Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ikinci yumurta Ateşle pek anlaşılmıyor ama herşey olası :) Allahtan bol çalışma var Hayırlısı artık
Kocayla kavga ettik bu akşam eve gidecez diye anlaşıp cumadan geldik kayınvalidelere ama baba Zadesi yine müdahale etti gidemedik bu aksamda çalışma olsun diye planlamıştım ben.dedim sana bebek lazim değil bizi hiç düşünme dedim 2 haftadır uğraşıyoruz bu ay planları ben yapacam demiştim ama babana bi sesini çıkartamıyorsun git onlar yapsın sana bebek dedim daha uğraşacak değilim

Yarın Sabahı değerlendirirsiniz üzme tatlı canını ya da orda yapıverin:))

bende hatırladım seni canım yurt dışına gidiodun eşinle ayrı kalıodun ovulasyon zamanı diye bişiler hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla tez vakittr sağlıkla gelsin bebişiniz :)
yaa ne güzel demek ki ''can kulağı ile dinlediniz beni'' unutulmamışım... Allah gönlümüze göre versin işallah

Cnm ızun zaman girmeyince linkini silmişim ateş ölçüyor musun nbu ay yoksa akışına mı bıraktınız?
yok canım. ateş ölçerim aylar önce bozuldu bende yenisini almadım bi daha (hiç bilmiyom niye)
ovulasyon testleriniyle takip edıyorum 2 aydır. bu ayda ıste dedıgım gıbı klomen kullanıyorum bıde ınofolıc hatta sımdı bı yandan kadınlar kulubunun populer konularından olan preseed kullananları irdeliyordum. bu ay bı de preseed mı kullansam dıye

sen pıt pıtları duymadın dimi ben mi kaçırdım ne zaman gidiceksn doktora
Yok canim daha duymadık. Gecen hafta sali kese icin gittigimde haftaya sali kontrole gelirsin kesenin buyumesine bebege bakariz dedi. Hatta belki vajinal kalp atisini bile duyabiliriz dedi. Sali gidemiyorum bütün gun dersim var ve nöbetçiyim cikamam okul dışına. Carsamba gidicem bakalim.

gerilme canım ne zaman kendimizi bu ay şu gün ilişki olcak diye bi problem çıkıo ya da ilişki olsa da bebek olmuyo sen ztn kolay hamile kalıyosun kasma kendini inşallah bu sefer sağlıkla anneciğine gelsin bebiş

:) ayy çok heyecanlı bn cmt yi naaıl edicem bilmiyorum bide kalp atışını beklemek daha heyecanlı hem ozaman nasip olursa annemlere de söylemek istiyorum ya

kızlar yaaa PRESEED jel diye bişi duydunuz mu uygulayan var mı ?,

Ay pardon ya birkaç mesaj önce ateşölçerim bozuldu demiştin aklımdan çıkmış:) preesed jel bir ara kullanmak çok istedim ama kayıp çok oluyor dediler ben de vazgeçtim

kızlar yaaa PRESEED jel diye bişi duydunuz mu uygulayan var mı ?,
evet duyduk duymadığımız şey pek az ben kullanmadm hız problemi olanlarda ile yaradığı söyleniyor çünkü spermler o jelde daha hızlı hareket edebiliyolarmış tabi bide phı ona uygunmuş fakat morfolojisi bozuk olan spermlerinde taşınmasını kolaylaştırdığı için sağlıksız gebeliklerde oluşabiliyomuş bide kimi insan sperm dostu kayganlaştırıcı olarakta kullanıyo tabi bu amaçla fazla pahalı bi ürün :) denemekten zarar gelmez heralde

salıya 7+kaç oluyosun cnm kalp atışı için

:) ayy çok heyecanlı bn cmt yi naaıl edicem bilmiyorum bide kalp atışını beklemek daha heyecanlı hem ozaman nasip olursa annemlere de söylemek istiyorum ya

salıya 7+kaç oluyosun cnm kalp atışı için
Sizinkilerin sevincini düşünemiyorum canım ilaç gibi gelicek. Biz ailelere soyledik kalp atışını beklemeden. Canim doktor sali günü son adete gore takip kartıma 5+4 yazmiş ama bana keseye göre 4.5-5 haftalik gibi dedi. Yine son adet tarihine göre çarşamba 6+5 oluyor. O yüzden duyabilirmiyiz bilmiyorum ama duymamaya hazırladım kendimi ben erken olabilir diye hayırlısı bakalim.

ben bi arkadaşımdan duydum o aylaaar aylar hatta belkide bi sene öncesi kullanmıstı bende bı cesaret edıp kullanamadm. benımde aklıma takılan tek soru kötü spermlerı de ulastırırsa sornlu gebelık olusursa dıyedı ama bı yandanda bu urune sankı ıhtıyacım var gıbı cunku sperm testımız de heraketlılık anormal degıl ama bıraz dusuk cıktı. spermlerın ulasımına yardımı dokunsa fena olmaz yanı :)

Ay pardon ya birkaç mesaj önce ateşölçerim bozuldu demiştin aklımdan çıkmış:) preesed jel bir ara kullanmak çok istedim ama kayıp çok oluyor dediler ben de vazgeçtim
galiba ben yarın falan sipariş vercem ya yumurtlamaya yetişsin iyice kombo yapayım bu ay

Haha carsamba ben de 6+5 oluyorum insallah ben de duyarim. Karından mı vajinal mi duydun canım sen?
bende 7den sonra duyuluyo zannetmiştim bnm anne baba biraz herşeyi herkesle yaşayanlardan canım şimdi söylesem okdr uzun zamandır bekliyokar ki tüm sülale konu komşu duyar heyecandan sevinçten herkese söylerler ondan söylemedim :)

Canim stures yapma üzülme. Olan olmustur zarten insallah. Allah isterse 3-4 hin onceki iliskiyle bile olur .@84BhC bin tablosunu gordun mi? Aslinda kayinbabangilin evi tam bebek yapma yeri olabilir. Aslında sen rahat etmediğini söylemiştin. Ama belki denesen farklı bile olabilir:) şaka yapıyorum tabiki nasıl rahat hissederseniz ama demek istediğim rahat ol. Bebek odaklı dusunmemeye bak. İnşallah bu ay bebeis seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…