Bende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadımçok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
Tebrikler canim Rabbim kat kat arttırsın insAllah..Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Ne verdi Dr cnm?Kizlar
Geçmiş olsun cnm benim ateş hep böyle yüksek bilemiyorum hamile kalırsam ateş nasıl olur??çok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
canim yerlesmeden kaynakli kahverengi lekelenme olabiliyormus normalmis ama sen yine de istirahat et ve de doktor verdiyse progestan kullanmayi ihmal etmeTesekkur edrim canim ya birse sorcam az once tuvalete gittimde kahverengi lekelenme vardi bi sorun yokturdur demi
Ay cnm çok sevindim :)) ilk kan tahlilin ne zaman verilmişti kaç gün geçti aradan.bir de dpo kaçta vermiştin? Bu değere kaç günde yükselmiş merak ettimCanim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin insaalah senin dedigin gibi olur dr aradim progestan vermisti dedi hemwn iki tane al ondan devam ederse yine araGözün aydın cnm, Allah tamamına erdirsin, maşallah.
Kahverengi lekelenmen kesilmezse ve kırmızı olursa dr kontrolüne gidersin. Yerleşmeden kalan kanlar dışarı atılıyor olabilir şu an. O da normal. Pek çok kadında oluyor.
Geçmiş olsun cnmBende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadım
Cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere jnsallah :) gectigimiz pazartesi vermistim 1.2 ydi tam bir tafta sonra da 118 olmus iste normalmi canimAy cnm çok sevindim :)) ilk kan tahlilin ne zaman verilmişti kaç gün geçti aradan.bir de dpo kaçta vermiştin? Bu değere kaç günde yükselmiş merak ettim
Amin cok tesekkur ederim :)Tebrikler canim Rabbim kat kat arttırsın insAllah..
hayırlı olsun canım. görmüştük ya testini zaten. sonucun ne cıktı ?Cok gecmis olsun canim ya bende hamileyim daha esime bile soylemedim ilk size soyluyorm suan :)
canım kültür sonucu mu bu doktor gördü mü ?Kizlar
aynı ben.. nefes alamıyorum ya o kadar kötü. hastaneye ıyı olayım dıye yattım bır de hasta olup cıktım offf yanı offf ilaçta kullanamıyruz.Bende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadım
118.2 cikti iyimi deger canimhayırlı olsun canım. görmüştük ya testini zaten. sonucun ne cıktı ?
evet canım değerın iyi katlanmışCok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere jnsallah :) gectigimiz pazartesi vermistim 1.2 ydi tam bir tafta sonra da 118 olmus iste normalmi canim
çok iyi katlanmış canım118.2 cikti iyimi deger canim
Ne verdi Dr cnm?
canım kültür sonucu mu bu doktor gördü mü ?
ayy hadi hayırlısıı inşallah sağlıkla katlanır :)Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Gayet güzel cnm inşallah kat kat artsın :)Cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere jnsallah :) gectigimiz pazartesi vermistim 1.2 ydi tam bir tafta sonra da 118 olmus iste normalmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?