Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
Bende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadım

Reactions: iiz
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Tebrikler canim Rabbim kat kat arttırsın insAllah..

çok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
Geçmiş olsun cnm benim ateş hep böyle yüksek bilemiyorum hamile kalırsam ateş nasıl olur??

Tesekkur edrim canim ya birse sorcam az once tuvalete gittimde kahverengi lekelenme vardi bi sorun yokturdur demi
canim yerlesmeden kaynakli kahverengi lekelenme olabiliyormus normalmis ama sen yine de istirahat et ve de doktor verdiyse progestan kullanmayi ihmal etme

Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Ay cnm çok sevindim :)) ilk kan tahlilin ne zaman verilmişti kaç gün geçti aradan.bir de dpo kaçta vermiştin? Bu değere kaç günde yükselmiş merak ettim

Tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin insaalah senin dedigin gibi olur dr aradim progestan vermisti dedi hemwn iki tane al ondan devam ederse yine ara

Ben bu ay soğan kürüne başlıcam bugun saracoglunun videolarini izledim gastriti olanlar tok karnina yapabilir diyor biri vardi sanki bizim topikte yapmak isteyipte gastrit yüzünden yapayaman. bi de sumak pco ya iyi geliyormus. gerci pcolularin çoğu hamile kaldi masallah :)

Ay cnm çok sevindim :)) ilk kan tahlilin ne zaman verilmişti kaç gün geçti aradan.bir de dpo kaçta vermiştin? Bu değere kaç günde yükselmiş merak ettim
Cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere jnsallah :) gectigimiz pazartesi vermistim 1.2 ydi tam bir tafta sonra da 118 olmus iste normalmi canim

Bende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadım
aynı ben.. nefes alamıyorum ya o kadar kötü. hastaneye ıyı olayım dıye yattım bır de hasta olup cıktım offf yanı offf ilaçta kullanamıyruz.

balla limon iç bogazı yumusatıyor 5 dk da

ayy hadi hayırlısıı inşallah sağlıkla katlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…