Karindan duydum canim sende karindan duyarsinHaha carsamba ben de 6+5 oluyorum insallah ben de duyarim. Karından mı vajinal mi duydun canım sen?
Ayy bende normal seyrinde hayatımı devam ettiriyorduum dualarla:) ama salı diye randevu kesinleşince beni heyecan kapladı.... Öyle ozlemisim ki.... Böyle içimde tarifsiz bir mutluluk.. devami da nasip olsun bizlere hepimize insallah:) ayy çok heyecanlı bn cmt yi naaıl edicem bilmiyorum bide kalp atışını beklemek daha heyecanlı hem ozaman nasip olursa annemlere de söylemek istiyorum ya
Evet neslihan elcankiue katılıyorum tatlım sakin olmaya çalış sitres her şeyin düşmanı biliyorsun vakti geldiyse olur merak etmeCanim ben seni umreden geldin geleli cok gergin ve endişeli görüyorum. Daha doğrusu cok umutsuz gibisin. Ama umredeyken hepimize okdr guzel bir ışık ve rahatlama noktası olmustun ki.. senin umren bizi olacağına inandirdi ve onun rahatlığı vardi, özellikle bende. Bu ay olmazsa elbette dualarımıza Rabbim karşılığını verecek diyordum keza bak ikinci hatimimizde de basladi hamile haberleri... senin neden olmasin?? Sen bilhassa kendine duâ ettin ve artık tevekkül et. Vesveselere fırsat verme. Rabbim ol dediğinde olacak inanki.. gec kaldim yumjrtlayama falan diye de düşünme.. 3-4 gun once olan iliskiyle hamile kalan arkadaşlarımız var. Ki senin kalamama gibi bi sorunun yok. Rahatlamaya calis. Bak o zaman her sey daha guzel olacak.. inanki senin umrenle hamile kalan herkes sana dua ediyo... muminin mumine ettigi duaya melekler de 1 misli sana olsun der.. sen bize okdr dua ettin, sanma ki Rabbin seni unuttu. Ben inanıyorum, bu ay olmazsa onumuzdeki aylarda gelecek mucizen... üzme canını.. dualarimdasin
Vesselam veddua
Neslihaann
Burda imkansız :)Yarın Sabahı değerlendirirsiniz üzme tatlı canını ya da orda yapıverin:))
Ya galiba aylardır korunuyorduk bu ay ilk denememiz ya ondan galiba sabırsızlık var istiyorum ki mübarek beldelerin manevi havası bizden gitmeden bebegim bedenimde olsun varya hep hayalim umreye eşimle gidip öyle çocuk yapmaktı üstelik evli bile değildim o zamanlar of of hayaller hayaller gerçekleşse artık ne güzel olurdu bide tablom saçma sapan gitti ya oda benim gerginleşmeme sebep oldu diyorum ki geçen ay 15 inde yumurtlayan ben bebek ayında niye böyle olduCanim ben seni umreden geldin geleli cok gergin ve endişeli görüyorum. Daha doğrusu cok umutsuz gibisin. Ama umredeyken hepimize okdr guzel bir ışık ve rahatlama noktası olmustun ki.. senin umren bizi olacağına inandirdi ve onun rahatlığı vardi, özellikle bende. Bu ay olmazsa elbette dualarımıza Rabbim karşılığını verecek diyordum keza bak ikinci hatimimizde de basladi hamile haberleri... senin neden olmasin?? Sen bilhassa kendine duâ ettin ve artık tevekkül et. Vesveselere fırsat verme. Rabbim ol dediğinde olacak inanki.. gec kaldim yumjrtlayama falan diye de düşünme.. 3-4 gun once olan iliskiyle hamile kalan arkadaşlarımız var. Ki senin kalamama gibi bi sorunun yok. Rahatlamaya calis. Bak o zaman her sey daha guzel olacak.. inanki senin umrenle hamile kalan herkes sana dua ediyo... muminin mumine ettigi duaya melekler de 1 misli sana olsun der.. sen bize okdr dua ettin, sanma ki Rabbin seni unuttu. Ben inanıyorum, bu ay olmazsa onumuzdeki aylarda gelecek mucizen... üzme canını.. dualarimdasin
Vesselam veddua
Neslihaann
Ben 6+3 de karından çok rahat duydum canım daha doğrusu gördüm 8+2 sanırım dinletti başlarda ses acmiyolar pekHaha carsamba ben de 6+5 oluyorum insallah ben de duyarim. Karından mı vajinal mi duydun canım sen?
