Progestani recetesiz vermiyolar diye biliyorum canim eczaneyle konus borc al yazdircam de veriyorlar o sekilde.Kızlar size bir sey soracagim.
Benim ilaclarim bitti doktoru aradim muayene zamani recete yazilabilir ya da saglikocagindan yazdırıp alın dedi.. alacagim ilaclar sunlar
Progestan, coraspin ve apikobal. Receteye gerek var mi yoksa recetesiz de alabiliyor muyuz?
Veriliyor canım ben almıştım 200 mg hattaProgestani recetesiz vermiyolar diye biliyorum canim eczaneyle konus borc al yazdircam de veriyorlar o sekilde.
X xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
X xDerinMavix canim devami gelmedi demi? Merak ettim.
Kizlar ben çay ve kahve çok severim. Cay rahat gunde 10 bardak iciyorumdur ama sekersiz ve cok acik icerim. Evde kahvalti yaptiysam kesin 1 fincan turk kahvesi icerim. Simdi hamile kalinca hiçi süt içmeye çalışıyorum ama somestr oldugu icin hergün kahve içtim. Okulda zaten cok içemiyorum ama sizce günlük 1 fincan kahveden bisey olur mu?
ayyy heyecanla bekliyoruz.bol bol dua etcem cnm...Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
evet en erken o zaman randevu bulabildim istanbulun dertleri :)evet 6 oluyor canım:) cumartesı mı gıtmeyı dusunuyorsun?
ayyy Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin normal mi sezeryana mı aldılar ağrısız acısız hemencik doğsun bebiş maşallahDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Bende preseedle hamile kaldım şimdi yine demiyorum bu 2. Denemeyok canım. ateş ölçerim aylar önce bozuldu bende yenisini almadım bi daha (hiç bilmiyom niye)
ovulasyon testleriniyle takip edıyorum 2 aydır. bu ayda ıste dedıgım gıbı klomen kullanıyorum bıde ınofolıc hatta sımdı bı yandan kadınlar kulubunun populer konularından olan preseed kullananları irdeliyordum. bu ay bı de preseed mı kullansam dıye
Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Hadi bir avazda inşallahDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Progestani recetesiz vermiyolar diye biliyorum canim eczaneyle konus borc al yazdircam de veriyorlar o sekilde.
Yok canim kansizlik var bende zaten abartmak istemiyorum. Zaten artik daha da dikkat ederim.Cnm bende çay kahve çok içerim ilk hamileliğimde de çook içerdim.. Gebeliğin sonlarına doğru çarpıntı yaptı bir tek başka bir zararını görmedim.. İç diye demiyorum tabiki ama senin içtiğin de korkulacak bir şey yok .. Ben 6-7 bardak kahve 10 - 15 bardak açık çay içerdim ki hala öyle içiyorum..
Ay canim bir avazda insallah kucagina al. Dualarim seninle. Allah yardimcin olsun.Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Hadi bakalim paşa hayirli uğurlu gelsin insallah aileye. Ben de birkac kez oglusumuz diye konustum. Birkac kez paşam dedim. Kiz daha cok istememe ragmen otomatik ağzımdan öyle çıktı allahmi soyletti bilmem kiKızlar bize ikinci kez erkek dedi doktor ama yine yüzde yüz demiyorum dedi. Sanırım bizim paşa gelecek:))
Allah yardımcın olsun çok heyecan yaptım canım senden güzel sağlıklı haberler bekliyoruz dualarımız seninleDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Kızlar bize ikinci kez erkek dedi doktor ama yine yüzde yüz demiyorum dedi. Sanırım bizim paşa gelecek:))
Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla al bebeğini kucağınaDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Allah sağlıklı, sıhhatli doğumlar versin cnm, belki de doğum oldu, ben yeni gördüm. İnşallah her şey yolundadır.Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?