sık iliskiye girmediğinden oluyorister istemez bi kapanma oluyor... ben biraz abarttim geceden beri 2 oldu
sildim attmm kafamdan kasıklarımda ki sancılar bile yetio mutluluğa :)zafrina89 kız gebelik testi yaomasana daha. Yapipta kendini niye stres ediyorsun. Elinde tapu gibi kan testin var:))) gelmeyen adetin var. Hafif hafif belirtilerin var. Keyfini cikar. Bizim oraya zaten pek mudahalemiz yok en azından keyfini çıkaralım. Neşeli ve pozitif olalım. Polip molip nedir yaf !!
Ohh be yaf:)sildim attmm kafamdan kasıklarımda ki sancılar bile yetio mutluluğa :)
ben şirkette her öğle yemeğinden sonra bi fincan içiyodum bi cuma günü içmedimBen cok iyi bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgim var doğruluk payını bilemem ama gebelik oluşurken türk kahvesi döllenmeyi engelliyor diye biliyorum. Hamileligin ilerlerinde iste gunde 1 turk kahvesinin faydasi oluyormus. Tebrik ederim bu arada ne kadarlik hamilesin
afiyet olsunnnn eskiden bende her gün iki üç kez içerdim =) ama bayaaadır ıcmıyoreeeeeeben şirkette her öğle yemeğinden sonra bi fincan içiyodum bi cuma günü içmedim
Amin canim hatirlamam mi? Burda artik hepimiz birbirimizin derdini biliyoruz. Insallah gelir bebişin cok bekletmez canim.passionete canım beni çok şaşırttın nasıl hatırladın öyle baya bi zaman geçti aradan :)... 6 ay da bir ben yurtdışına gidip geliyorum ailem orda benim evlenip türkiyeye yerleştim. doğma büyüme almanyada geçti hayatım aslında ama hamd olsun vatan gibisi yok .
görev yerimiz doğuda çok kötü bir yerdeydi iki yıldır bebek falan hak getire ne tedavi olabildik ne de sorun saptayabildik. ama artık batıya geldik yazdan beri ucundan tuttuk bakalım bu işin bu ay da güzel umutlarımız var eşimle. 3 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama yinede rabbim en hayırlı zamanda versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
inşallah canım inşallah allah razı olsun sende inşallah sağ sağlim kucağına alırsın sag saglım buyutrsun bebısınıAmin canim hatirlamam mi? Burda artik hepimiz birbirimizin derdini biliyoruz. Insallah gelir bebişin cok bekletmez canim.
bende hatırladım seni canım yurt dışına gidiodun eşinle ayrı kalıodun ovulasyon zamanı diye bişiler hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla tez vakittr sağlıkla gelsin bebişiniz :)afiyet olsunnnn eskiden bende her gün iki üç kez içerdim =) ama bayaaadır ıcmıyoreeeeee
sen pıt pıtları duymadın dimi ben mi kaçırdım ne zaman gidiceksn doktoraAmin canim hatirlamam mi? Burda artik hepimiz birbirimizin derdini biliyoruz. Insallah gelir bebişin cok bekletmez canim.
sen pıt pıtları duymadın dimi ben mi kaçırdım ne zaman gidiceksn doktoraAmin canim hatirlamam mi? Burda artik hepimiz birbirimizin derdini biliyoruz. Insallah gelir bebişin cok bekletmez canim.
Aynen ozmn da oluyor.. ikisini de tecrube ettim boylelikleBen de sık ilişkiden oldu diyordum:))ilişki yoksa ben rahatım ovu bitti ilişki de olmayıversin diyorum da dinleyen yok:)
a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?