Bilmiyorum ama stres oluyorum galiba bide doktor pco var dedi ilac verdi ya bide tablo saçma gidince keyfim falan kaçıyor gergin oluyorumEvet neslihan elcankiue katılıyorum tatlım sakin olmaya çalış sitres her şeyin düşmanı biliyorsun vakti geldiyse olur merak etmeNeslihaann
Canim ben gecen kis almistim bir iki denedik sonra korktuk spremlere kolaydan eslik ediyor diye Allah korusun kimyasal olur bebiste birsey olur diye biraktik kullanmadim genel olarak kayganlastirici gorevi goruyorkızlar yaaa PRESEED jel diye bişi duydunuz mu uygulayan var mı ?,
Canim biliyorsun elimizde olmadan hormonlar bizi etkiliyor stres baslica dusmani.kim dusunceyi attiysa ondan guzel haber aldik.ben inaniyorum rabbim seninde mucizeni tez zamanda hayirlisiyla gondericek.kimin kime duasinin tutacagi belli olmazmis rabbim gonlune gore versin insallah..o sana dua eden teyze geliyor aklima hep..hayirli zaman saglikli bebekler olsun canimYa galiba aylardır korunuyorduk bu ay ilk denememiz ya ondan galiba sabırsızlık var istiyorum ki mübarek beldelerin manevi havası bizden gitmeden bebegim bedenimde olsun varya hep hayalim umreye eşimle gidip öyle çocuk yapmaktı üstelik evli bile değildim o zamanlar of of hayaller hayaller gerçekleşse artık ne güzel olurdu bide tablom saçma sapan gitti ya oda benim gerginleşmeme sebep oldu diyorum ki geçen ay 15 inde yumurtlayan ben bebek ayında niye böyle oldu
Insallah canim bakalım. Küçükken dinletmek zarar veriyormuş bebise ondan sadece gosteriyorlarmisBen 6+3 de karından çok rahat duydum canım daha doğrusu gördüm 8+2 sanırım dinletti başlarda ses acmiyolar pek
Canım hiç endişelenme Rabbim hayırlısıyla buyutup kavusturacak. Seni çok iyi anlıyorum bu arada ben de bır keseyı gorsem kalp atısı duysam dıye beklemelerdeyım. Benım bır de ara ara agrım oluyor sankıkızlar üstte 4 gün önceki test alttakini bugün yaptım koyulaşma var dimi değer küçük ya içimde korku var hep keseyle kalp atışları gözükseydi bi gerçi ozamanda endişeler bitmez ama
Yok canım gunde bır fıncan turk kahvesı ıcebılırsın. Ama çayı abartmamak kaydıyla.X xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
ağrı bende de oluyokızlar normal dedi vöyle adet ağrıaıyla gaz sancısı arası bişeyler senin doktor kontrolün ne zaman keseyi ne zaman görceksnCanım hiç endişelenme Rabbim hayırlısıyla buyutup kavusturacak. Seni çok iyi anlıyorum bu arada ben de bır keseyı gorsem kalp atısı duysam dıye beklemelerdeyım. Benım bır de ara ara agrım oluyor sankı
Bu hafta iş yogunluguna gore persembe ya da cuma gıtmeyı planlıyorum canım. 5+4 ya da 5+5 te yanı. İnşallah kese gözükür:) Senin kontrolün ne zaman?ağrı bende de oluyokızlar normal dedi vöyle adet ağrıaıyla gaz sancısı arası bişeyler senin doktor kontrolün ne zaman keseyi ne zaman görceksn
bnm de cmt günü sata göre 5+2deyim şuan ama geç yumurtluyorum aslıda o hafta mevzusunu çözemedim henüz büyük ihtimal daha küçük çıkar diye düşünüyorum cmt ye 6 mı oluyo bu durumda neBu hafta iş yogunluguna gore persembe ya da cuma gıtmeyı planlıyorum canım. 5+4 ya da 5+5 te yanı. İnşallah kese gözükür:) Senin kontrolün ne zaman?
evet 6 oluyor canım:) cumartesı mı gıtmeyı dusunuyorsun?bnm de cmt günü sata göre 5+2deyim şuan ama geç yumurtluyorum aslıda o hafta mevzusunu çözemedim henüz büyük ihtimal daha küçük çıkar diye düşünüyorum cmt ye 6 mı oluyo bu durumda ne
Kızlar size bir sey soracagim.
Benim ilaclarim bitti doktoru aradim muayene zamani recete yazilabilir ya da saglikocagindan yazdırıp alın dedi.. alacagim ilaclar sunlar
Progestan, coraspin ve apikobal. Receteye gerek var mi yoksa recetesiz de alabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?