geçmiş olsun :)çok fecı nezle oldum kızlar. hastanede yatarken 2 kızyn yataklarda nezleden yatıyordu ordan kaptım demek ki ayyyy perişan oldum görseniz
Ay canım geçmiş olsun yaa bebise bi zararı yok dimi ilaç kullandığın sürece kontrolde olsun da inşallah şifa olurSimdi gosterdim sonuclari kizlar.
4 antibiyotige duyarli cikmis bakteri.
3 tanesi hamilelikte kullanilmiyor. Biri kullaniliyor ona karsi da direcliymis.
Baska bir ilac verdi o da gecirirse.
bende pek anlamadm ama geçmiş olsunKizlar
sağlıkla gelsin paşa :)Kızlar bize ikinci kez erkek dedi doktor ama yine yüzde yüz demiyorum dedi. Sanırım bizim paşa gelecek:))
Ay canım geçmiş olsun yaa bebise bi zararı yok dimi ilaç kullandığın sürece kontrolde olsun da inşallah şifa olur
bende pek anlamadm ama geçmiş olsun
Amin insallah 2 yil olacak evleneli sonunda rabbim nasip etti anam ne zormus cocuk yapmak yapmasi boyleyse dogurmasi nasilsir kimbilirayy hadi hayırlısıı inşallah sağlıkla katlanır :)
Hayırlı olsun canım:))Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Ne verdi Dr cnm?
belki yerleşmedir yorma kendşni 2 gün sonra tekrarlıcakmısın aynı yerdeTesekkur edrim canim ya birse sorcam az once tuvalete gittimde kahverengi lekelenme vardi bi sorun yokturdur demi
Cok cok cok teselkur ederim ya varya suan o kadar icten diliyorumki insallah isteyen herkese icindede burdaki arkadaslara versin insallahHayırlı olsun canım:))
Neyi tekrarliycam canm anlamadmbelki yerleşmedir yorma kendşni 2 gün sonra tekrarlıcakmısın aynı yerde
bnm çok sessiz yerleşti heraldeGözün aydın cnm, Allah tamamına erdirsin, maşallah.
Kahverengi lekelenmen kesilmezse ve kırmızı olursa dr kontrolüne gidersin. Yerleşmeden kalan kanlar dışarı atılıyor olabilir şu an. O da normal. Pek çok kadında oluyor.
kanda gebelik testini canım 2 gün sonra 2 katına yakın çıkması gerekiyor ya bnm ilk 122 çıktı 2 gün sonra bida yaptırdım 250 çıktıNeyi tekrarliycam canm anlamadm
Dr haftaya sali cagirdi o zaman baktirorim heralde canmkanda gebelik testini canım 2 gün sonra 2 katına yakın çıkması gerekiyor ya bnm ilk 122 çıktı 2 gün sonra bida yaptırdım 250 çıktı
Ben bu ay soğan kürüne başlıcam bugun saracoglunun videolarini izledim gastriti olanlar tok karnina yapabilir diyor biri vardi sanki bizim topikte yapmak isteyipte gastrit yüzünden yapayaman. bi de sumak pco ya iyi geliyormus. gerci pcolularin çoğu hamile kaldi masallah :)
Sorunlular gidiyor sebepsizler kalıyorBen bu ay soğan kürüne başlıcam bugun saracoglunun videolarini izledim gastriti olanlar tok karnina yapabilir diyor biri vardi sanki bizim topikte yapmak isteyipte gastrit yüzünden yapayaman. bi de sumak pco ya iyi geliyormus. gerci pcolularin çoğu hamile kaldi masallah :)
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Çıkarıyorum canimaynı ben.. nefes alamıyorum ya o kadar kötü. hastaneye ıyı olayım dıye yattım bır de hasta olup cıktım offf yanı offf ilaçta kullanamıyruz.
balla limon iç bogazı yumusatıyor 5 dk da
Insallah o iyi gelir de temelli cozukur sorun.Simdi gosterdim sonuclari kizlar.
4 antibiyotige duyarli cikmis bakteri.
3 tanesi hamilelikte kullanilmiyor. Biri kullaniliyor ona karsi da direcliymis.
Baska bir ilac verdi o da gecirirse.
bnm çok sessiz yerleşti heralde
Evet canim sogani sumaklayip yemistim ben sogan kuru yaptigim sıralar
Insallah o iyi gelir de temelli cozukur sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?