Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestani recetesiz vermiyolar diye biliyorum canim eczaneyle konus borc al yazdircam de veriyorlar o sekilde.

Cnm bende çay kahve çok içerim ilk hamileliğimde de çook içerdim.. Gebeliğin sonlarına doğru çarpıntı yaptı bir tek başka bir zararını görmedim.. İç diye demiyorum tabiki ama senin içtiğin de korkulacak bir şey yok .. Ben 6-7 bardak kahve 10 - 15 bardak açık çay içerdim ki hala öyle içiyorum..

Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
ayyy Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin normal mi sezeryana mı aldılar ağrısız acısız hemencik doğsun bebiş maşallah

Bende preseedle hamile kaldım şimdi yine demiyorum bu 2. Deneme

Progestani recetesiz vermiyolar diye biliyorum canim eczaneyle konus borc al yazdircam de veriyorlar o sekilde.
Elcanki ben recetesiz aldim progestani ama diğerleri hakkinda bilgim yok.

Yok canim kansizlik var bende zaten abartmak istemiyorum. Zaten artik daha da dikkat ederim.

Ay canim bir avazda insallah kucagina al. Dualarim seninle. Allah yardimcin olsun.

Kızlar bize ikinci kez erkek dedi doktor ama yine yüzde yüz demiyorum dedi. Sanırım bizim paşa gelecek:))
Hadi bakalim paşa hayirli uğurlu gelsin insallah aileye. Ben de birkac kez oglusumuz diye konustum. Birkac kez paşam dedim. Kiz daha cok istememe ragmen otomatik ağzımdan öyle çıktı allahmi soyletti bilmem ki

Allah yardımcın olsun çok heyecan yaptım canım senden güzel sağlıklı haberler bekliyoruz dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…