İnşallah uygun ilaçlarla iyileşirsin cnm,o kadar sıkıntın boşa değilmişKizlar
İnşallah uygun ilaçlarla iyileşirsin cnm,o kadar sıkıntın boşa değilmiş
Canim hayirlarla kucagina almayi nasip etsin insAllah Rabbim.. Allah kolaylik versinnnnnnDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Ayyy cok heyecanli. kolayca olur insallah. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin canim benim. Dua edecegim sanaDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
X xDerinMavixMelissa81 passionete kizlar eczaneden aldim recetesiz daha pahali neyse artik hayirlisi..
X xDerinMavix canim geçmiş olsun ilac mi yazdi?
X xDerinMavix cnm tahlil sonucunu pek anlamadim ama cok gecmis olsun
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)mrymmrym cnm tekrar test yaptın mı Yarını mı bekliyorsun test yaparsan haber ver
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin ama oldu sonunda :)
Cok gecmis olsun canim ya bende hamileyim daha esime bile soylemedim ilk size soyluyorm suan :)çok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
çok gecmis olsun cnm. c vitaminli meyve sebze yemeye calisçok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
Tebrik ederim cnm. masallah güzel haberler gelmeye devam ediyor yani :)Cok gecmis olsun canim ya bende hamileyim daha esime bile soylemedim ilk size soyluyorm suan :)
Tesekkur edrim canim ya birse sorcam az once tuvalete gittimde kahverengi lekelenme vardi bi sorun yokturdur demiTebrik ederim cnm. masallah güzel haberler gelmeye devam ediyor yani :)
Hayırlı uğurlu olsunCanim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Rabbim bir avazda kurtarsın..Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Cok tesekkur ederim :)Hayırlı uğurlu olsun
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Tesekkur edrim canim ya birse sorcam az once tuvalete gittimde kahverengi lekelenme vardi bi sorun yokturdur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?